Helena - Nayomi
Call-Girl
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2020
- Like
- 15.300
Τιαυτό με το σουβλάκι μου κινεί τις υποψίες.....
Τιαυτό με το σουβλάκι μου κινεί τις υποψίες.....
έναν ¨μακαρίτη" που τις πήγαινε για σουβλάκια....
Τι δεν νομίζεις?έναν ¨μακαρίτη" που τις πήγαινε για σουβλάκια....
Άστο δεν νομιζω....
Τίποτα Έλενα!Τι δεν νομίζεις?
φυσικά κι έχω θέμα, είναι χαλασμένες 2 ψυγεία κι 1 πλυντήριο. Σιγά μην γινόμουν ρόμπα, εδώ κι ένα μήνα εδώ και αυτή την ταλαιπωρία δαύτους όλους. Ξεγελάστηκα ότι ίσως βρω, όπώς βρήκα τον καλό τεχνικό για τα pc μου από εδώ.Τίποτα Έλενα!
Αλήθεια, ένας τύπος που έγραφε παλιά εδώ και είχε γίνει ένα σκηνικό με μια κοπέλα που πήγανε για σουβλάκια!
Μην ασχολείσαι!
Πάντως χωρίς ίχνος ειρωνείας αν πραγματικά έχεις θέμα με τις ηλεκτρικές συσκευές, δεν θα βρεις κάτι εδώ,πιο πολύ να "φάνε" τσάμπα θα θέλουνε και μάλιστα να σε τσαντίσουνε επειδή γνωρίζουνε οτι είσαι οξύθυμη παρά να βοηθήσουνε!
για πες μας τα δικά σου τύπεΕλενα θα μας πεις τα πρωτα εξι ψηφια του ΑΜΚΑ σου?
σαταναγια πες μας τα δικά σου τύπε
έλα εντάξει!σατανα
δικο μας παιδι κι εσυ, δικο μας κοριτσι κι η Ελεναέλα εντάξει!
Εγώ όταν της την λέω είναι γιατί ξεκινάει εκείνη να κάνει επιθέσεις!
Στο ξεκάρφωτο δεν την έχω πειράξει ποτέ!
https://www.douleutaras.gr/ μπορείς να πάρεις προσφορές από δω ανάλογα το τι έχεις συνιθως δεν χρεώνει όταν έρχεται για να το δει ανάλογα και την περιοχήέχω πάρει πάρα πολλές φορές, οι περισ´σοτεροι δεν θέλουν να έρθουν, είναι μακριά και οι άλλοι θέλουν250 ευρώ ξέρω και τέτοια όπου βρουν. Λοιπόν, αφήστε, το θα δω τί θα κάνω.
Είχα μιλήσει με την Έλενα από εδώ μέσα κ της είχα ξεκαθαρίσει ότι είμαι 28 χρόνων αλλά παντρεμένος κ μ είχε πει ότι δεν έχει πρόβλημα να συναντηθούμε γτ σκάβει συναντήσεις με άνω των 35.εχθες λοιπόν (έχει περάσει κάνας μήνας από όταν μ είπε να τη. Πάρω να κανονίσουμε) την παίρνω τηλ για να κανονίσουμε. Το σηκώνει μιλάμε με ρωτάει πόσο χρονών είμαι κ εκεί ξεκινάει ένα παραλήρημα βρισιές να λέει οι άλλες πουτανες σας κοροϊδεύουν κ λοιπά έβριζε κ δν καταλάβαινα τι έλεγε μετά από κάποιο σημείο.. Η τύπισσα είναι άρρωστη ψυχιατρικά κ για εγκλεισμό.απαραδεκτη κ ψυχικά διαταραγμένη προσωπικότητα επικίνδυνη για να κυκλοφορεί εκεί έξω.. Τώρα κατάλαβα γτ την κράζετε ανά διαστήματα εδώ μέσα. Εμεν προσωπικά δν με νοιάζει θα δώσω αλλού τα λεφτά μου απλά ενημερώνω για να γνωρίζει ο κόσμος
Προσπερασε σε το και μην ασχολεισαι φιλε...Άρρωστο ψυχικά ατομο παιδιά... Η τύπισσα ανέβασε στροφές χωρίς να κάτσει να συζητήσει κ το ΞΑΝΑΛΈΩ Η ΊΔΙΑ Μ ΕΊΠΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΆΡΩ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ
Εννοείται μυστη δεν υπάρχει λόγος να ασχολούμαστε με τέτοια ατομαΠροσπερασε σε το και μην ασχολεισαι φιλε...