Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 15.634
- Πόντοι
- 3.656
εγώ έχω ένα ανεμιστήρα και τον πηγαίνω σε όποιο δωμάτιο θέλωστο μονο σημειο που δεν εχω κλιματιστικο ειναι στον κηπο τυπε
εγώ έχω ένα ανεμιστήρα και τον πηγαίνω σε όποιο δωμάτιο θέλωστο μονο σημειο που δεν εχω κλιματιστικο ειναι στον κηπο τυπε
Δίκαιο στη φύση είναι η επιβολή του ισχυρότερου,όλα τα άλλα είναι ελεημοσύνη ,είτε με σκοπό ίδιον συμφέρον ,είτε για τους ψυχολογικούς λόγους που ανέφερα πριν
Έχουμε συντονιστεί ηδηΟποιος θελει να εχει εγκυρη ενημέρωση για το ναυαγιο μπορει να βαλει τωρα ΣΚΑΙ που ειναι συνδεμένη η Σκορδα με την Πύλο
Εννοείς ότι αν κάποιος μπουκάρει στο σπίτι σου, σε ξαφρίσει και σε δείρει...Δίκαιο στη φύση είναι η επιβολή του ισχυρότερου,όλα τα άλλα είναι ελεημοσύνη ,είτε με σκοπό ίδιον συμφέρον ,είτε για τους ψυχολογικούς λόγους που ανέφερα πριν
Σε 2 μέρες θα ειναι στο κεντρο της ΑθηναςΟλα καλα, τους επιζωντες θα τους παρκαρουν στη μαλακασα και αργοτερα θα εξαφανιστουν.
Μάλλον φίλε μπερδεύεσαι. Τα χρήματα που πήραμε για να μην χρεοκοπήσουμε, δεν μας τα χάρισαν, τα δανειστήκαμε, και τα αποπληρώνουμε σταδιακά. Επιπλέον, για να δανειστούμε αυτά τα χρήματα, επιβλήθηκαν επαχθέστατοι όροι, και η εκταμίευσή τους γινόταν σταδιακά, με την επιβεβαίωση της τρόικας για τις μεταρρυθμίσεις.Φαντάζομαι ότι το ίδιο λένε στις χώρες της ευρώπης από το 2008 μέχρι και σήμερα που από τους φόρους τους πληρώνουν την χρεοκοπία μας...
αν μια χώρα θα έπρεπε να είναι ανεκτική και ανοιχτόμυαλη στην ανάγκη και την κατάντια των άλλων πρέπει να είναι η Ελλάδα...
γιατί αν δεν ήταν η ΕΕ το μόνο που θα είχαμε καταφέρει από μόνοι μας θα ήταν να ζούμε σε τσαντήρια
με λίγα λόγια και τα ασθενοφόρα δεν τα πληρώσαμε εμείς αλλά τα έχουμε
ΘΑ ΚΑΝΕΙ ρεπορταζ και πως βρεθηκε το θωρακισμενο αυτοκινητο του αλαφουζου στους νοννουςΟποιος θελει να εχει εγκυρη ενημέρωση για το ναυαγιο μπορει να βαλει τωρα ΣΚΑΙ που ειναι συνδεμένη η Σκορδα με την Πύλο
Τύπε μου, οι πολιτικοί της χώρας τρέμουν μην χαρακτηριστούν "δεξιοί" από τα ορφανά του Στάλιν και αριστερο-τρομοκράτες (εγώ τουλάχιστον, το λέω στα μούτρα τους χωρίς φόβο και χωρίς πάθος, τα έζησα εκ των έσω, δυστυχώς) .τοσα ασθενοφορα που βρεθηκαν σε τοση λιγη ωρα πεθαινει κοσμος ανα την ελληνικη επικρατεια γιατι δεν υπαρχουν πληρωματα να τα κινησουν
Ναι...και αν ρώταγες τότε έναν τυχαίο πολίτη της Γερμανίας εαν θέλει να δανείσει από τους φόρους του στην Ελλάδα για να επωφεληθούν 10 γερμανοί μεγιστάνες θα σου έλεγε όχι.Μάλλον φίλε μπερδεύεσαι. Τα χρήματα που πήραμε για να μην χρεοκοπήσουμε, δεν μας τα χάρισαν, τα δανειστήκαμε, και τα αποπληρώνουμε σταδιακά. Επιπλέον, για να δανειστούμε αυτά τα χρήματα, επιβλήθηκαν επαχθέστατοι όροι, και η εκταμίευσή τους γινόταν σταδιακά, με την επιβεβαίωση της τρόικας για τις μεταρρυθμίσεις.
Και για να το κάνουμε πιο λιανά, δεν μας δάνεισαν από την καλή τους την καρδιά, αλλά γιατί προφανώς τους συνέφερε οικονομικά. Με λίγα λόγια, τα ασθενοφόρα τα πληρώσαμε και συνεχίζουμε να τα πληρώνουμε.
ναι αλλα τι γινεται με εμας τους πολιτες αυτης της χωρας που πληρωνουμε φορους και πεθαινουμε πανω στα αγροτικαΤύπε μου, οι πολιτικοί της χώρας τρέμουν μην χαρακτηριστούν "δεξιοί" από τα ορφανά του Στάλιν και αριστερο-τρομοκράτες (εγώ τουλάχιστον, το λέω στα μούτρα τους χωρίς φόβο και χωρίς πάθος, τα έζησα εκ των έσω, δυστυχώς) .
