Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 76.393
- Πόντοι
- 12.756
Έλα δεν όλα για τρόλιν.
τυπε αυτη ειναι η αληθεια , ευτυχως η δυστυχώς πως να το κάνουμε.
Έλα δεν όλα για τρόλιν.
Όλα αυτά που λες ισχύουν....αλλά και για να περιθάλπτει τους μετανάστες η Ελλάδα κάτι παίρνει....απλά δεν τα βλέπεις γιατί τα μοιράζονται τα κοράκια μεταξύ τους φτιάχνοτας κέντρα κράτησης.
Όσο θέλεις εσύ να πληρώσεις 2000 ευρώ παραπάνω φόρο φέτος για να βοηθήσεις ένα ταμείο που θα σε ωφελήσει το 2058 ή τα τέλη για την πράσινη μετάβαση κτλπ..άλλο τόσο θέλει και ο γερμανός να βοηθήσει....
Σε όλη την (νεότερη) ιστορία της Ελλάδας....κάποιος δυνατότερος μας ξεσκάτωσε....και μας έκανε χώρα...από μόνοι μας δεν έχουμε κάνει τίποτα.
Οπότε όταν βλέπω (δεν μιλάω για εσένα προσωπικά για να μην παρεξηγηθούμε) τον κυρ Μάκη που ζει με τα επιδόματα που τα έχει στείλει η Ευρώπη και στηρίζει Σώρα γιατί νόμιζε ότι θα του πληρώσει το δάνειο που πιστόλιαζε 15 χρόνια...
...να λέει για λαθραίους που πρέπει να αφήσουμε να πνιγούν επειδή δεν έχουμε λεφτά για να στέλνουμε εκεί το λιμενικό μας....εμένα μου γυρίζει το μάτι.
Δεν σε έχω για άνοιωθο με την καμμία.τυπε αυτη ειναι η αληθεια , ευτυχως η δυστυχώς πως να το κάνουμε.
Δεν σε έχω για άνοιωθο με την καμμία.
Θα ξεβράζονται πτώματα για καιρό στην περιοχή....
Κάνεις λάθος και προσβάλλεις τη Μεσσηνία. Ο αφάνας έχει τίγκα μέσα του DNA για βραβείο Νόμπελ φυσικής, ίσως να είχε μπολιάσει καμμιά αλληλέγγυα ο θείος Αλβέρτος.χαμηλης νοημοσυνης
Παρ όλες τις ιδεολογικές μου καταβολές (έχω δηλώσει ότι ανήκω στα δεξιά της δεξιάς, στις παρυφές του λεγόμενου δημοκρατικού τόξου), εντούτοις θεωρώ ότι η κάθε ζωή είναι ιερή, και σε κανέναν δεν αξίζει ένας τέτοιος θάνατος όπως είχαν αυτοί οι άνθρωποι.Όλα αυτά που λες ισχύουν....αλλά και για να περιθάλπτει τους μετανάστες η Ελλάδα κάτι παίρνει....απλά δεν τα βλέπεις γιατί τα μοιράζονται τα κοράκια μεταξύ τους φτιάχνοτας κέντρα κράτησης.
Όσο θέλεις εσύ να πληρώσεις 2000 ευρώ παραπάνω φόρο φέτος για να βοηθήσεις ένα ταμείο που θα σε ωφελήσει το 2058 ή τα τέλη για την πράσινη μετάβαση κτλπ..άλλο τόσο θέλει και ο γερμανός να βοηθήσει....
Σε όλη την (νεότερη) ιστορία της Ελλάδας....κάποιος δυνατότερος μας ξεσκάτωσε....και μας έκανε χώρα...από μόνοι μας δεν έχουμε κάνει τίποτα.
Οπότε όταν βλέπω (δεν μιλάω για εσένα προσωπικά για να μην παρεξηγηθούμε) τον κυρ Μάκη που ζει με τα επιδόματα που τα έχει στείλει η Ευρώπη και στηρίζει Σώρα γιατί νόμιζε ότι θα του πληρώσει το δάνειο που πιστόλιαζε 15 χρόνια...
...να λέει για λαθραίους που πρέπει να αφήσουμε να πνιγούν επειδή δεν έχουμε λεφτά για να στέλνουμε εκεί το λιμενικό μας....εμένα μου γυρίζει το μάτι.
Θα βοηθήσουμε άστεγο τύπο @enduro αρχικά.τυπε δεν μπορω να συμμετεχω σε ενα ρίσκο που πηραν μονοι τους
και εδω σε λιγο θα ψοφαει ο κοσμος απο την πεινα , ποιον να πρωτοσωσουμε για πες ;
Κάποιοι κρύβουν πίσω από το πληκτρολόγιο τον μαλακισμένο και κομπλεξικό εαυτό τους και παρουσιάζουν εικονικά εδώ μια "καλή" εικόνα....τυπε δεν μπορω να συμμετεχω σε ενα ρίσκο που πηραν μονοι τους
και εδω σε λιγο θα ψοφαει ο κοσμος απο την πεινα , ποιον να πρωτοσωσουμε για πες ;
ψυχουλα ειναι....ΨΥΧΟΥΛΑΚάποιοι κρύβουν πίσω από το πληκτρολόγιο τον μαλακισμένο και κομπλεξικό εαυτό τους και παρουσιάζουν εικονικά εδώ μια "καλή" εικόνα....
Για σένα ισχύει ακριβώς το αντίθετο....
