Helena - Nayomi
Call-Girl
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2020
- Like
- 16.369
Έκανα το Fanz γιατί ήταν μόνο ανεξάρτητα βίντεο, το έκανα σαν καλλιτεχνικό με μουσική επένδυση και χορό και slow motion γιατί μου αρέσει ο χορός και το strip και η μουσική πολύ . Πήρατε όλοι τώρα ότι θα δουλεύω arbeit για 40 ώρες λέει το μηνα να δείχνω το μουνι μου σαν σε μπουρδελο, λες και με μάσκα δεν αναγνωρίζομςι. Πουτανακι πρωί πρωί που ψάχνεις θύματα γαμημενε. Εσύ να ψοφήσεις στη πείνα. Και ούτε 100 δεν θα μου δίνατε και θα είχα ξεφτιλίστει on line. Μουνακι. Και μετά στειλατε ένα σωρό νταβαδες που έχουν άκρη σε μπουρδελα και σκόνη και ιδιοκτήτρια μπουρδελων στείλατε να γνωρίσω. Πουτανες γαμημςνο ξεφτιλες.υσ έδειχνα το σώμα μου που το ξέρουν όλοι γιατί είναι ιδιαίτερο και θα καταλάβαινα ποια είμαι και τα κωλοκουτσκα θα κάναν χαβά με μένα online σε πλατφόρμα. Για ούτε 100 ευρώ δεν θα δίνατε όχι 400.Ε ναι μωρή πουστρα ξοκωλι νταβατζή, δε σου έπαιρνα πιπες στα τηλ που θα μας έβγαζες στο γυαλί να δουν οι ιδιοκτήτες των μπουρδελων το επόμενο θύμα. Μωρη αλβανακιεσυ θα παθρις τέτοιο κακό αφιυ μου το ανταποδίδει που θα λες κι 100 ευρώ το μήνα είναι οκ. Πουτανα γαμημενε. Με τους νταβαδες έχω αλλεργία μεγαλη