TYRAEL
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 54
- Like
- 226
- Πόντοι
- 7.195
οκ, undaztood...over and out απο εμενα!
οκ, undaztood...over and out απο εμενα!
θες να ξαναρχισουμε την κουβεντα για την διενεξη που ειχα με το αλλο μελος?
καταρχην δεν φταιει κανενας να μας διαβαζει αλλα απο την αλλη αν θες μπορεις να πας και να ψαξεις να βρεις οτι εχει γραφτει!
παντως το θεμα δεν ηταν η Μαγια!
over and out απο εμενα!
τι σε ενοχλησε πασακο μου εσενα,να το διορθωσω...πες μου !Yπάρχει κάποιος λόγος πού ενώ γράφεις ελληνικά, γαμάς τό κείμενο μέ "οver and out" ή οποιαδήποτε αγγλική λέξη;Tί διαστροφή είναι αυτή;
τι σε ενοχλησε πασακο μου εσενα,να το διορθωσω...πες μου !
Τόσο πολύ? Μα αυτό δεν έχει καμία σχέση με τη φωτωγραφία στο προφίλ...
τι σε ενοχλησε πασακο μου εσενα,να το διορθωσω...πες μου !
δεν θα το ξανακανω...στο υποσχομαι και απο αυριο θα ξεσκονισω και τα αρχαια μου!Σε ρώτησα γιά ποιό λόγο γαμάς τό κείμενό σου, παρεμβάλλοντας αγγλικές λέξεις.
Παίζει και incall και outcall...Τις κοπέλες συναντάς σε δικό τους χώρο?
man, κάνε τον κόπο και βάλε και μια κριτική. Εδώ που το γράφεις χάνεται... ;)Συνάντησα σήμερα την Carla.
Τελικα Ωραιε ειναι μπουρουχα η οχι γιατι ειχα μια διαφωνια πριν κατι μερες ?Καλησπέρα στην παρέα,
Συνάντησα σήμερα την Carla. Για άλλην πήγαινα αλλά σε αυτήν τελικά έπεσα, δεν μου έβγαινε αλλιώς το πρόγραμμα.
Λοιπόν η κοπέλα εμφανισιακά είναι μέτρια, τα έχει τα παραπανήσια κιλάκια της και σε καμιά περίπτωση δεν είναι μοντέλο. Ότι φαίνετε και στις φωτό της δηλαδή. Όμως από την άλλη είναι πιπίνι, καθαρή, και πρακτικά παρέχει μια χαρά service… Αααα μιλάει και άψογα ελληνικά. Οι παπαρολογίες στο προφίλ της στο site για πρώτη φορά Ελλάδα κλπ είναι για μια ακόμα φορά copy-paste. Βρε Κωστάκη, εφόσον είσαι καλό παιδί, γιατί είσαι απρόσεκτος με το site σας. Γενικά το site είναι στο περίπου από πληροφορίες, πρέπει να πάρεις τηλέφωνο να ρωτήσεις για να ενημερωθείς.
Και κριτική έβαλα και απόλα... λίγη υπομονή παιδιά, είχε και ποδόσφαιρο, σε λίγο θα την βγάλουνε...
Πρόεδρε μπουρούχα δεν είναι εμφανισιακά, απλά μια μέτρια κοπέλα, χωρίς κάτι το ξεχωριστό, αλλά και χωρίς κάτι το πολύ λάθος... Από σέρβις και διάθεση όμως μια χαρά...
Και το πρωτάθλημα της Β εθνικής έχει καλά παιχνίδια κάποιες φορές ;)