adriannaxxx
Call-Girl
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2018
- Like
- 87.712
Έλενα απο εκεί...εγώ από εδώ....μακριά είμαστε αλα την αγαπώ απο παλιάΔεν κάνω duo πια είμαι λυπημένη.
Έλενα απο εκεί...εγώ από εδώ....μακριά είμαστε αλα την αγαπώ απο παλιάΔεν κάνω duo πια είμαι λυπημένη.
ΤΙ συμφωνείς δεν καταλαβαΝαι, έτσι, Έλενα δεν σου κάνουν κάτι κακό αυτί αντροπη απο πάνω, μάλλον συμφωνώ μαζί τούς
Να βρεθούμε κάπου στην μέση τότεΈλενα απο εκεί...εγώ από εδώ....μακριά είμαστε αλα την αγαπώ απο παλιά
Το έξυπνο το έγραψα για την πρωτότυπη απάντηση ?Η αλήθεια είναι, δεν προσπαθώ να το παίξω έξυπνη.
Κοίτα, άστο δεν είμαι καλή παρέα, δεν θέλω να χαλάσω τη φάση. Συγνώμη, την εκτιμώ την Αντριαννα αλλά δεν μπορώ πια. Άλλωστε δεν είμαι τόσο καλή οπότε δεν θέλω να σας το χαλάσω. Δεν είμαι όπως παλιά κλπ...Να βρεθούμε κάπου στην μέση τότε
Επειδη την εκτιμώ δηλαδή δεν θέλω να χαλάσω τις φάσεις. Με καμία δεν θέλω και δεν κάνω δηλαδή.Κοίτα, άστο δεν είμαι καλή παρέα, δεν θέλω να χαλάσω τη φάση. Συγνώμη, την εκτιμώ την Αντριαννα αλλά δεν μπορώ πια. Άλλωστε δεν είμαι τόσο καλή οπότε δεν θέλω να σας το χαλάσω. Δεν είμαι όπως παλιά κλπ...
Ξεκάθαρη απάντηση. Κοίτα πμΕπειδη την εκτιμώ δηλαδή δεν θέλω να χαλάσω τις φάσεις. Με καμία δεν θέλω και δεν κάνω δηλαδή.
Κοίτα, άστο δεν είμαι καλή παρέα, δεν θέλω να χαλάσω τη φάση. Συγνώμη, την εκείνη την Αντριαννα αλλά δεν μπορώ πια. Άλλωστε δεν είμαι τόσο καλή οπότε δεν θέλω να σας
Ολο το έχουμε γυρίσει στη παρτουζα...οχι!ΗπαρχουνΚοίτα, άστο δεν είμαι καλή παρέα, δεν θέλω να χαλάσω τη φάση. Συγνώμη, την εκείνη την Αντριαννα αλλά δεν μπορώ πια. Άλλωστε δεν είμαι τόσο καλή οπότε δεν θέλω να σας το
Μώράκί, μπράβο ούτε εγώ γιαυτό το λόγο γράφω, αλα σε συμπάθησα απο τότε, ξέρεις εσύ, και σε υποστηρίζωΕπειδη την εκτιμώ δηλαδή δεν θέλω να χαλάσω τις φάσεις. Με καμία δεν θέλω και δεν κάνω δηλαδή.
Και εγώ σε συμπαθώ αλλά όλο μου ξεφεύγεις ??Ολο το έχουμε γυρίσει στη παρτουζα...οχι!Ηπαρχουν
Μώράκί, μπράβο ούτε εγώ γιαυτό το λόγο γράφω, αλα σε συμπάθησα απο τότε, ξέρεις εσύ, και σε υποστηρίζω
Και εγώ σε συμπαθώ αλλά όλο μου
Καληνύχτα, Έλενα και σε όλους, σάςΚαι εγώ σε συμπαθώ αλλά όλο μου ξεφεύγεις ??
Καληνύχτα κούκλεςΚαληνύχτα, Έλενα και σε όλους, σάς
Τι έχουμε γυρίσει στην παρτιυζα? Εσυ δεν έχεις καμία ανάγκη Αντριαννα.Ολο το έχουμε γυρίσει στη παρτουζα...οχι!Ηπαρχουν
Μώράκί, μπράβο ούτε εγώ γιαυτό το λόγο γράφω, αλα σε συμπάθησα απο τότε, ξέρεις εσύ, και σε υποστηρίζω
αν δεν έχεις χρήματα να πάρεις έναν επαγγελματία τότε τι μας ζαλίσεις τα παπάρια?Δεν έχω λεφτά να πάρω σοβαρούς επαγγελματίες
δεν ασχολούμαι πάλι με βλάκες που δεν κατοανοούν τί λέω. Εικασίες του κάθε ηλίθιου. ΛΕΩ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ! ΨΑΧΝΩ ΝΑ ΒΡΩ ΑΠΟ ΕΔΩ, ΜΗΠΩΣ ΒΡΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ, ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΕΙ. ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΟΙΔΙΑ, ΘΑ ΤΑ ΔΩΣΩ. Αν παλι μου πεί πολλά, αλλά τόσο αξίζει η εργασία, τότε θα μαζέψω και θα τα ΔΩΣΩ ΛΕΕΜΜΜΕΕΕΕΕΕΕ!αν δεν έχεις χρήματα να πάρεις έναν επαγγελματία τότε τι μας ζαλίσεις τα παπάρια?
όσο προσπαθείς να πάρεις μια υπηρεσία τσάμπα,τόσο θα σου σκάνε τσαμπατζήδες!
Επίσης βγαίνεις κατα καιρούς και κατηγορείς τους τύπους που και καλά δεν θέλουν να σε πληρώσουν αλλά και εσύ καλή είσαι του λόγου σου!
Τέλος επειδή διάβαζα τα pm με τον τύπο,να σε ρωτήσω απο την Ip ρε έξυπνη πως θα βρεις που μένει κάποιος?
Αρχίζεις και παραλογίζεσαι!
Να παρεμβω για να πω, οτι αυτο σημαινει "κουτσομπολιο" στα τουρκικαμόνο μασλάτια.
τα μασλατια ειναι κατι σαν τα φοντανακια?μόνο μασλάτια.
πλακα κανεις τωρα!!! το ιδιο ακριβως σημειο σχολιασαΝα παρεμβω για να πω, οτι αυτο σημαινει "κουτσομπολιο" στα τουρκικα