και 200 ευρω να μου δωσεις,μονο δυτικα. επισης εξυπηρετω κοσμο που ειναι πανω απο 40 χρονων.Αααααα!!!!! Να σε δώσω κατιτίς παραπάνω να έρθεις αν μπορείς
αλλα επειδη δεν ειμαι αγενης και αρχιδι,μπορω να σου βρω ανθρωπο. θες?
και 200 ευρω να μου δωσεις,μονο δυτικα. επισης εξυπηρετω κοσμο που ειναι πανω απο 40 χρονων.Αααααα!!!!! Να σε δώσω κατιτίς παραπάνω να έρθεις αν μπορείς
πω τρόμαξα, τί να σου πω τώρα, δεν ξέρωκαι 200 ευρω να μου δωσεις,μονο δυτικα. επισης εξυπηρετω κοσμο που ειναι πανω απο 40 χρονων.
αλλα επειδη δεν ειμαι αγενης και αρχιδι,μπορω να σου βρω ανθρωπο. θες?
Πώς την πετσοκοψες έτσιεπισης εξυπηρετω κοσμο που ειναι πανω απο 40 χρονων.
αν και μου εχεις μιλησει με υφακι,θα σε βοηθησω. σου στελνω πμ.τί , να μου βρεις να έρθει σπίτι μου;
σιγά μην σου έχω μιλήσει με υφάκι, θες να σου πάρω κι εσένα πίπα;αν και μου εχεις μιλησει με υφακι,θα σε βοηθησω. σου στελνω πμ.
Παίρνεις όρκο ;σιγά μην σου έχω μιλήσει με υφάκι
δεν εχω αναγκη,βρισκω οποτε θελω. ευχαριστω παντως.σιγά μην σου έχω μιλήσει με υφάκι, θες να σου πάρω κι εσένα πίπα;
πω....πάντα είμαι έτσι καλέ, δεν θέλω να παίρνω πίπες στα τηλέφωνα τζάμπα, αλλά κι αλλού. Οπότε μου βγαίνει, όπωε λέτε κι εσείς υπάρχουν πολλές επιλογές, η αλήθεια, δεν φημίζομαι για την μαλαγανιά μου, δεν μπορώ ν αλλάξωΠαίρνεις όρκο ;
οκ, σ ευχαριστώ πολὐ!εγω σε εξυπηρετησα παντως,δε θελω κανενα ανταλλαγμα.κανε οτι σου ειπα στο μηνυμα.αυτα!
α άρα την εξυπηρετείς μια χαρά........... επισης εξυπηρετω κοσμο που ειναι πανω απο 40 χρονων.
Ρε αντε και γαμ... Σου παλιοτσιρκο γυφταριο. Τι έγινε, έπεσε πείνα στις εργαζόμενες που σε ταΐζουν και πετάγεσαι εδώ μπας και τσιμπήσεις κάνα πελατακι για να βγάλεις μεροκάματο? Θυμήσου λουλα της κακιάς της ώρας, με κυνηγαγες γιατί δεν σου είχα κάτσει τζαμπα για διαφήμιση να μου κάνεις, πριν 9 χρόνια. Εσύ από την άλλη λες ότι δεν με ξέρεις καν. Σε κάθε περίπτωση αγνοείς πως είμαι, η απι την άλλη επειδή έφαγες τότε χλαπάτσα, υποτιμάς σαν άλλος μαλακακο gianevan. Χιχιχι, τρέχα κει που γαμεις τζάμπα χιχια άρα την εξυπηρετείς μια χαρά....
Τι ειν αυτό?
τί δεν καταλαβαίνεις συναγωνιστή δεν μπορώ να καταλάβω....Τι ειν αυτό?
Ρε αχρηστε, την έχεις δει την ταινία Hitman's Wife's Bodyguard 2, την σκηνή με τη Sonia και τον Ρώσο?. Έτσι θα σε κάνω ρεα άρα την εξυπηρετείς μια χαρά....
Τι ειμ γω συναγωνιστής?τί δεν καταλαβαίνεις συναγωνιστή δεν μπορώ να καταλάβω....