mounotripanos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
πολύ δεν έχει αργήσει ο κώστας να φέρει ντενίσα και αλίνα; τι συμβαίνει;
ωραίο μουνάκι η ντενησα έχει και καλές κριτικές
αν θα σκάσει θα το δοκιμάσω
πολύ δεν έχει αργήσει ο κώστας να φέρει ντενίσα και αλίνα; τι συμβαίνει;
Κριτική για Σόνια. Ημερομηνία επίσκεψης 16.11.
Συνοπτικά θα έλεγα ότι με άνω του μετρίου αντίτιμο, είχα μια μέτρια συνεύρεση, με μια μέτρια κοπέλα.
Για αίμα , θα συμφωνήσω...για νέο Πολλά χλμ. έχει γράψει μάλλον και μου δείχνει από τις φώτο κουρασμένο . Θα δείξει...
Μπραβο Παιχτη !!!Κριτική για Σόνια. Ημερομηνία επίσκεψης 16.11.
Η συνάντηση με την Σόνια πραγματοποιήθηκε σε παραλιακό ξενοδοχείο,όπου και με υποδέχθηκε με τα εσώρουχά της (μάλλον λόγω φόρτου εργασίας δεν πρόλαβε να ντυθεί). Η πρώτη εντύπωση, μέτρια. Σώμα με παραπάνω κιλά αλλά ακόμα σφριγηλό (κυρίως λόγω της μικρής της ηλικίας), και πρόσωπο εντελώς αδιάφορο (για το δικό μου γούστο). Για να είμαι ειλικρινής κοντοστάθηκα λίγο για να το σκεφθώ, αλλά κάτι το ευχάριστο χαμόγελο της κοπέλας, λίγο το μεγάλο της στήθος, με έκαναν να περάσω.
Μετά το ντους, ήρθε η πρώτη κρυάδα. Αντελήφθην ότι η επικοινωνία μεταξύ μας θα ήταν σχεδόν αδύνατη. Η κοπέλα δεν μιλά Ελληνικά αλλά ούτε και Αγγλικά (εξ΄ου και μέρος του τίτλου).
Κατά τις αρχικές περιπτύξεις ήρθε και η δεύτερη κρυάδα, η αναπνοή της είχε δυσάρεστη οσμή. Έτσι την προέτρεψα να κατέβει πιο κάτω όπου και τελείωσε ο πρώτος γύρος με ένα απλώς καλό στοματικό. Στον δεύτερο γύρω τα πράγματα κύλησαν κάπως διεκπεραιωτικά θα έλεγα, με ευχάριστα διαλείμματα την Ιβηρική και την στάση στα τέσσερα. Την όλη συμμετοχή της γενικότερα, δεν θα την χαρακτήριζα θερμή.
Συνοπτικά θα έλεγα ότι με άνω του μετρίου αντίτιμο, είχα μια μέτρια συνεύρεση, με μια μέτρια κοπέλα.
Καλησπέρα...από τις περιπτώσεις που ο φακός αποθανατίζει την αλήθεια τελικά !!!
Ήσουν κατατοπιστικότατος...για άλλη μια φορά ;)
Μπραβο Παιχτη !!!
Ετσι για να τα βλεπει ο isidoro !!! ;)
Μπραβο Παιχτη !!!
δεν το καταλαβα το σχολιο σου.εγω ειπα οτι μου αρεσε και οτι τη βρισκω γκομεναρα.τωρα αν δεν μου το επιτρεπεις οκ.πλακα κανουμε μου φαινεται οτν δεν γραφουμε κριτικες δεν δινει κανενας πληροφοριες γιατι και καλα ειμαστε παρτακηδες.καθε φορα που γραφω οενας με λεει νταβατζη ο αλλος αφηνει υπονοουμενα.εγω εγραψα αυτο που ενιωσα και πως βλεπω τα πραγματα δεν καταλαβα γιατι πρεπει να συμφωνω μαζι σου.και θα το ξαναπω εμενα μου αρεσε η γκομενα που ειναι δεμενη σφιχτη και εχει απιστευτους βυζους.μου φερθηκε και καλα και αυτο ειναι.και τις προσωπικες επιθεσεις να τις κανεις και να ενημερωνεις γιατι εγω δουλευω κιολας δεν ειμαι οπως καποιους που ειναι μερα νυχτα εδω μεσα και γαμανε και πουτανες(δεν ξερω που βρισκουν τα λεφτα)και επειδη με θεωρεις νταβα απο οτι εχω καταλαβει πρεπει να ξερεις οτι ειμαι απο νησι οποτε δεν ειναι δυνατον.επισης οταν θα αναφερεσαι σε μενα θα μου μιλας με το πραγματικο σου ονομαΜπραβο Παιχτη !!!