Καλά ρε τύπε...ο τύπος έχει 450 τρις...δε θα σου πληρώσει ένα δυό δανειάκια?ειχε πει ο Σωρρας οτι θα πληρωσει τα δάνεια ;;;
Τωρα μας το λες ρε τυπε ;;;
Συμφωνώ στα περισσότερα.Παρ όλες τις ιδεολογικές μου καταβολές (έχω δηλώσει ότι ανήκω στα δεξιά της δεξιάς, στις παρυφές του λεγόμενου δημοκρατικού τόξου), εντούτοις θεωρώ ότι η κάθε ζωή είναι ιερή, και σε κανέναν δεν αξίζει ένας τέτοιος θάνατος όπως είχαν αυτοί οι άνθρωποι.
Ναι, έπρεπε να στείλουμε εκεί το λιμενικό, και όσους σώσαμε πρέπει να τους περιθάλψουμε. Αυτό επιβάλλει ο δυτικός πολιτισμός. Είμαι κάθετα αντίθετος όμως με την εν γένει μεταναστευτική πολιτική της Ελλάδας. Όσοι επιχειρούν να έρθουν, θα πρέπει να ξέρουν πως θα συλληφθούν, θα κρατηθούν και θα απελαθούν, χωρίς πολλά - πολλά, αφενός μεν γιατί δεν νοείται πρόσφυγες να έρχονται από τόσο μακρυά (καμιά γειτονική μας χώρα δεν βρίσκεται σε πόλεμο, ώστε να καταφεύγουν στην Ελλάδα ως ασφαλή χώρα), αφετέρου δε γιατί όποιος επιχειρεί να εισέλθει στην χώρα, χωρίς τις νόμιμες διατυπώσεις, είναι παράνομος μετανάστης/εισβολέας, και ως τέτοιος πρέπει να αντιμετωπίζεται.
Υπαρχει μια λύση.Συμφωνώ στα περισσότερα.
Είναι άλλο το να τους συλλαμβάνεις και να τους στέλνεις πίσω και άλλο το να τορπιλίζεις τις βάρκες μέσα στη θάλασσα.
Δεν ειναι τοσο απλο τυπε...Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω πως ακόμα κυκλοφορούν απόψεις ότι δήθεν στην κρίση μας βοήθησαν οι καλοί Ευρωπαίοι και οι τεμπέληδες και διεφθαρμένοι έλληνες πρέπει να είναι ευγνώμονες για την βοήθεια. Τα δανεικά δεν είναι βοήθεια. Έχουμε αναλάβει να τα επιστρέψουμε και ο δανειστής έχει αναλάβει ένα ρίσκο να πάνε άκλαφτα (πλέον σχεδόν απίθανο αφου μεσολαβεί η ΕΚΤ). Στην τελική ο χειρισμός της ελληνικής «κρίσης» από τους θεσμούς καθορίστηκε και 13 χρόνια μετά αυτά που μας έλεγαν ότι πρέπει να διορθώσουμε είναι ακόμα χειρότερα αλλά κρίση δεν έχουμε. Από όλη αυτή την κατάσταση εξυπερετούνται ορισμένα συμφέροντα, που σίγουρα δεν είναι αυτά του μέσου ευρωπαίου. Αλλά αυτό ότι τα δανεικά είναι βοήθεια είναι απίστευτο. Με αυτή τη λογική οι τράπεζες θα ήταν φιλανθρωπικά ιδρύματα πιο ηθικά και από εκκλησίες.
όσους διακινητές και να εκτελέσεις θα έρθουν πάντα περισσότεροι. όχι ότι δε συμφωνώ γιατί αυτοί που κάνουν την διακίνηση αυτή είναι τα μεγαλύτερα σκουπίδια της ανθρωπότητας.Υπαρχει μια λύση.
Μονο μία.
Από βάτραχο αξιωματικό του Λιμενικού.
Εκτέλεση 2-3 φορές των διακινητών.
"Σκοτώθηκαν στην ανταλλαγή πυρών με το λιμενικό..."
Τέλος....
Δε υπάρχει άλλη λύση,και το ΠΝ των ΗΠΑ να είχες θα βρίσκανε τρύπα να χωθούνε....
ψυχουλα ειναι....ΨΥΧΟΥΛΑ
Κάποιοι κρύβουν πίσω από το πληκτρολόγιο τον μαλακισμένο και κομπλεξικό εαυτό τους και παρουσιάζουν εικονικά εδώ μια "καλή" εικόνα....
Για σένα ισχύει ακριβώς το αντίθετο....
Δεν ειναι τοσο απλο τυπε...
Αμα εισαι μεγιστανας τυπου Νιπλη οι τραπεζες σου παιρνουν τσιμπουκια να σου δινουν λεφτα συνεχεια...
Αμα ομως εισαι ψαρας και εχεις παρει κανα μικρο δανειακι και δεν μπορεις να το εξυπηρετεις και πηγαινεις συνεχεια και λες δωσε και σωσε και εχει ο γιαραμπης καποια στιγμη θα σου πει το ιδρυμα "κοψε την πρωινη"....
Εγω παντως στην μαρμαροπλακα σου το εχω σημειωσει το μεγας ευεργετηςβοηθαω εκει που πρεπει , χωρις να διαφημίζω
και δεν ειναι λιγα αυτα που εχω δώσει
Εγω παντως στην μαρμαροπλακα σου το εχω σημειωσει το μεγας ευεργετης