Τώρα θα λέμε σοφιστειες; Άντε να σου απαντήσω.θα απευθυνθώ σε κάποιον ισχυρότερο να με βοηθήσει(αστυνομία κράτος ή ο γκοντφαδερ της γειτονιας) οποίος θα το κάνει για δικό του απώτερο συμφέρον.Εννοείς ότι αν κάποιος μπουκάρει στο σπίτι σου, σε ξαφρίσει και σε δείρει...
θα περάσεις τους επόμενους μήνες σκεπτόμενος ότι ήταν το δίκιο του ισχυρότερου?
Θα συνεχίσουμε να πεθαίνουμε, απλό. Πεθαίναμε, πεθαίνουμε και θα συνεχίσουμε πεθαίνουμε, είναι και θέμα τύχης αρκετές φορές....ναι αλλα τι γινεται με εμας τους πολιτες αυτης της χωρας που πληρωνουμε φορους και πεθαινουμε πανω στα αγροτικα
Η Ζωζώ είναι έφηβη ακόμα,μαζί με τον Λάκη που έχει αρνητική χοληστερίνη κ τριγλυκερίδια θα μας θάψουν ολουςεδω ρε μαλακα λενε νιατο την Σαπουντζάκη , αυτος σε πείραξε ;;
Πάμε ξανάΝαι...και αν ρώταγες τότε έναν τυχαίο πολίτη της Γερμανίας εαν θέλει να δανείσει από τους φόρους του στην Ελλάδα για να επωφεληθούν 10 γερμανοί μεγιστάνες θα σου έλεγε όχι.
Επίσης τι ακριβώς αποπληρώνουμε? Το χρέος έχει αυξηθεί κατά 100δις από όταν ξεκινήσαμε αυτή την ιστορία
Για να μην μιλήσουμε για την εποχή του covid που αν η κάθε χώρα έλεγε στα αρχίδια μας ο καθένας μόνος του.....τώρα δεν θα είχες ίντερνετ να λογκάρεις εδώ....
Ο μόνος λόγος που θα μπορείς να απευθυνθείς σε κάποιον δυνατότερο από εσένα (όχι στον godfather) είναι επειδή υπάρχει η έννοια του δικαίου και το κράτος είναι υποχρεωμένο να σε προστατέψει.Τώρα θα λέμε σοφιστειες; Άντε να σου απαντήσω.θα απευθυνθώ σε κάποιον ισχυρότερο να με βοηθήσει(αστυνομία κράτος ή ο γκοντφαδερ της γειτονιας) οποίος θα το κάνει για δικό του απώτερο συμφέρον.
Σε περίπτωση απουσίας αυτών η αδιαφορίας τους,είτε θα προσπαθήσω να γίνω δυνατότερος για να προστατεύσω τον εαυτό μου την επόμενη φορά είτε θα κάθομαι να κλαίω τη μοίρα μου κ να καταριεμαι την κοινωνία μέχρι την επόμενη φορά που θα με ξαναδειρουν.Στην τελευταία περίπτωση καλό αναλγητικό είναι θρησκείες κ ιδεολογίες που υπόσχονται μετά θάνατον ζωή, αταξικές κοινωνίες κτλ κτλ
Έλα δεν όλα για τρόλιν.αμα δεν ειχε ανοιχθει εδω το νημα ουτε που θα το επαιρνα χαμπαρι τι εγινε ...
Πάμε παρακατω, και να φυγει γρηγορα απο την επικαιροτητα γιατι εκει εχουμε Κοστα Ναβαρίνο κτλ , δεν ειμαστε για να χανουμε τουριστες
Πάμε ξανά
Έγραψες πως πρέπει να είμαστε ανεκτικοί και ανοιχτόμυαλοι, γιατί χάρη στους Ευρωπαίους γλυτώσαμε την χρεοκοπία γιατί από τους φόρους τους πληρώθηκε το χρέος μας.
Σου απαντώ ότι αυτή είναι η μισή αλήθεια, γιατί οι Ευρωπαίοι που μας δάνεισαν, μεσομακροπρόθεσμα ωφελήθηκαν οικονομικά. Άρα προχώρησαν σε μια κίνηση λελογισμένου οικονομικού ρίσκου, και σίγουρα σκεπτόμενοι ωφελιμιστικά (και μπράβο τους) και όχι από την καλή τους την καρδιά. Όσον αφορά στον κάθε τυχαίο πολίτη της Γερμανίας, αν του εξέθετες όλα τα οικονομικά στοιχεία και το πόσα θα έπαιρνε πίσω η Γερμανία, σίγουρα θα ήθελε να μας δανείσει.
Η αύξηση του χρέους συμβαίνει γιατί το κράτος εξακολουθεί να δανείζεται, αλλά το θέμα δεν είναι μόνο το πόσα χρωστάς αλλά και ποιες δυνατότητες έχεις να τα αποπληρώσεις.
Όσον αφορά στα χρήματα που μοιράστηκαν επί covid, αυτά προέρχονται από τα Ευρωπαϊκά Ταμεία και τα έχουμε πληρώσει όλοι οι Ευρωπαίοι μέσω της φορολογίας, άμεσης και έμμεσης.
Και στο φινάλε, μπήκαμε σε μια "συμμαχία" (ΕΕ), ακριβώς για να έχουμε αυτά τα οφέλη. Γιατί επί παραδείγματι, η Ελλάδα τράβηξε το ζόρι με τους λαθρομετανάστες, η Ελλάδα φυλάει τα σύνορα της Ευρώπης. Δεν τα φυλάνε οι Βέλγοι, οι Ολλανδοί και οι Γερμανοί. Κάτι παίρνουμε, κάτι δίνουμε λοιπόν