Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 76.418
- Πόντοι
- 12.756
Θα βαλουν τίποτα δίχτυα μήπως ξεβραστουν κορμιά και φυγουν οι VIP?
ε δεν θα επρεπε ;;
Θα βαλουν τίποτα δίχτυα μήπως ξεβραστουν κορμιά και φυγουν οι VIP?
Στο W ήδη έχουν βαλειε δεν θα επρεπε ;;
ΓατάκιΠεριμενω και καταγραφω τα δευτερολεπτα που θα βγει καποιος με σουπερ εξεζητημενα και σοφιστικε επιχειρηματα να πει οτι φταιει ο Κουλης για το συμβαν.
Ο pronews λέει μαλακια το εθνικό πένθος γιατί δείχνει ότι έχουμε ευθυνηΆντε να εξηγήσεις στον αρχιμαλακα δικαιωματιστή ότι ρεσάλτο σε διεθνή ύδατα με πλοίο που είναι έτοιμο να μπατάρει είναι όχι μόνον πειρατεία αλλά και εγκληματική ενέργεια γιατί τότε σιγουρεύεις το μπατάρισμα.
Είχε παει Καλαμάτα προσφατα τυπεΓατάκι
Από χτες έχει συμβεί αυτό που λες
Στο W ήδη έχουν βαλει
Είναι adults only τυπεα μπραβο γιατι λεω να παω φέτος
Είναι adults only τυπε
... και έτσι άρχισε το κύμα των πτωχεύσεων, των άρθρων 44 και μεταγενέστερα 106, το γενικότερο φέσωμα της αγοράς πέραν των τραπεζών και τα συνεπακόλουθα δικαστήρια.υπαρχαν καποιοι δεικτες που επρεπε να καλυψεις για να παρεις
σιγουρα οι τραπεζικοι τα φουσκωναν λιγο ή και πιο πολυ τις περισσοτερες φορε΄ς
επισης μετα μετρουσε και η κρίση του τραπεζικου, τι σχεση εχεις με την τραπεζα , τι σχεση εχεις με αυτον , αν βολευες καμια γκομενα τους σε καμια δουλεια
να τους εβγαζες για φαγητο στα καλυτερα εστιατορια συχνα , να ερχονται επισκεψη για καφεδες και καυλαντα στα γραφεια σου κτλ
Και μην ξεχναμε οτι οι τραπεζικοι ειχαν γραμμη απο τις διοικησεις τους να δινουν αβερτα λεφτα στην αγορα , αφου τα λεφτα ηταν τσαμπα ..
Και στις διοικησεις την γραμμη την εδινε η καθε κυβερνηση , δωστε χρημα στο κοσμο
... και έτσι άρχισε το κύμα των πτωχεύσεων, των άρθρων 44 και μεταγενέστερα 106, το γενικότερο φέσωμα της αγοράς πέραν των τραπεζών και τα συνεπακόλουθα δικαστήρια.
Και μαζί με τα τραβήγματα που είχαν οι 'ατυχήσαντες' επιχειρηματίες άρχισαν να εμφανίζονται κλητήρια θεσπίσματα και στα στελέχια που έδιναν τα δάνεια.
Σωστό; Ναι. Δίκαιο; Ναι. Ωφέλιμο; Οχι.
Γιατί από την επόμενη μέρα σταμάτησε η χορήγηση δανείων.
Μπορεί να ήθελε ο επιχειρηματίας, να ήθελε η τράπεζα, ποιός όμως θα υπέγραφε το δάνειο;
Γιατί καλά τα τραπεζώματα και το βόλεμα της γκόμενας αλλά αν μετά από 10 χρόνια έψαχνες να βρεις δικηγόρο επειδή ο Χ φούφουτος θεωρούσε οτι επλήγη από την πτώχευση του επιχειρηματία, τότε δεν άξιζε τον κόπο. Οπότε οι επιτροπές χορηγήσεων ξέμεναν από μέλη και ουδείς ενέκρινε δάνεια.
Ποια ήταν η λύση για να επανεκκινήσει το σύστημα; Να μην φοβούνται οι τραπεζίτες.
... και έτσι παιδιά γεννήθηκε το ακαταδίωκτο των τραπεζικών.
Τυπε δεν έχεις εμπιστοσύνη στον βαζέλα;σωθηκαμε παλι
Ναυάγιο στην Πύλο: Ο Ντογιάκος όρισε αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου για την εποπτεία των ερευνών
Οχι και πολυΤυπε δεν έχεις εμπιστοσύνη στον βαζέλα;
Άλλο Ιταλία Αγγλία και άλλο εδώ, εδώ ας ετοιμαζόμαστε να βγάλουν κανένα νόμο έτσι ώστε να τους φιλοξενούμε αναγκαστικά στα σπίτια μας μιας και οι δομές δεν θα φτάνουν σε λίγο καιρό να καλύψουν τις ανάγκες, να δεις που η πλειοψιφία των ραγιάδων θα το δεχτούν με ευχαρίστηση μη σου πω ότι κάτι στερημένες και κάτι λούγκρες θα τους καλοφαίνεστε κιόλας ! θα λένε σήμερα μου έστειλαν κάτι ωραία μελανούρια και μου έκαμαν τον κώλο σαν χωνί από γραμμόφωνο.Η Μελονι κλείνει τα λιμάνια, οι Άγγλοι έκαναν συμφωνία με Ρουάντα και τους στέλνουν πακκετο, να, ετοιμαζόμαστε τυποι...
Έχεις έστω κ λίγο εμπιστοσύνη αφού..Οχι και πολυ
Ολοι όσοι μοιράζουν χρήμα καλά παιδιά είναι.Παντως τους 2 δικους μου στις χορηγησεις τους απέλυσαν
κριμα και ηταν καλα παιδιά
Και που διαβαζεις και μονο pronews ειναι απο μονο του μεγαλυτερο προβλημαΟ pronews λέει μαλακια το εθνικό πένθος γιατί δείχνει ότι έχουμε ευθυνη
Δεν νομίζω να πάω καν στις κάλπες, πιστεύω να θυμάσαι (όπως κι οι παλιότεροι) ότι είμαι κυρ Παντελής με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Αν πάω θα διαλέξω κάτι δεξιότερα της ΝΔ κι ας πιάσει 0.001%, Στρατηγός Παπάγος δεν υπάρχει να τον ψήφιζα με τα δύο, αυτά εν ολίγοις...Τι ειπαμε θα ψηφισεις τύπε;