Ο φίλος Αντωνάκης σωστά τα λέει για την Αντζελίνα.
Η κοπέλα είναι αρκετά λεπτή (το έγραψα και εγώ άλλωστε) και σε πολλούς δεν θα αρέσει. Για αυτό και προσωπικά της έβαλα ένα 6αράκι στο σώμα. Όσο για την διάθεση και σε μένα στην αρχή ξεκίνησε άσχημα και το έγραψα επίσης. Από εκεί και πέρα όμως συναγωνιστές είναι και στο δικό μας χέρι να "σώσουμε" την κατάσταση, και να μετατρέψουμε ένα αποτυχημένο ή μέτριο ραντεβού σε επιτυχία.
Πολλοί θα πουν ότι "αφού πληρώνω απαιτώ να τα βρω έτοιμα". Σαφώς και θα συμφωνήσω, και εγώ αυτό θέλω. Αλλά παιδιά ο κανόνας είναι (δυστυχώς) ότι τέτοια συμπεριφορά και διάθεση έχουν ελάχιστες στο χώρο...
Αυτές τις περιπτώσεις τις βλέπω όπως θα έβλεπα κάτι αντίστοιχο στην δουλειά μου. Αν δηλαδή μια μέρα συναντηθώ με έναν άγνωστο συνεργάτη που θα ήθελα μεν να συνεργαστώ, αλλά μου βγει "δύσκολος", τι θα πρέπει να κάνω; Να πω "άντε στην ευχή, δεν μου κάνεις θα βρω άλλον"; Προσωπικά δεν μπορώ να το κάνω αυτό συχνά, γιατί έχω ήδη επενδύσει (τουλάχιστο) πολύτιμο χρόνο. Άρα προσπαθώ να το σώσω μπας και γυρίσει η κατάσταση. Η εμπειρία μου λέει πως οι περισσότερες περιπτώσεις «σώζονται», αρκεί να το προσπαθήσουμε.
Με καλή συμπεριφορά, διάθεση και χιούμορ από μέρους μας οι περισσότερες κοπέλες ανταποκρίνονται. Εντάξει, αν η συνεύρεση ξεκίνησε μέτρια είναι αμφίβολο να τελειώσει εξαιρετικά, αλλά μπορεί σίγουρα να τελειώσει αρκετά ικανοποιητικά. Δεν θα το σώσουμε με όλες, αλλά με αρκετές σίγουρα.
Πάντως επειδή κατά βάθος όλοι θέλουμε την βολή μας, οι δύσκολες κοπέλες δεν είναι για επανάληψη…
Αααα… και εγώ συνυπογράφω το αίτημα επιστροφής της Αλεξάνδρας (από τα καλύτερα ποπάκια και με άψογη συμπεριφορά).