Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 176.706
....η αμαρτωλή μιλφαρα...σαν τιτλος τσόντας δεν είναι?!Χρόνια πολλά στον Άγγελο της αμαρτίας
....η αμαρτωλή μιλφαρα...σαν τιτλος τσόντας δεν είναι?!Χρόνια πολλά στον Άγγελο της αμαρτίας
Λοιπόν το πρωί μπήκα πολυ βιαστικά,θα βαλω τώρα φώτο που σας άρεσε σε έγχρωμη αλλά τα σπάει και σε B&W(έφτιαξα σκιές!)
![]()
Θεά τα λόγια περιττάΛοιπόν το πρωί μπήκα πολυ βιαστικά,θα βαλω τώρα φώτο που σας άρεσε σε έγχρωμη αλλά τα σπάει και σε B&W(έφτιαξα σκιές!)
![]()
Λοιπόν το πρωί μπήκα πολυ βιαστικά,θα βαλω τώρα φώτο που σας άρεσε σε έγχρωμη αλλά τα σπάει και σε B&W(έφτιαξα σκιές!)
![]()
Μωρό μου εσύ....Είτε έγχρωμη είτε ασπρόμαυρη το κοντέρ της κάβλας κοκκινίζει και σπάει.
Να ζητήσω άδεια να την τυπώσω κ να την κάνω κάδρο ;Λοιπόν το πρωί μπήκα πολυ βιαστικά,θα βαλω τώρα φώτο που σας άρεσε σε έγχρωμη αλλά τα σπάει και σε B&W(έφτιαξα σκιές!)
![]()
δεν ξερεις ποσο θελω να με πατησεις με της γοβες!Καλό μας βράδυ...
![]()
Θελω να σε γλειψω ολοκληρη!Λοιπόν το πρωί μπήκα πολυ βιαστικά,θα βαλω τώρα φώτο που σας άρεσε σε έγχρωμη αλλά τα σπάει και σε B&W(έφτιαξα σκιές!)
![]()
το πιο ωραίο μωρό και το πιο καυλιαρικο της ΑθήναςΛοιπόν το πρωί μπήκα πολυ βιαστικά,θα βαλω τώρα φώτο που σας άρεσε σε έγχρωμη αλλά τα σπάει και σε B&W(έφτιαξα σκιές!)
![]()
Πρόσεχε ποιος θα μπαίνει στο σαλόνι αν με κάνεις κάδρο..Να ζητήσω άδεια να την τυπώσω κ να την κάνω κάδρο ;
Έχεις σκεφτεί ότι άνετα μπαίνεις στο ημερολόγιο Pirelli ?
![]()
Pirelli 2025 Calendar by Photographer Ethan James Green
Discover The Cal™ 2025: the 51st Pirelli Calendar by photographer Ethan James Green, exploring all the facets of the meaning of beautypirellicalendar.pirelli.com
Αγόρι μου εσύ...!!!Θελω να σε γλειψω ολοκληρη!
Καλώς το καυλιαρικο!το πιο ωραίο μωρό και το πιο καυλιαρικο της Αθήνας
Ότι και να ανεβάσεις είσαι τοπ!!!Λοιπόν το πρωί μπήκα πολυ βιαστικά,θα βαλω τώρα φώτο που σας άρεσε σε έγχρωμη αλλά τα σπάει και σε B&W(έφτιαξα σκιές!)
![]()
Πανέμορφες ρίγες για πολύ γλυψιμο
Τζάμπα κοπος..φωτίζεις κάθε σκιά!!!Λοιπόν το πρωί μπήκα πολυ βιαστικά,θα βαλω τώρα φώτο που σας άρεσε σε έγχρωμη αλλά τα σπάει και σε B&W(έφτιαξα σκιές!)
![]()
Τζάμπα κοπος..φωτίζεις κάθε σκιά!!!
Ευχαριστώ πολύ!!Πανέμορφες ρίγες για πολύ γλυψιμο
Πόσο χαίρομαι όταν βλέπω τ αγαπημένα αγόρια μου να γράφουν τα ωραία & τα πονηρά τους στο νήμα...φέρνω στο νου τα ραντεβού μας και ξανά καυλώνω!!
Λοιπόν..θα σας πω καληνύχτα εδώ και να εχετε ένα όμορφο βράδυ!
Τι να λέμε τώρα η γυναίκα είναι η απόλυτη φαντασίωση κάθε αρσενικού τα λόγια είναι περιττά νομίζω