spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
οχι παιχτη καθε αλλο.λες αυτο που θες,φατσα φορα.κομπλε...ελα ρε μορτη μου.τι να κανω,μου αρεσει.κακο ειναι?
οχι παιχτη καθε αλλο.λες αυτο που θες,φατσα φορα.κομπλε...ελα ρε μορτη μου.τι να κανω,μου αρεσει.κακο ειναι?
οχι παιχτη καθε αλλο.λες αυτο που θες,φατσα φορα.κομπλε...
όπως αρεσουν εσενα οι βυζαρουδες ... κυριως αν είναι ΚΑΘΙΣΤΕΣ... ετσι αρεσουν και στον Φ οι ροδελιτσες...οχι παιχτη καθε αλλο.λες αυτο που θες,φατσα φορα.κομπλε...
τελείωνε,με την αγάπη μου,εσύ...όπως αρεσουν εσενα οι βυζαρουδες ... κυριως αν είναι ΚΑΘΙΣΤΕΣ... ετσι αρεσουν και στον Φ οι ροδελιτσες...
Συμπαραστέκομαι στον Frank και δηλώνω ότι είμαι ομοιοπαθής. Και εγώ τηλ. να βρω την υγειά μουμωρο μου,γουσταρεις να τον παιρνεις στην ροδελιτσα σου?ειμαι φαν της ροδελας.στειλε μου και π.μ αμα γουσταρεις.
θα της πιασω και εγω τα βυζάκια... τωρα που ηρθε από τα ξενα... [ βιεννη ηταν ] χαχαχαχααααατελείωνε,με την αγάπη μου,εσύ...
Μου το έδωσε, το πήρα, σιγουρα δεν θα σας απογοητέψω γιατι μου αρέσει πολύ το σεξ.
Το ειχα γραψει αν θυμαμαι στο νημα με τις ανεξαρτητες οταν πρωτο ξεκινησε και επιχειρησα κασκαντερ κατασταση .Ηταν να γινει συναντησει το απογευμα και δεν εγινε ποτε .Πιστευω να εκοψε τις κακες συνηθειες αφου πηρε απ οτι βλεπω το πραγμα ζεστα.
Δεν σε είχα για τέτοιον ,σιγανοπαπαδια!Συμπαραστέκομαι στον Frank και δηλώνω ότι είμαι ομοιοπαθής. Και εγώ τηλ. να βρω την υγειά μου
jΔεν σε είχα για τέτοιον ,σιγανοπαπαδια!
νέα τιμή;; τωρα μάλιστα εισαι vfm .συντομα θα βρεθούμεΤο στάνταρ πρόγραμμα μου: 1 ώρα φουλ ερωτική επαφή με 2 εκτονωσεις, που συμπεριλαμβάνει πρωκτικο και τελείωμα στο στόμα μου , στο πρόσωπο μου, ή στο σώμα μου : 60 € , στον χώρο σας ή σε ξενοδοχείο. Μπορείτε να με καλείτε από 9 το πρωί ως τα μεσάνυχτα. Ραντεβού κλείνω μόνο κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας στο 6985722506 (Viber & WhatsApp)
60 φουλ προγραμμα,συμφωνω μαζι σου..νέα τιμή;; τωρα μάλιστα εισαι vfm .συντομα θα βρεθούμε
[move]ετσι 60 μαγικος αριθμος [/move]60 φουλ προγραμμα,συμφωνω μαζι σου..
+ χαλια=[move]ετσι 60 μαγικος αριθμος [/move]
παντως απο σήμερα για κατοικους εξωτερικού βάζει 20 ευρω φορο.μόλις της είπα οτι ζω εξωτερικό (λόγω αριθμού τηλεφώνου) κ είμαι διακοπές Ελλάδα,μου ζήτησε 80...μάλλον δουλεύε σε τελωνείο...καλα να πάθω60 φουλ προγραμμα,συμφωνω μαζι σου..
να υποθέσω ότι κατέβασες την τιμή λόγο εκπτώσεων...?Το στάνταρ πρόγραμμα μου: 1 ώρα φουλ ερωτική επαφή με 2 εκτονωσεις, που συμπεριλαμβάνει πρωκτικο και τελείωμα στο στόμα μου , στο πρόσωπο μου, ή στο σώμα μου : 60 € , στον χώρο σας ή σε ξενοδοχείο. Μπορείτε να με καλείτε από 9 το πρωί ως τα μεσάνυχτα. Ραντεβού κλείνω μόνο κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας στο 6985722506 (Viber & WhatsApp)
ότι ανεβαίνει κατεβαίνει και δύσκολα ξανά ανεβαίνεινα υποθέσω ότι κατέβασες την τιμή λόγο εκπτώσεων...?