O Gentleman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 38
- Like
- 0
- Πόντοι
- 616
εγω παντως εκλεισα λαβινια το βραδυ και ο θεος βοηθος γιατι και τα 150 ειναι δυσκολα για πεταμα
drop us a line, οταν επιστρεψεις με το καλο...
εγω παντως εκλεισα λαβινια το βραδυ και ο θεος βοηθος γιατι και τα 150 ειναι δυσκολα για πεταμα
θα ενημερωσωdrop us a line, οταν επιστρεψεις με το καλο...
προτεινω να περιοριζουμε τις διαπιστωσεις μας σε οσα κοριτσια εχουμε ιδια αποψη...
ειναι γνωστο οτι οι φωτογραφιες του naughty-cats συνηθως δεν ειναι αντιπροσωπευτικες...
θυμιζω την πολυ προσφατη περιπτωση της Συνθιας... στις φωτογραφιες φαινεται ξυλαγγουρο, αλλα στο σερβις αποδειχτηκε πολυ καλη και τελικα κανενας δεν εκλαψε το 150αρι του...
το να γραφουμε οτι η Ταδε δεν αξιζει Τοσα χωρις να την εχουμε δοκιμασει, ειναι απο αστοχο εως και υποπτο...
Συμφωνώ απόλυτα. Το θέμα είναι ποιος κάνει τον κασκαντέρ για να ενημερώσει τους άλλους ότι τα 150 αξίζουν ή όχι.
Ας τον κάνει ο gentleman.
ο,τι πεις Μητσο...
λοιπον, τα μωρα ειναι για χοντρες ανωμαλιες!
δηλαδη αν καποιος εχει ονειρευτει να γαμησει αγνες χωριατοπουλες, οι οποιες ομως δεν ειναι παρθενες, διοτι δεν αντεξανε να περιμενουνε τον Μητσο και καβαλησανε τη γκλιτσα!
οποιος θελει βιζιτες που να ξερουν να γαμιουνται, πρεπει να ψαξει αλλου...
πολυ ομορφα, teen προσωπακια, ομως δεν εχουν προσεξει το σωμα τους και σε 4-5 χρονια θα ειναι χαλια...
δεν εκλαψα τα λεφτα μου και τον χρονο μου, καλα περασα, πολυ γελιο - δεν ξερουνε ουτε για πισωκολλητο να στηθουνε -, αλλα δεν θα τις ξαναδω...
+1
Αρχιζοντας να σε διαβαζω φτιαχτηκα αλλα οταν μπηκα στο δευτερο μερος Γκρεμιστηκε το ονειρο !!!
ο,τι πεις Μητσο...
λοιπον, τα μωρα ειναι για χοντρες ανωμαλιες!
δηλαδη αν καποιος εχει ονειρευτει να γαμησει αγνες χωριατοπουλες, οι οποιες ομως δεν ειναι παρθενες, διοτι δεν αντεξανε να περιμενουνε τον Μητσο και καβαλησανε τη γκλιτσα!
πολυ ομορφα, teen προσωπακια, ομως δεν εχουν προσεξει το σωμα τους και σε 4-5 χρονια θα ειναι χαλια...
δεν εκλαψα τα λεφτα μου και τον χρονο μου, καλα περασα, πολυ γελιο - δεν ξερουνε ουτε για πισωκολλητο να στηθουνε -, αλλα δεν θα τις ξαναδω...
Αρχιζοντας να σε διαβαζω φτιαχτηκα αλλα οταν μπηκα στο δευτερο μερος Γκρεμιστηκε το ονειρο !!!
Μπράβο στο κουράγιο σου, έγινες δηλαδή "δάσκαλος" στις μικρές!λοιπον, τα μωρα ειναι για χοντρες ανωμαλιες!
δεν ειναι ανωμαλια που μου ειχε γινει η πουτσα καγκελο με δαυτες??
στη Λαβινια μαλιστα, εριξα και δευτερο γαμησι, μεσα σε μια ωρα!
χοντρη ανωμαλια λεμε... πρεπει να το ψαξω το θεμα, ελπιζω ο Ασκητης να ειναι διαθεσιμος...
ειναι καλη η ντανα για πεςΤο καυλωτικο με αυτές τις μικρές κ άπειρες είναι ακριβώς αυτό.Ότι είναι μικρές κ άπειρες κ γουστάρουν καθοδήγηση.Όμως καθαρά στα του αγώνα χάνουν πόντους γιατί δε ξέρουν πως να στηθούν πως να κουνηθουν πως να σου πάρουν πίπα χωρίς δόντια.Οπότε είναι καθαρά θέμα τι γουστάρει κάποιος με τα 150ε να παραμένουν υπερβολικά.
Όσο για το πως έρχονται η μια μετά την άλλη φαντάζομαι ότι γυρνώντας στη Ρουμανία η Ντανα π.χ. έχοντας κάποια εύρα στη τσέπη λέει στους γονείς της ότι δούλευε σερβιτόρα σε καφετέρια κ στις κολητες της την αλήθεια.
Παρεπιπτόντως ξέρει κανείς πότε γυρνάει το κοντοπουτανο η Ντανα;
Μπράβο στο κουράγιο σου, έγινες δηλαδή "δάσκαλος" στις μικρές!
Καλό το "teen", αλλά από κορμί πολύ χαλαρές φαίνονται, είναι όντως έτσι; Εμένα πάντως στις φωτό δεν μου γεμίζουνε το μάτι, αλλά ο Κωστάκης είναι μεταξεταστέος σε αυτά άρα δεν έχει και σημασία. Σαν να παραείναι amateur η κατάσταση φαίνεται. Δηλαδή στο χωριό τους μάθανε και Αγγλικά; μιλάνε καθόλου ή μόνο με την νοηματική; Το γέλιο από που βγαίνει; Τις πήρες duo ή κατά μόνας; Είναι καθαρές ή λόγω χωριού.... Αν βρείς λίγο χρόνο για σχολίασε τις δύο πρώτες προτάσεις σου γιατί μας έκανες σκωτσέζικο ντους με όσα έγραψες. Μας έφτιαξες αλλά μετά το χάσαμε το νόημα... Τελικά βγάζω συμπέρασμα (προσπαθώ δηλαδή) από όσα γράφεις ότι δεν λένε οι μικρές, έτσι είναι;