Kαι δείτε πόσο με γαμεί από το πρωί της Κυριακής. Τα κάνω τώρα copy, συγχωρέστε με για τις απειλές μου, αλλά αν μπορούσα θα το έκανα η αλήθεια είναι αυτή και δεν το μετανιώνω.
Kαι δείτε πόσο με γαμεί από το πρωί της Κυριακής. Τα κάνω τώρα copy, συγχωρέστε με για τις απειλές μου, αλλά αν μπορούσα θα το έκανα η αλήθεια είναι αυτή και δεν το μετανιώνω.
Καλημέρα Έλενα...είδα ότι έχεις πρόβλημα με το ψυγείο κ ψαχνεις τεχνικό...από βδομάδα θα είμαι Αθήνα...αν δεν έχεις βγάλει άκρη μέχρι τότε.... στείλε μου... μήνυμα...
Καλημέρα Έλενα...είδα ότι έχεις πρόβλημα με το ψυγείο κ ψαχνεις τεχνικό...από βδομάδα θα είμαι Αθήνα...αν δεν έχεις βγάλει άκρη μέχρι τότε.... στείλε μου... μήνυμα...
Έφερα έναν 0αλιο τεχνικό που ήξερα, κι αντί να φτιάξει τα πράγματα μου την έπεσε γερά μέσα στο σπίτι μου. Δεν ξέρει τι δουλειά κάνω, κανονικά θα τον πλήρωνα. Άσχημη κατάσταση. Τον ανεχτηκα 3 ώρες, να με ζαλίζει, σαν θείος παππούς 60αρης βρωμιαρης ήταν. Κακός άνθρωπος. Τελικά του έλεγα έχω γκομενι και σχέση. Είχαμε ραντεβού χθες να τα φτιάξει και αφού δεν γαμησε και δεν θα γάμουσε, δεν ήρθε ποτέ να τα φτιάξει. Κάθισα υπέστη σεξουαλικη παρενόχληση για ένα πλυντηριο κι ένα ψυγείο, που ούτε καν το κοίταξε 3 ώρες για να γι ει αυτό. Τον έβαλα και σπίτι μου. Απίστευτο. Αν μπορείς να τα φτιάξεις θα πληρωθείς κανονικά όσο κοστίζουν. Σε αυτόν δεν του είπα κάτι άλλο, σαν τεχνίτης ήρθε, αλλά μου ορμηξε σαν πεινασμένος και τώρα μου έφαγε το χρόνο και δουλειά δεν έκανε. Απίστευτα πράγματα. Ενώ τον απέφευγα και του έλεγα έχω σχέση, εκει αυτός, εν τω μεταξύ βρωμιαρης με ιδρωτιλα και τον ενόχλησαν τα σκυλιά στην αυλή και καλά, και μου είπε ψάχνεις να βρεις κορόιδο, θύμα, να έρθει με τόσα σκυλιά. Τα σκυλάκια έξω εν μεταξύ. Άκου τα, σίχαματα. Έπρεπε να τον σπάσω στο ξύλο. Αν με πάρεις τηλ θα σου πω. Εν τω μεταξύ πρέπει να έχει καεί ένα κόκκινο δίπλα στην πλακέτα η ή αρκετά. Αλλά μάλλον το κόκκινο στρογγυλό αξίας μικρής ξετω γω. Αν έρθεις πάντως θα μου πεις πόσα θες και θα πληρωθείς κανονικά.
Να σου πω ότι πεφτω...δεν θα στο πω ...αυτής της ηλικίας είναι τέτοια ελεεινια όντα....μαστορατζες της συμφοράς....εγώ ανήκω στην νέα γενιά....τώρα να σου πω κόστος δεν ξέρω καν τι είναι... διάγνωση δεν βγάζω απ' το τηλέφωνο...αν κ έχω βοηθήσει αρκετο κόσμο έτσι....θα σε πάρω τηλ αύριο κ βλέπουμε τι θα κάνουμε με την περίπτωση σου....πάντως λιγουρης δεν είμαι....το μόνο σίγουρο...
