Errikos77
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 99
- Like
- 5.222
- Πόντοι
- 4.280
Τι να πω, έχετε δίκιο, έφτιαξα νέα. Ελπίζω τώρα να είναι καλά
Τι να πω, έχετε δίκιο, έφτιαξα νέα. Ελπίζω τώρα να είναι καλά
welcome back baby!Εδώ είμαι,γλυκιά όπως πάντα και με πολύ κέφι να προσφέρω ηδονή!!!!
Εδώ είμαι,γλυκιά όπως πάντα και με πολύ κέφι να προσφέρω ηδονή!!!!
Μακρια απο το συγκεκριμενο πατσαβουρακι, κλεισαμε ραντεβου και δεν ηρθε ποτε, και μαλιστα πριν μπω στο ξενοδοχεια την καλεσα και μου λεει ειμαι στο μετρο ερχομαι (που αν ειχε γινει κατι θα μπορουσε να μου πει δεν μπορω κτλ, ομως δεν το εκανε).....και μετα φυσικα δεν ξαναπαντησε ποτε........οποτε και με το πουλι στο χερι και πληρωσαμε και το χοτελι......
Γαμησετα φιλε μου!! Σε εστησε ε? Επρεπε να περιμενες στο λομπι του χοτελ!! Τελος παντων , εσωσες κοσμο , παντως φιλε μου!! :-
[/quote
αστα την πατησα σαν πρωταρης....
Τυπε δεν το εχει κανει πρωτη φορα αν ειχες διαβαζει θα εβλεπες οτι το ειχε κανει και σ εμενα,αλλα και σε αλλον συναγωνιστη με την διαφορα οτι δεν πληρωσα δωματιο ;)Μακρια απο το συγκεκριμενο πατσαβουρακι, κλεισαμε ραντεβου και δεν ηρθε ποτε, και μαλιστα πριν μπω στο ξενοδοχεια την καλεσα και μου λεει ειμαι στο μετρο ερχομαι (που αν ειχε γινει κατι θα μπορουσε να μου πει δεν μπορω κτλ, ομως δεν το εκανε).....και μετα φυσικα δεν ξαναπαντησε ποτε........οποτε και με το πουλι στο χερι και πληρωσαμε και το χοτελι......
Μακρια απο το συγκεκριμενο πατσαβουρακι, κλεισαμε ραντεβου και δεν ηρθε ποτε, και μαλιστα πριν μπω στο ξενοδοχεια την καλεσα και μου λεει ειμαι στο μετρο ερχομαι (που αν ειχε γινει κατι θα μπορουσε να μου πει δεν μπορω κτλ, ομως δεν το εκανε).....και μετα φυσικα δεν ξαναπαντησε ποτε........οποτε και με το πουλι στο χερι και πληρωσαμε και το χοτελι......