blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
Good night, sweetie!
Λαθος, οι ελληνιδες ειναι απ τις πιο περιποιημένες στον πλανήτη.Aυτα πες τα στην μέση βαριεστημενη Ελληνίδα που πέρα από παντόφλες το καλοκαίρι και σπορτεξ τον χειμώνα δεν ξέρει κάτι άλλο.
Μπα,μην το λες ..αν κρίνω από την σχολή μου ,υπερτερούν οι γυναίκες σε κάποια τμήματα ..τεσπα αντε νάνι τώρα ,μακια!Λαθος, οι ελληνιδες ειναι απ τις πιο περιποιημένες στον πλανήτη.
Το μονο τους θεμα ειναι που μαλωσαν με τα γυμναστηρια
Αντε καλη νυχτα και καλοριζικο το κόμμα του κασσέΜπα,μην το λες ..αν κρίνω από την σχολή μου ,υπερτερούν οι γυναίκες σε κάποια τμήματα ..τεσπα αντε νάνι τώρα ,μακια!
Toτε γιατί κυκλοφορούν σαν λαθρομετανάστριες η σαν μαθήτριες που κάνουν κοπάνα;Λαθος, οι ελληνιδες ειναι απ τις πιο περιποιημένες στον πλανήτη.
Το μονο τους θεμα ειναι που μαλωσαν με τα γυμναστηρια
Τι επαθες σημερα;Toτε γιατί κυκλοφορούν σαν λαθρομετανάστριες η σαν μαθήτριες που κάνουν κοπάνα;
Μισω την στυλιστικη κακόγουστια της ελλεεινιδας .Τι επαθες σημερα;
ομολογω οτι ακομη και στη θεσσαλονικη που καποτε για να πανε στο περιπτερο περνουσαν πρωτα απο το κομμωτηριο , οι στυλιστικες προτιμησεις τους εχουν πεσει πολυ .οι μονες που κτρατανε ακομη , καπως , το επιπεδο ειναι οι δικηγορινες.Μισω την στυλιστικη κακόγουστια της ελλεεινιδας .
Μόνο σε γυφτολα'ι'καδικο ,βάφτιση η γάμο θα προσέξει ...έξω για κάτι πιο απλό θα κυκλοφορεί σαν λάθρο η μαθήτρια σε κοπάνα.
Αυτό είναι το σιχαμερό της επίπεδο.
Τεινω και Μύκονο στο να επιβεβαιώσω..ομολογω οτι ακομη και στη θεσσαλονικη που καποτε για να πανε στο περιπτερο περνουσαν πρωτα απο το κομμωτηριο , οι στυλιστικες προτιμησεις τους εχουν πεσει πολυ .οι μονες που κτρατανε ακομη , καπως , το επιπεδο ειναι οι δικηγορινες.
ΚαυλαΚαλημέρα στ αγόρια..για πάμε με τσόντα αφού ήρθε weekend κι οι καυλες βαράνε κόκκινο!
Υπέροχη θέα η πλάτη ,το στήσιμο,τέλειο στρινγκακι με τις κάλτσες.Πωπω ....το διάβασα κι έφερα στο νου μου το τόσο καυλιαρικο κι όμορφο ραντεβού μας ..!Αν κι επιλέγω σπάνια νέα άτομα,η επιλογή στο πρόσωπο σου ήταν ΑΨΟΓΗ.Απο την αρχή μέχρι το τέλος του ραντεβού είχα να κάνω μ έναν τζεντλεμαν στην συμπεριφορά αλλά κι απιστευτα καυλιαρη & κινκυ στο ερωτικό κομμάτι και υπέρ του δέοντος, δοτικο άνδρα!
Σ ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου που έκανες ολόκληρο ταξίδι να με δεις,σ ευχαριστώ για το υπέροχο ραντεβού μας..ανυπομονώ και για το επόμενο ομορφε!
*Βάζω την φώτο μας στο ασανσέρ και το βίντεακι μας
Ευχαριστώ αγόρι!Υπέροχη θέα η πλάτη ,το στήσιμο,τέλειο στρινγκακι με τις κάλτσες.
Καλημερούδια μωρο!Καλημερα γλυκιά μου κουμπαρούλα ...Ένα όμορφο και πονηρό Σάββατο να εχεις,, και μια ήρεμη και όσο ξεκούραστη Κυριακή μπορεί να ειναι η να γίνει ....
Καλημέρα στ αγόρια..για πάμε με anal-τσόντα αφού ήρθε weekend κι οι καυλες βαράνε κόκκινο!
Αυτόν τον υπέροχο κωλο περισσότερο τον γλείφεις παρά τον πηδάς ......ωχ θεέ μου
πρεπει να ειστε πολυ ατακτο κοριτσι .ολοι σας σφαλιαριζουν τα κ.λομερια ...
Ο απόλυτος αισθησιασμό ς !!!!