Μία "τίγρης" στο κρεβάτι μου
Ο τίτλος του κειμένου είναι ενδεικτικός αλλά και αντιπροσωπευτικός για τις εντυπώσεις που αποκόμισα από τη δεύτερη συνάντηση που είχα με τη Jo ακριβώς πριν από μία εβδομάδα. Βρέθηκα λοιπόν, στο ίδιο ξενοδοχείο της "αμαρτίας", όπου "παίχτηκε" έντονο και δυνατό "παιχνίδι" καύλας και ηδονής. Την υποδέχτηκα στο "ρετιρέ" του ξενοδοχείου που διαθέτει και μπαλκόνι. Ομολογουμένως, έχει ωραία θέα, αλλά δεν προδιαθέτει για σεξ στο μπαλκόνι, αφού ακριβώς απέναντι υπάρχει διαμέρισμα που πιθανόν, να μένει οικογένεια.
Ανοίγω τη πόρτα και να σου η Jo μπροστά μου. Ντυμένη στα λεοπάρ, ακόμη και τα εσώρουχα ήταν στο ίδιο...φόντο. Πολύ σέξι και επιπρόσθετα, είχε "κόψει" το μαλλί της, που της πήγε πάρα πολύ και την έκανε ακόμη μικρότερη ηλικιακά. Αφού μιλήσαμε λίγο, και ενώ σκούπιζα και τις τελευταίες σταγόνες νερού αφήνοντας τη πετσέτα, ήμουν κατά 50% καυλωμένος, έπιασε το παπάρι όσο ήμουν όρθιος και άρχισε τη "φλογέρα" στο πλάι απ' τον καθρέφτη. Δεν το συζητώ, η εικόνα ήταν υπέροχη, ενώ με έγλειφε, έσκυβα ελαφρώς και της χάιδευα τα κολομέρια που ανυπομονούσα να τα χαρώ, πιο αναλυτικά. Η πίπα της, με "απογείωσε". Αυτή τη φορά μου έβαλε και λίγο χέρι στη πούτσα παίζοντάς τη με προτροπή δική μου φυσικά, ρούφηξε το κορμό όλο από τη βάση μέχρι το κεφάλι, γενικά το χάρηκα και το απόλαυσα στο μέγιστο βαθμό.
Μετά, μου είπε να ξαπλώσω όμως, μ' αιφνιδίασε η άτιμη, αφού περίμενα άλλο πράγμα να κάνουμε και άλλο έγινε. Μου άρεσε το απρόβλεπτο του πράγματος, που εξελίχθηκε σε μία υπέροχη γλειφοκολάδα σηκώνοντας τα πόδια μου, βάζοντας τη γλώσσα της στο κώλο μου, απολαμβάνοντας το ξεπαρθένιασμα της "πίσω πόρτας", παίζοντας παράλληλα, τη πούτσα. Με πήγε στον "έβδομο ουρανό", στη κυριολεξία. Στη συνέχεια, πίπα ξανά για να σηκωθεί στο 100% το εργαλείο, για να ακολουθήσει το "κυρίως πιάτο". Το μενού περιελάμβανε καβάλημα στο κώλο με έντονο σφυροκόπημα και απ' τους δύο, στην αρχή έδωσε εκείνη το τόνο και ακολούθησα, εγώ. Μετά, από κώλο, πήρα και μουνάκι, το οποίο ήταν πεντακάθαρο και μοσχομυριστό και το απόλαυσα σε στάση 69 και πάλι, καβάλημα από πάνω.
Όμως, ο αγώνας δεν τελειώνει εδώ, υπήρχε και συνέχεια. Όρθιοι και οι δύο, μπροστά στο καθρέφτη, τη πήρα πισωκολλητά anal και μετά από λίγα λεπτά, έχυσε στο πούτσο μου. Τα υγρά έτρεχαν στη τρυπούλα της και πάνω στο "σκουφί". Δεύτερο ημίχρονο γλειφοκολάδας, όπου και οι δύο το απολαμβάναμε, με το παραπάνω. Ξανά 69, όπου ήθελα ξανά να γλείψω κλειτορίδα, μουνόχειλα (τα ρούφηξα, κυριολεκτικά) και για το τέλος, παίχτηκε μαλακία όπου, μετά από ένα πολύ έντονο οργασμό, έχυσα αρκετά μεγάλη ποσότητα σπέρματος στο στόμα της, όπου πήγε στο μπάνιο και τα έφτυσε.
Το ραντεβού μας, εξελίχθηκε πολύ καλύτερα από τη προηγούμενη πρώτη φορά συνεύρεσής μας, όπως μου ανέφερε και η ίδια η Jo. Νομίζω, έχει λογική αυτό, αφού ένα α΄τομο όταν το γνωρίζεις για πρώτη φορά, δεν ξέρεις τα "κουμπιά" του και τι του αρέσει στο sex. Όσο όμως γνωρίζει ο ένας τον άλλο καλύτερα, τόσο επιτυχημένο θα είναι κάθε φορά, το ραντεβού. Ιωάννα μου, ήσουν υπέροχη για δεύτερη συνεχόμενη φορά και πέρασα πολύ όμορφα, μαζί σου. Τη χαιρέτησα με ένα φιλί και της ανανέωσα το ραντεβού για την επόμενη φορά, που σίγουρα, θα υπάρξει.
Θα κλείσω το κείμενο αυτό με ένα σχόλιο, μία ατάκα καλύτερα, από έναν συναγωνιστή που είχε και εκείνος γνωριμία με τη Jo. Έγραψε, μεταξύ άλλων, τη φράση: "Κουφάλες Αθηναίοι"! Αφού μου προκάλεσε γέλιο στην αρχή, μετά σκέφτηκα γιατί το έγραψε. Για να δώσει έμφαση ότι, είστε πολύ τυχεροί που έχετε δίπλα σας, κοντά σας, ένα "υπερόπλο", ένα "μυδράλιο" έκστασης και απόλυτης καύλας και δυνατότητα ανά πα΄σα στιγμή να συναντάς αυτή τη υπέροχη γυναίκα και να βγάζεις "γούστα".
Το πιο σημαντικό, αγαπητοί συναγωνιστές: Ότι κάνει, δεν το κάνει επαγγελματικά, με την ε΄ννοια ότι δεν έχει αυτοσκοπό τα χρήματα. Έχει επανειλημμένα αναφέρει και εκείνη, ότι το κάνει καθαρά για τη καύλα και την απόλαυση. Εγώ, προσωπικά, απ' τη πλευρά μου, το εκτιμώ πάρα πολύ και το επικροτώ. Να 'σαι καλά, Ιωάννα μου και πάντα, να έχεις όρεξη να μας καυλώνεις και να μας "ανακουφίζεις" από τις καύλες μας!