Είναι πόλου πολύ λυπηρό αυτό που έγινε, και δε στο κρύβω ότι έχω ανάμεικτα συναισθήματα λύπης και μεγάλου θυμού. Η αληθε5ια είναι ότι έπρεπε να τον πετάξω κατευθείαν έξω, καθόλου να μην κάτσω Ν ακούσω τις αρχιδιες του. Δεν μου αξίζει αυτό. Ένα σωρό είπε, δεν σου έχω πει τίποτε. Μακάρι να μου δινόταν η ευκαιρία να τον ξυλοφόρτωσω να βγάλω το άχτι μου. Για να φτιαξειθ τι πλυντηριου τ ιό έκανα τι κορόιδο αλλά είναι πουσταρα ο αρβανίτης από το Κίτσι. Εγώ είμαι πολύ εντάξει σε αυτά, λοιπόν αν θες πάρε με τηλ να σου πω τι γίνεται κι αν θες και μπορείς να έρθεις και κανονικά θα πληρωθείς όσο κάνει. Αν πάλι δεν μπορείς δεν πειράζει. 3χω και το μικρό ψυγείο να σου γθατι δεν ψύχει συντήρηση. Σ ευχαριστώ πολύ.
Έπρεπε να τον στείλεις με το ίδιο όπως ήρθε...απ' όσο έχω καταλάβει είσαι δυναμική γυναίκα..... μιλάμε και μην κολλάς στα χρήματα
Γενικά το έχω αυτό, είμαι ελαστική, με σκοπό να κάνω τη δουλειά, ενώ δεν πρέπει σε πολλά πράγματα. Όχι με δόλο όμως, ότι συμφωνηθεί. Τον συγκεκριμένο τον είχα πάρε πριν 7 χρόνια κι άλλαξε τότε πλακέτα. Τεσπα, εχω φταίξιμο που του έδωσα θάρρος. Στάνταρ. Φταίω κι εγώ. Αν βρεθούμε μπορούμε να πούμε περισσότερα. Λοπιον ςχωψ3- 4 μήνες το πλυντηριου έτσι χιχι. Διότι μένω Λαγονησι και είναι μακριά. Πρέπει να βρω από εδώ και η αλήθεια το αμέλησα και πλένω με τα Χέρια. Λοπιον αν θελήσεις πάρε με τηλ να μιλήσουμε αν θες. Ευχαριστώ
Ti engine more paliomiunaki fovismeno? Koitaxew na psareψεις ξέρω γω τι θες παλιοτιμαρο κυριακάτικα? Καταλαβαινεις ότι θα πάρειςΤ αρχιδια μου έτσι? Που το παίζεις προστασία σεκουριτακι είσαι η κάνα κωλομπατσονι κι εσύ της κακιάς της ώρας? Μο…γα….νο αν ξαναστείλεις μήνυμα θα βρω από τηνip ποιος είσαι και θα σου τη στησω. Μιλάμε θα φας τέτοιο ξύλο στον κωλο που δεν θα το ξαναπαίξεις προστασία σε κανένα. Ούτε καν απαντηση μην δώσεις.
Φοβισμένα μηδενικα, παλιοτομαρα χιχι, ξεφτιλθσμενε που ψαρεψεις τι θα πω και τι θα κάνω κυριακάτικα μ…νι, ούτως ή άλλως θα σε βρω και θα σου γαμ…ω ότι έχεις κσιdenεχεις
... το ενδεχόμενο να το ξέχασα δεν το σκέφτηκες ....δεν εισουν κ η πρώτη έννοια μου...αν θέλεις να με βγάλεις λάθος μέχρι εκεί...τα υπόλοιπα δεν χρειάζονται....καλή καρδιά....
Μωρή ουστ πουτανα, όλο τοΣΚ δεν ξέχασες τις αρχιδιες σου, τώρα και καλά το ξέχασες. Έκανες το λάθος να στείλεις, τώρα θα ψάξω να βρω ποιος είσαι, να δεις ποιον κοροϊδεύεις. Υ να σε σαπίσουν στο ξύλο σεκουριτακι, για να μάθεις
Μωρή ουστ πιυτανα, όλο τοΣΚ δεν ξέχασες τις αρχιδι ες σου, τώρα και καλά το ξέχασες. Έκανες το λάθος να στείλεις, τώρα θα ψάξω να βρω ποιος είσαι, να δεις ποιον κοροϊδεύεις. Θα στη στήσω έξω α υπ κωλ9σπιτι σφου να σε σαπίσουν στο ξύλο σεκουριτακι, για να μάθεις
Mωρη που…ρα, τζάμπα προσπαθείς να τσεκάρεις για τη ζωή μου και να μάθεις. Το μόνο που θα κερδίσεις είναι σας γα….ω κι εσένα κι όλους. Όχι λεφτά από προστασία η να δουλεύω για σας, αλλά ξεκολιασμα θα φατε
πιστευω εφταιξε οτι,
επειδη ειχες γραψει αντι για πληρωμη δεχεσαι η' δεν εχεις προβλημα να "πληρωσεις" και με σεξ.
