tomahok
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.929
- Πόντοι
- 606
εγω αξιζω 120 για μια ωρα οχι 60!!!!
Καλησπερα Νάταλυ, ειμαι ο Αλεξανδρος, καλως ορισεςγεια σασ ειμαι η ναταλυ
Γεια σου Ναταλυ.εγω αξιζω 120 για μια ωρα οχι 60!!!!
ειμαι 22 χρονων γαλαζοπρασινα ματια 1,68 50 κιλα αρκετα ομορφη το δωρακι ειναι 120 για 2 φορες με στοματικο ελευθερο
Χαλάς την πιάτσα..Πολύ καλά κάνεις και υποστηρίζεις ότι αξίζεις τα λεφτά που ζητάς, αλλά να ξέρεις ότι με €120 την ώρα για 2 φορές με στοματικό ελεύθερο αλλά χωρίς anal έχεις ανεβάσει και τις προσδοκίες μας.
Διαχωρισμός απ' το ανεξάρτητες. Καθόλου επιβεβαιωμένο ότι είναι cg. Θα δείξει. Έχεις κάπου αγγελία;
Χμ κάτι ξέρεις εσύ.Είναι επιβεβαιωμένο,είναι cg! ;)
Να 'το και το προμοτάρισμα εν δράσει.μωρο μου αμα βρεθουμε και γραψω καλα λογια θα εχω καποια εκπτωση?
Είναι επιβεβαιωμένο,είναι cg! ;)
Κυρίως στο αν θα έρθει αυτή που δείχνει η φωτό ή όχι.και ποία η διαφορά παρακαλώ εάν είναι cg ή όχι;
Χαλάς την πιάτσα..
Κυρίως στο αν θα έρθει αυτή που δείχνει η φωτό ή όχι.
Κυρίως στο αν θα έρθει αυτή που δείχνει η φωτό ή όχι.
Δε γράφεις αυτό στο προηγούμενο ποστ όμως. Εσύ την έχεις δοκιμάσει δηλαδή και λες ότι για να ζητάει τόσα πάει να πει ότι τα αξίζει;Εγω χαλάω την πιάτσα; δεν νομίζω. Η πιάτσα θα χαλάσει από όσους δοκιμάσουν και δεν βγούν να πουν ειλικρινά εάν άξιζε ή όχι τα λεφτά που πλήρωσε. Όπως λέει και ο piloforis η αγορά κι η ζήτηση καθορίζουν τις τιμές, αλλά μετά από λίγο χρόνο προσθέτω εγώ όχι αμέσως.