Natalie anal
Call-Girl
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2019
- Like
- 6
Δεν μιλάτε για μένα
Νασε καλά!καλή αρχή Ναταλί και καλά γαμήσια σου ευχομαι
Βρε ζωντοβολο ανοιγεις νεο νημα και επιμενεις οτι δεν εισαι η Ναταλια η βυζου . Αλλαξε τουλαχιστον το τηλεφωνο.Δεν μιλάτε για μένα
Από αυτήν πήρα τον αριθμό γιατί είναι γνωστή μου και σταμάτησε. Ειμαι όντως άλλη και δεν έχω καμία σχέση με ότι έκανε. Προσφέρω και πολύ περισσότερα από αυτήν γιατί ούτε πρωκτικο στάνταρ έκανε, ούτε και δεχόταν τελείωμα στο στόμα.
όλα αυτά που λες ωραία είναι, αλλά, άσε τους πελάτες σου να γράψουν, αν είσαι καλύτερη η χειρότερη...Και σε αντίθεση με αυτήν, εγώ γουστάρω το σεξ!
Επιβεβαιώνω. Οντως ισχύει αυτό. Ειδικά για το δεύτερο, ούτε να τ΄ακούσει δεν ήθελε.....Από αυτήν πήρα τον αριθμό γιατί είναι γνωστή μου και σταμάτησε. Ειμαι όντως άλλη και δεν έχω καμία σχέση με ότι έκανε. Προσφέρω και πολύ περισσότερα από αυτήν γιατί ούτε πρωκτικο στάνταρ έκανε, ούτε και δεχόταν τελείωμα στο στόμα.
Επιβεβαιώνω. Οντως ισχύει αυτό. Ειδικά για το δεύτερο, ούτε να τ΄ακούσει δεν ήθελε.....
Ρε Συ εκλεκτικέ...
Μην ακούσεις για cim, τσουπ πετάγεσαι!!!
δεν επιβεβαιώνω αλλά αποσο θυμάμαι η γνωστή Ναταλί δεν είχε τατουάζ κ αν κέρδιζες εμπιστοσύνη συζηταγε για πίσω αλλά με αρκετά παραπάνω τιμήΕπιβεβαιώνω. Οντως ισχύει αυτό. Ειδικά για το δεύτερο, ούτε να τ΄ακούσει δεν ήθελε.....
Ρε Συ εκλεκτικέ...
Μην ακούσεις για cim, τσουπ πετάγεσαι!!!
Μάικ , ελεος Ρε φίλε. Είπαμε, και το ποσταρε και η κοπέλα που συνεχίζει εδώ. ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ Η ΊΔΙΑ!!!!.....χελλοουυυυυ....δεν επιβεβαιώνω αλλά αποσο θυμάμαι η γνωστή Ναταλί δεν είχε τατουάζ κ αν κέρδιζες εμπιστοσύνη συζηταγε για πίσω αλλά με αρκετά παραπάνω τιμή
Μάικ , ελεος Ρε φίλε. Είπαμε, και το ποσταρε και η κοπέλα που συνεχίζει εδώ. ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ Η ΊΔΙΑ!!!!.....χελλοουυυυυ....
δεν επιβεβαιώνω αλλά αποσο θυμάμαι η γνωστή Ναταλί δεν είχε τατουάζ κ αν κέρδιζες εμπιστοσύνη συζηταγε για πίσω αλλά με αρκετά παραπάνω τιμή