xristospap
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2010
- Like
- 11.171
- Πόντοι
- 3.506
Κουμπαρούλα μου αν και τα είπαμε πριβε εμείς θα σου πω και εδώ περαστικά και γρήγορη αναρρώσει . Τα φιλιά μου ματάκια μου .

Και άρρωστη και καυλωμένη! Περαστικά.Πάντως όπως και να μαι οι καυλες καυλες..το μόνο που δεν αλλάζει σε μένα..
Ευχαριστώ για τις ευχές σας για γρήγορη ανάρρωση αγάπες μου!
![]()
Περαστικά γυναικάρα καλη ανάρρωσηΑγόρια μου λόγω βαρβατης τροφικής δηλητηρίασης εχθες(σπάνια τρωω απ εξω κι όμως την πάτησα)που βλέπω με ταλαιπωρεί και σήμερα,ραντεβού δεν θα κάνω.
Απ αύριο να είμαστε καλά.. να προσέχετε και να περάσετε όμορφα ότι κι εάν κάνετε.
Μακράν το καλύτερο και πιο καθαρό μουνάκι και κωλαρακι που έχω γαμησει.. καλό γλείψιμο πρώτα και μετά ξέσκισμα θέλουνΠάντως όπως και να μαι οι καυλες καυλες..το μόνο που δεν αλλάζει σε μένα..
Ευχαριστώ για τις ευχές σας για γρήγορη ανάρρωση αγάπες μου
![]()
Περαστικά σέξι Τζο! Ταχεία ανάρρωση κ γρήγορα στις επάλξεις!Αγόρια μου λόγω βαρβατης τροφικής δηλητηρίασης εχθες(σπάνια τρωω απ εξω κι όμως την πάτησα)που βλέπω με ταλαιπωρεί και σήμερα,ραντεβού δεν θα κάνω.
Απ αύριο να είμαστε καλά.. να προσέχετε και να περάσετε όμορφα ότι κι εάν κάνετε.
Περαστικά Jo. Καλή ανάρρωσηΑγόρια μου λόγω βαρβατης τροφικής δηλητηρίασης εχθες(σπάνια τρωω απ εξω κι όμως την πάτησα)που βλέπω με ταλαιπωρεί και σήμερα,ραντεβού δεν θα κάνω.
Περαστικά Τζοανα σύντομη ανάρρωσηΑγόρια μου λόγω βαρβατης τροφικής δηλητηρίασης εχθες(σπάνια τρωω απ εξω κι όμως την πάτησα)που βλέπω με ταλαιπωρεί και σήμερα,ραντεβού δεν θα κάνω.
Γρήγορα θα είναι διαθέσιμα ξανάΠεραστικά γυναικάρα καλη ανάρρωση
Μακράν το καλύτερο και πιο καθαρό μουνάκι και κωλαρακι που έχω γαμησει.. καλό γλείψιμο πρώτα και μετά ξέσκισμα θέλουν
Αχού τον......
Σ' αρέσει να μας καυλώνεις...Την καλημέρα και την αγαπη μου σε όλους ,ευχαριστώ για τα τραγούδια που μου αφιερώνετε,τις ευχές σας για μια όμορφη ημέρα,ανταποδίδω ,γιατί όταν τρέχουν τόσα ποστ είναι δύσκολο να απαντώ ξεχωριστά κάποιες φορές
=========
Να μην χαθεί του κυρίου που ως νέος πελάτης έγραψε για μένα προχθές
Δημοσίευση στο thread ''Τζοάννα (Sexy Jo)'' Ελληνίδα συνοδός στην Αθήνα Τζοάννα (Sexy Jo)
Και κάτι καυλιαρικο να ξεκινήσει η μέρα..
![]()
Περαστικά σουΑγόρια μου λόγω βαρβατης τροφικής δηλητηρίασης εχθες(σπάνια τρωω απ εξω κι όμως την πάτησα)που βλέπω με ταλαιπωρεί και σήμερα,ραντεβού δεν θα κάνω.
Περαστικά γρήγορα ......!Αγόρια μου λόγω βαρβατης τροφικής δηλητηρίασης εχθες(σπάνια τρωω απ εξω κι όμως την πάτησα)που βλέπω με ταλαιπωρεί και σήμερα,ραντεβού δεν θα κάνω.
Το χειρότερο μου εσύ διαθέσιμη και εγώ εγκλωβισμένος .....Καλό απογευμα σε όλα τ αγορια μου ,με τα ωραια & καυλιαρικα που μου γραφουν εδώ!
*Διαθέσιμη απ αύριο 13:00 και μετά
![]()
Περαστικά Τζο , και πάντα σιδερένια.Με τόσες ευχές πως να μην ισιώσω γρήγορα?!Με συγκινεί το ενδιαφέρον σας!!Να,είστε καλά ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου!
Είμαι γερό σκαρι αλλά κι αυτά λυγίζουν κάποιες στιγμές..
σιδερένια - που είσαι δηλαδήΚαλημέρα..διαθέσιμη ξανά και ορεξάτη, αλλά με ρέγουλα τα ραντεβού σήμερα..
![]()
Ευχαριστώ!Ευτυχώς επανέρχομαι πάντα γρήγορα,από πιτσιρίκα(καλή ζωή,δυνατός οργανισμός)σιδερένια - που είσαι δηλαδή