γραφεις αυτο
Γενικά το έχω αυτό, είμαι ελαστική, με σκοπό να κάνω τη δουλειά, ενώ δεν πρέπει σε πολλά πράγματα. Όχι με δόλο όμως, ότι συμφωνηθεί. Τον συγκεκριμένο τον είχα πάρε πριν 7 χρόνια κι άλλαξε τότε πλακέτα. Τεσπα, εχω φταίξιμο που του έδωσα θάρρος. Στάνταρ. Φταίω κι εγώ. Αν βρεθούμε μπορούμε να πούμε περισσότερα. Λοπιον ςχωψ3- 4 μήνες το πλυντηριου έτσι χιχι. Διότι μένω Λαγονησι και είναι μακριά. Πρέπει να βρω από εδώ και η αλήθεια το αμέλησα και πλένω με τα Χέρια. Λοπιον αν θελήσεις πάρε με τηλ να μιλήσουμε αν θες. Ευχαριστώ
και μετα του τα χωνεις χωρις να εχει γραψει κατι αυτος, αρα λειπει αυτο που σου ειπε και σε εκνευρισε.
μετα δηλαδη γραφεις αυτο
Ti engine more paliomiunaki fovismeno? Koitaxew na psareψεις ξέρω γω τι θες παλιοτιμαρο κυριακάτικα? Καταλαβαινεις ότι θα πάρειςΤ αρχιδια μου έτσι? Που το παίζεις προστασία σεκουριτακι είσαι η κάνα κωλομπατσονι κι εσύ της κακιάς της ώρας? Μο…γα….νο αν ξαναστείλεις μήνυμα θα βρω από τηνip ποιος είσαι και θα σου τη στησω. Μιλάμε θα φας τέτοιο ξύλο στον κωλο που δεν θα το ξαναπαίξεις προστασία σε κανένα. Ούτε καν απαντηση μην δώσεις.
καταλαβες ?