Barak Ompamias
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2014
- Κριτικές
- 2
- Like
- 3
- Πόντοι
- 0
Αλλιώς αν εσύ χύσεις μια φορά κι αυτήν την κάνεις να χύσει 4-5 μήπως κάνει να σου δίνει κι από πάνω;
Αλλιώς αν εσύ χύσεις μια φορά κι αυτήν την κάνεις να χύσει 4-5 μήπως κάνει να σου δίνει κι από πάνω;
τελικά η χρέωση πάει με την ώρα ή με το βόλι?
ε τότε γιατί λέει για 2 εκτονώσεις? στην τρίτη εκτόνωση έχει καπέλο?
ε τότε γιατί λέει για 2 εκτονώσεις? στην τρίτη εκτόνωση έχει καπέλο?
Αφού θέλεις μία φορά κι ούτε καν δεύτερη, η τρίτη τί σε ενδιαφέρει;
Κουβέντα να γίνεται;
Σωστος!!!!!Τύπε η χρέωση πάει με την ώρα. Ο κανόνας είναι δύο μπαλάκια εκτός αν η κοπέλα δηλώνει ρητά ότι είναι για μία φορά (ξεφτίλα βέβαια).
Φυσικά πολλές θα προσπαθήσουν να σου φάνε χρόνο για να γλυτώσουν το δεύτερο μπαλάκι, άμα τους δώσεις αέρα έχασες.
Προσπαθεί να δικαιολογήσει το 120άρι με τα αυτονόητα.
μα αμα χρεωνει καπέλο για την τρίτη φορά και λέει ότι η τιμή περιλαμβάνει δύο, λογικό δεν είναι να θέλω έκπτωση στην μία φορά?
Η κοπέλα μπορεί να είναι σαν την Αντριάνα Λίμα και την Ιρίνα Σάυκ σε εμφάνιση και να πηδιέται σαν την Λίζα Ανν και την Σάσα Γκρευ, οπότε ίσως να την πιάνουμε και κορόιδο στα 120!
Μόνο που δεν το ξέρουμε αυτό, άσε που οι συγκεκριμένοι συνδυασμοί είναι πολύ δύσκολο να κάτσουν στατιστικά...
Δεν μου λες ρε τύπε, εδω και καιρο εχω παρατηρησει οτι εχεις προβλημα μαζι μου.Απολαύστε υπεύθυνα, ο τύπος που μας λέει πάκηδες γιατί μας κακοφαίνεται το 120άρι για μία κοπέλα από το πουθενά, σ' αυτές τι συνθήκες που ζούμε, έχει γράψει:
Παράθεση από: alex71 στις 05/09/10, 14:02
Παιδια ακουστε πως εγινε με μενα. Εγω ειδα την κοπελα σε φωτογραφιες σε ενα αλλο σάιτ, και μπηκα στη διαδικασια να επικοινωνησω μαζι της. Υπηρξε ήδη μια ανταλλαγή μέιλ. Κατόπιν μπηκα εδώ, και ειδα πανω από 1.000 δημοσιεύσεις γι αυτην και τρελλαθηκα. Και βλεπω οτι και η ίδια μπαίνει εδω, και ίσως με αναγνωρίσει απο το νικ αλλα δεν πειραζει. Γιατι λυσσατε ετσι βρε παιδια? Προσωπικα θελω να σας καταθεσω οτι εχω παθει πλακα μαζι της βλεποντας τις φωτο και δηλωνω ευθεως ΑΓΑΠΟΥΛΗΣ που θα την δει οπωσδήποτε με καθε κοστος. Μάλιστα θα της προτείνω τα διπλά χρήματα και μάλιστα προκαταβολικά για να δεχθεί να έρθει στον χώρο μου και μάλιστα με το ελεύθερο να φύγει αν δεν της αρεσω. Αν Τζουλι διαβαζεις και καταλαβες ποιος ειμαι, φιλακια πολλα. Αντε λεβεντες, βριστε με!!!!
Αυτο καταλαβες κι εσυ?Ρε Άλεξ εσύ αν βγάζεις ας πούμε 20.000 το μήνα το ψωμί το ίδιο με τους υπολοίπους δεν το πληρώνεις; Την βενζίνη πάλι; ΄
Ένα ταξίδι στις Μαλδίβες με την σύζυγο ή την γκόμενά σου (για να αναφερθώ σε κάτι ακριβό και όχι για τους πολλούς) πάλι όσο κι οι άλλοι δεν θα το πληρώσεις;
Τί ανόητες λαρτζιές είναι αυτές "Βγάζω πολλά και τα σκορπάω";
Σιγα ρε λιγουρη. Μπορει να θελει να πουλησει βιους αγιων η κοπελαΠρόγραμμα/τιμές??
Ναι ρε συ, να το βαλει 15 ευρω να επεκταθει και στους πακηδες.
Ρε θελετε και τα λετε αυτα?
Οποιος δεν γουσταρει δεν παιρνει.
Ρε τι κακο ειναι τουτο...
Βγαινει καθε τοσο καποια, λεει θελω 120, αρχιζουν καμια τριανταρια σελιδες παπαρολογιες οτι "αλλοι δουλευουν ολη μερα για 20 ευρω", θεωριες περι value for money που εχουμε ακουσει καμια χιλιοστη φορες, θεωριες οτι "εμεις τις κακομαθαινουμε επειδη συμπεριφερομαστε ως λιγουρια" και η ζωη προχωραει.
Εγω προτεινω να το κάνει 150.
Πάντα αναρωτιόμουν ποιοι είναι οι καμένοι πιρφόροι που τους πάνε λουλούδια με αρκουδάκια και τους πουλάνε εκδούλευση να ανεβάσουν την τιμή για να φανούν πιο αγαπούληδες στην πουτάνα.
εγω εχω παει αρωμα τυπε, υπαρχει ζητημα?