δεν το καταλαβα το σχολιο σου.εγω ειπα οτι μου αρεσε και οτι τη βρισκω γκομεναρα.τωρα αν δεν μου το επιτρεπεις οκ.πλακα κανουμε μου φαινεται οτν δεν γραφουμε κριτικες δεν δινει κανενας πληροφοριες γιατι και καλα ειμαστε παρτακηδες.καθε φορα που γραφω οενας με λεει νταβατζη ο αλλος αφηνει υπονοουμενα.εγω εγραψα αυτο που ενιωσα και πως βλεπω τα πραγματα δεν καταλαβα γιατι πρεπει να συμφωνω μαζι σου.και θα το ξαναπω εμενα μου αρεσε η γκομενα που ειναι δεμενη σφιχτη και εχει απιστευτους βυζους.μου φερθηκε και καλα και αυτο ειναι.και τις προσωπικες επιθεσεις να τις κανεις και να ενημερωνεις γιατι εγω δουλευω κιολας δεν ειμαι οπως καποιους που ειναι μερα νυχτα εδω μεσα και γαμανε και πουτανες(δεν ξερω που βρισκουν τα λεφτα)και επειδη με θεωρεις νταβα απο οτι εχω καταλαβει πρεπει να ξερεις οτι ειμαι απο νησι οποτε δεν ειναι δυνατον.επισης οταν θα αναφερεσαι σε μενα θα μου μιλας με το πραγματικο σου ονομα
Οκ Boy !!!επισης οταν θα αναφερεσαι σε μενα θα μου μιλας με το πραγματικο σου ονομα
Οκ Boy !!!
Συγγνωμη !!! ;)
http://[URL unfurl="true"]www.tzedes.gr/images/taytotita.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
χαχαχαχαχαχχαχαχαχαχα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ειπα κι εγω να μην το συνεχισω μιας και δεν ασχολουμαι συνηθως με 15 χρονα αλλα βλεπω οτι.....δεν εχετε να κανετε κατι καλυτερο μαλλον.εσυ ρε φιλε που λες οτι τη γαμησες να την εβλεπες εξω με ενα κολανακι δεν θα γουσταρες να την ξεσκισεις.εμενα η γομενα μου εκανε το κρεββατι μπουρδελο απο τα χυσια και τη γουσταρα.εγω θελω γυναικα οχι προσωπο.χαχαχαχαχαχχαχαχαχαχα
ωραίο μουνάκι η ντενησα έχει και καλές κριτικές
αν θα σκάσει θα το δοκιμάσω
το σαιτ τους λέει πως ερχετε την τρίτη!!!!
Μορτακο ο Ακριτας την εχει κλυσει ιδη ραντεβουδακι δυωρο .μιλαμε θα ναστεναξουν οι σουμιεδες
οταν λες διαβαζε εννοεις κατα την πραξηΗ Denisa έφτασε...
Πάρα πολλοί μου ζήτησαν info, και έδωσα απλόχερα πληροφορίες...
Όσοι πάτε και δεν της πείτε φιλιά από μένα και ειδικά για το βιβλίο στα ισπανικά που διάβαζε ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΨΩ!!!!!!
ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΡΕΜΑΛΙΑ!!!!!!
Αυτές είναι διαστροφές!!!!!οταν λες διαβαζε εννοεις κατα την πραξη