καποιοι λογικα το δεσανε οτι και καλα θα εισαι ευκολη και θα τους περιμενεις με ανοιχτα τα ποδια η' θα εισαι του χεριου τους.
καπου εκει χαθηκε λιγο το παιχνιδι λεω εγω.
επισης κατι εχεις ξεχασει να βαλεις σε ενα διαλογο, κατι λειπει.
αλλα νομιζω δεν επρεπε να το πεις δημοσια αυτο, γνωμη μου.
πιστευω εφταιξε οτι,
επειδη ειχες γραψει αντι για πληρωμη δεχεσαι η' δεν εχεις προβλημα να "πληρωσεις" και με σεξ.
καποιοι λογικα το δεσανε οτι και καλα θα εισαι ευκολη και θα τους περιμενεις με ανοιχτα τα ποδια η' θα εισαι του χεριου τους.
Κοπελιά, τράβα σε έναν τεχνικό της περιοχής σου να κάνεις τη δουλειά σου. Όταν κάνεις ανοιχτό κάλεσμα στο σαιτ για τεχνικούς, είναι προφανές οτι θα σε πάρει τηλέφωνο και το τελευταίο ψυχάκι που διαβάζει το σαιτ. Θα βάλεις στο σπίτι σου άκυρα άτομα?
πιστευω εφταιξε οτι,
εγω ειμαι υπερκλωνος, οχι απλα κλωνος
μαλλον πρεπει να ειμαι απο τα ελαχιστα ατομα που δεν ειναι, σοβαρα τωρα.
δε βγαινει νοημα απο ενα σημειο και μετα, αυτο λεω.
καπου λειπει ενα μηνυμα λογικα.
Το τι θα κάνω είναι δουλειά μου, αυτό το μουνι ο Πουστογερος δεν ήξερε τι δουλειά κάνω. Εγώ προτιμώ άτομα τ α οποία με προτιμάνε, δεν κατανοώ τι λέτε? Μια χαρά είναι τα παιδιά τα σοβαρά 3δω στο σαιτ. Έχω προτιμήσει πολλούς και τους έχω πληρώσει κιας. Δεν βλέπετε το πρόβλημα που εντοπίζετε? Αν δεν βλέπετε τζάμπα κουράζομαι κι αναρτώ. Παρακαλώ to the point.
εγω ειμαι υπερκλωνος, οχι απλα κλωνος
μαλλον πρεπει να ειμαι απο τα ελαχιστα ατομα που δεν ειναι, σοβαρα τωρα.
δε βγαινει νοημα απο ενα σημειο και μετα, αυτο λεω.
καπου λειπει ενα μηνυμα λογικα.
Το τι θα κάνω είναι δουλειά μου, αυτό το μουνι ο Πουστογερος δεν ήξερε τι δουλειά κάνω. Εγώ προτιμώ άτομα τ α οποία με προτιμάνε, δεν κατανοώ τι λέτε? Μια χαρά είναι τα παιδιά τα σοβαρά 3δω στο σαιτ. Έχω προτιμήσει πολλούς και τους έχω πληρώσει κιας. Δεν βλέπετε το πρόβλημα που εντοπίζετε? Αν δεν βλέπετε τζάμπα κουράζομαι κι αναρτώ. Παρακαλώ to the point.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δεν λείπει θα τσεκάρω πάλι. Που νομίζεις ότι λείπει να δω.
Τόση φασαρία για να φωνάξεις έναν τεχνικό να σου φτιάξει ψυγείο και πλυντήριο;Πολύ ταλαιπωρία για το τίποτα.
Πάρε μερικά link με τηλέφωνα να καλέσεις να έρθουν να τα δουν και να σου πουν
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δεν λείπει θα τσεκάρω πάλι. Που νομίζεις ότι λείπει να δω.
Τόση φασαρία για να φωνάξεις έναν τεχνικό να σου φτιάξει ψυγείο και πλυντήριο;Πολύ ταλαιπωρία για το τίποτα.
Πάρε μερικά link με τηλέφωνα να καλέσεις να έρθουν να τα δουν και να σου πουν