Helena - Nayomi
Call-Girl
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2020
- Like
- 15.312
εσύ μάλλον είσαι 40 άρης, ή ...40 άρα...χιχιχιέχω και προστατευόμενες?χιχιχι
40αρα είσαι και κάτι ψιλά, τώρα αν εσύ θες να παραμυθιάζεσαι πρόβλημα σου!χιχιχι
εσύ μάλλον είσαι 40 άρης, ή ...40 άρα...χιχιχιέχω και προστατευόμενες?χιχιχι
40αρα είσαι και κάτι ψιλά, τώρα αν εσύ θες να παραμυθιάζεσαι πρόβλημα σου!χιχιχι
ναι είμαι, δεν το κρύβω!εσύ μάλλον είσαι 40 άρης, ή ...40 άρα...χιχιχι
είπα ρε, είμαι άνω των 30 και κάτω από τα 35 και δεν λέω άλλα ρε συ, με φάγατε ξενέρωτοι νταβάδες με την ηλικία, σας κόφτει πολύ βλέπω. Δεν βλέπω να κάνετε το ίδιο με τις άλλες, τί ζόρι τραβάτε; άλλωστεέχετε λυσσάξει εδώ και χρόνια ότι είμαι άνω των 45 , 50, οπότε, τώρα θα είχα φτάσει 55 και...χιχι, είστε ξενέρωτοι και μια γυναίκα δεν της μιλάνε για την ηλικία έτσι, πω, τί να πω, τζάμπα μιλάωκαι που το κακο να πεις με ακριβεια την ηλικια σου Ελενα?
οκ, τώρα καύλωσα, με αρέσουν τα παπούδια χιχιναι είμαι, δεν το κρύβω!
μην το ψάχνειςεγω ειμαι 36,αλλα δεν καταλαβα τι εχουν τα 40? μια χαρα νεος εισαι και στα 40,τι κολλημα ειναι αυτο τωρα.
ωχ,ετοιμασου!εισαι λιγο χαζη ε? (τι θα ακουσω τωρα...)
ωωωω τι σου 'πε Ελενααα,νταξξξ αυτο ξεπλενετε μονο με αιμα.εισαι λιγο χαζη ε? (τι θα ακουσω τωρα...)
γιατί το λες αυτό;εισαι λιγο χαζη ε? (τι θα ακουσω τωρα...)
για να εκγυμνασεις τα δαχτυλακια σου στο πληκτρολογιο αποψε. λεω αιντε ας ειμαι ο αποψινος κυματοθραυστης σου... μη μασας... τα σεβη μου.γιατί το λες αυτό;
τί εννοείς, δεν καταλαβαίνωγια να εκγυμνασεις τα δαχτυλακια σου αποψε. λεω αιντε ας ειμαι ο αποψινος κυματοθραυστης σου... μη μασας... τα σεβη μου.
ευχαριστώ πάρα πολύ!μαγκες ξενερα,δεν εχει αιματα. παμε να τσιγκλισουμε alice
στο χαζούλα δεν αντιδρά!μαγκες ξενερα,δεν εχει αιματα. παμε να τσιγκλισουμε alice
ρε σατανα και ειπα να τη γλυτωσω!στο χαζούλα δεν αντιδρά!
Μόνο στην ηλικία της!
οι οδηγιες μου ηταν σαφεις,το τηλεφωνο στο εδωσα. εχει τεχνικους για τα παντα. κατσε και κοιτα τα,μπας και επισκευαστουν μονα τους. τρολς,ακου τρολς.ένα πλυντήριο εν τωμεταξύ θέλω να φτιάξω και 2 ψυγειάκια, και δεν βρέθηκε κανένας τεχνικός εδώ μέσα. Μόνο τρόλλς
βαλτα και τα δυο μαζι,να δουμε τι θα γινειστο χαζούλα δεν αντιδρά!
Μόνο στην ηλικία της!
δεν μου λέτε γιατί με λέτε χαζούλα γι αυτό. Δεν το ξέρω γιατί το λέτε. Να μου το πείτε, να σας πω. Το άλλο το ξέρω. Να μου πείτε αμέσως παρακαλώ πολύ γιατί με λέτε χαζούλα.στο χαζούλα δεν αντιδρά!
Μόνο στην ηλικία της!