b0b
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.737
- Πόντοι
- 216
Τύπε δεν έχει σημασία πόσο θα το βάλει, εσύ θα δώσεις τα διπλάσια έτσι και αλλιώς.
Ετσι κάνουν οι παπαρ' Αρείω Πάγω
Τύπε δεν έχει σημασία πόσο θα το βάλει, εσύ θα δώσεις τα διπλάσια έτσι και αλλιώς.
Οχι παλι αυτη η καρμίρικη συζητηση. Γιατι 120 και οχι 100.
Οχι παλι ρε πουστη μου.
Εγώ αν πω ότι θέλω να χύσω μία φορά, γιατί να πληρώσω 120 όπως πληρώνει κάποιος που χύνει 2 φορές στην ώρα? Δεν είναι άδικο?
Αν Τζουλι διαβαζεις και καταλαβες ποιος ειμαι, φιλακια πολλα.
Απολαύστε υπεύθυνα, ο τύπος που μας λέει πάκηδες γιατί μας κακοφαίνεται το 120άρι για μία κοπέλα από το πουθενά, σ' αυτές τι συνθήκες που ζούμε, έχει γράψει:
Παράθεση από: alex71 στις 05/09/10, 14:02
. Μάλιστα θα της προτείνω τα διπλά χρήματα και μάλιστα προκαταβολικά για να δεχθεί να έρθει στον χώρο μου και μάλιστα με το ελεύθερο να φύγει αν δεν της αρεσω. Προπάντων αυτό είναι που λέμε που πάμε ρεεεεεε
Πάντα αναρωτιόμουν ποιοι είναι οι καμένοι πιρφόροι που τους πάνε λουλούδια με αρκουδάκια και τους πουλάνε εκδούλευση να ανεβάσουν την τιμή για να φανούν πιο αγαπούληδες στην πουτάνα.
Μάγκες δεν έχετε ελπίδες, ήρθα
Μάγκες δεν έχετε ελπίδες, ήρθα
Κι αν πρέπει να την πηδάς 55 λεπτά για να χύσεις; Τότε μήπως πρέπει να πληρώσεις περισσότερα;
τελικά η χρέωση πάει με την ώρα ή με το βόλι?
τζούλι όπως λέμε κορίτσια από γλυφάδα???????Απολαύστε υπεύθυνα, ο τύπος που μας λέει πάκηδες γιατί μας κακοφαίνεται το 120άρι για μία κοπέλα από το πουθενά, σ' αυτές τι συνθήκες που ζούμε, έχει γράψει:
Παράθεση από: alex71 στις 05/09/10, 14:02
Παιδια ακουστε πως εγινε με μενα. Εγω ειδα την κοπελα σε φωτογραφιες σε ενα αλλο σάιτ, και μπηκα στη διαδικασια να επικοινωνησω μαζι της. Υπηρξε ήδη μια ανταλλαγή μέιλ. Κατόπιν μπηκα εδώ, και ειδα πανω από 1.000 δημοσιεύσεις γι αυτην και τρελλαθηκα. Και βλεπω οτι και η ίδια μπαίνει εδω, και ίσως με αναγνωρίσει απο το νικ αλλα δεν πειραζει. Γιατι λυσσατε ετσι βρε παιδια? Προσωπικα θελω να σας καταθεσω οτι εχω παθει πλακα μαζι της βλεποντας τις φωτο και δηλωνω ευθεως ΑΓΑΠΟΥΛΗΣ που θα την δει οπωσδήποτε με καθε κοστος. Μάλιστα θα της προτείνω τα διπλά χρήματα και μάλιστα προκαταβολικά για να δεχθεί να έρθει στον χώρο μου και μάλιστα με το ελεύθερο να φύγει αν δεν της αρεσω. Αν Τζουλι διαβαζεις και καταλαβες ποιος ειμαι, φιλακια πολλα. Αντε λεβεντες, βριστε με!!!!
Ε, αυτό λέω! Υποθέτω με την ώρα που σου διαθέτει.
Αλλιώς αν εσύ χύσεις μια φορά κι αυτήν την κάνεις να χύσει 4-5 μήπως κάνει να σου δίνει κι από πάνω;