ACHILEAS77
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 51
- Like
- 1.661
- Πόντοι
- 3.495
εγω σου ειπα λυση...δεν ασχολούμαι πάλι με βλάκες που δεν κατοανοούν τί λέω. Εικασίες του κάθε ηλίθιου. ΛΕΩ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ! ΨΑΧΝΩ ΝΑ ΒΡΩ ΑΠΟ ΕΔΩ, ΜΗΠΩΣ ΒΡΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ, ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΕΙ. ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΟΙΔΙΑ, ΘΑ ΤΑ ΔΩΣΩ. Αν παλι μου πεί πολλά, αλλά τόσο αξίζει η εργασία, τότε θα μαζέψω και θα τα ΔΩΣΩ ΛΕΕΜΜΜΕΕΕΕΕΕΕ!
Τώρα, αν κάποιος επιθυμεί και συνεύρεση και θέλω κι εγώ, τότε μπορεί ν αφαιρεθεί αυτό το ποσό και μάλιστα κάνω και παραπάνω. ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΡΕ ΟΡΓΙΟ. ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΑ ΕΧΩ ΠΕΙ ΑΥΤΑ!!! Απλώς, εδώ, έχω συναντήσει τεχνίτες που μου έκαναν κάποιες δουλειές και ήταν και πολύ εντάξει άτομα, κι ευκολίες έκαναν, αν δεν είχα, και τους διατηρώ πολλά χρόνια τώρα. Αυτό, και τελευταία φορά εξηγώ. Κι αναφορά δεν θα δώσω. Οτι καθίκι ήταν αυτός ο μεσήλιξ που τον έβαλα σπίτι μου και ήθελε να με γαμήσει, ενώ δεν ήξερε καν τί δουλειά κάνω, άλλο τόσο είναι και το τσιρἀκι, που με έπαιζε με τα μηνύματα όλο το ΣΚ. Σε παρακαλώ, έχω κουραστεί να λέω τα ίδια, κι εσύ είσαι τόσο λούλα, δεν κατανοώ γιατί μου πας κόντρα χωρίς λόγο. Έλεος με τις κακίες σας ε´δω μέσα, και να κάνερτε κάτι, δεν κάνετε μόνο μασλάτια.
αλλα μενεις μακρια----
πετα το παρε με δοσεις ενα καινουργιο 400-600 ευρω