Δ
Διαγραμμένο μέλος 171204
Επισκέπτης
Καυτό μωρό με πολύ υγρό μουνάκι στην διάθεση σας!
Όμορφη εικόνα Ναταλια!Πολλες ερωτικές υποσχέσεις...
Καυτό μωρό με πολύ υγρό μουνάκι στην διάθεση σας!
Πολλά φιλιά παντού***
Καλησπέρα! Θέλησα να προσθέσω μια αγγελία στην κατηγορία μασάζ στο kanesex.com αλλά έκανα μαλακία. Η αγγελία μου πλέον έχει ως εξής:
Πρόσωπο τι λέει η κοπέλα!?
Καλό/αρκετά συμπαθητικό.....Πρόσωπο τι λέει η κοπέλα!?
Καλό/αρκετά συμπαθητικό.....
Ημουνα σαφής πιστεύω...Είπα, απλά καλό/συμπαθητικό. Όχι κάτι παραπάνω. :-(Μου αρέσει που είσαι και εκλεκτικός! :- :S
Την εχεις δει την Ναταλια ? Αν την εχεις δει και εγραφες καμια κριτικη εχει καλως. Αν ομως δεν την εχεις δει τοτε κακως "μπαινεις" σε παλιο και εγκυρο μελος.Μου αρέσει που είσαι και εκλεκτικός! :- :S
Αυτά είναι....Καυτό μωρό με πολύ υγρό μουνάκι στην διάθεση σας!
Την εχεις δει την Ναταλια ? Αν την εχεις δει και εγραφες καμια κριτικη εχει καλως. Αν ομως δεν την εχεις δει τοτε κακως "μπαινεις" σε παλιο και εγκυρο μελος.
Δεν ξέρω αν είναι παλιό και έμπειρο μέλος, δεν ψάχνω τα στατιστικά των άλλων, αυτό που ξέρω όμως είναι ότι φοβάται να γράψει την αλήθεια.
Ναι την έχω δει. Πρόκειται για μπάζο, ξεκάθαρες κουβέντες. Τώρα τα καλό/συμπαθητικό είναι σοβάς στην κριτική.
Ο άλλος με το επίσης ταιριαστό όνομα «επιλεκτικός» την έγραψε όμορφη χωρίς να την έχει δει ρε φιλέ!! Δεν γίνονται αυτά!!
Ε ήμαρτον, βλέπεις μετά απ’ αυτά να υπάρχει περιθώριο να γράψω κριτική;
ένας θα σου γράψει,κούκλα,καύλα,τα σπάει κλπ κλπ...ο άλλος θα σου πει,άσχημη,ψυχρή,σαύρα κλπ κλπ αποτέλεσμα?Γράψτε κριτική παιδιά να ενημερώνεται ο κόσμος.
ένας θα σου γράψει,κούκλα,καύλα,τα σπάει κλπ κλπ...ο άλλος θα σου πει,άσχημη,ψυχρή,σαύρα κλπ κλπ αποτέλεσμα?