'Αει γαμίδης
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2021
- Like
- 468
- Πόντοι
- 21
Όταν το sexiness δεν έχει όρια...![]()
![]()
ετσι σε θελω τρελα εισαι
Αυτές οι καλημερες σου μας κρατάνε όρθιους όλη μέραΤην καλημέρα και την αγαπη μου σε όλους ,ευχαριστώ για τα τραγούδια που μου αφιερώνετε,τις ευχές σας για μια όμορφη ημέρα,ανταποδίδω ,γιατί όταν τρέχουν τόσα ποστ είναι δύσκολο να απαντώ ξεχωριστά κάποιες φορές
=========
Να μην χαθεί του κυρίου που ως νέος πελάτης έγραψε για μένα προχθές
Δημοσίευση στο thread ''Τζοάννα (Sexy Jo)'' Ελληνίδα συνοδός στην Αθήνα Τζοάννα (Sexy Jo)
Και κάτι καυλιαρικο να ξεκινήσει η μέρα..
![]()
Άλλη μια αξέχαστη χθεσινή συνάντηση με την αγαπημένη Jo. Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες., εξάλλου τα έχουμε αναφέρει πολλάκις. Αυτό που θέλω να επαναλάβω είναι ότι το κορίτσι μας είναι εκεί σε όλη την διάρκεια του ραντεβού να δώσει και να πάρει ηδονή και ευχαρίστηση.
ΥΓ Νομίζουμε πως την γαμάμε εμείς ...από μουνί, από κώλο, στοματικό η μάλλον ορθότερα μας αφήνει να νομίζουμε. Η πραγματικότητα είναι πως μας γαμάει αυτή. Το έχει δηλώσει εξάλλου πως κάνει ραντεβού μόνο όταν έχει καύλες.
....μάλλον αυτός που έγραψε το τραγούδι της Καλλιμάνη την Jo είχε στο μυαλό του.....
Σ ' ευχαριστώ για το χθεσινό ραντεβού μας.
Τι μου θύμησες τώρα έτσι σε είχα και γω και σου άνοιγα το κωλαρακι σου ότι καλύτερο είσαιΤην καλημέρα και την αγαπη μου σε όλους ,ευχαριστώ για τα τραγούδια που μου αφιερώνετε,τις ευχές σας για μια όμορφη ημέρα,ανταποδίδω ,γιατί όταν τρέχουν τόσα ποστ είναι δύσκολο να απαντώ ξεχωριστά κάποιες φορές
=========
Να μην χαθεί του κυρίου που ως νέος πελάτης έγραψε για μένα προχθές
Δημοσίευση στο thread ''Τζοάννα (Sexy Jo)'' Ελληνίδα συνοδός στην Αθήνα Τζοάννα (Sexy Jo)
Και κάτι καυλιαρικο να ξεκινήσει η μέρα..
![]()
..γλυκό μου αγόρι εσυ!!!Τι μου θύμησες τώρα έτσι σε είχα και γω και σου άνοιγα το κωλαρακι σου ότι καλύτερο είσαι![]()
Υπομονή θέλει αυτή η τέταρτη κουμπάρε μου..άστα.. σε φιλω γλυκά!Μια όμορφη Τετάρτη να εχεις γλυκιά μου κουμπάρα ....![]()
Ευχαριστώ κουκλι μου!Καλημέρα και περαστικά κοριτσάρα μου
Δεν πιστεύω σε ματι βρε αγοράκι μου...αρνητική ενέργεια ίσως..τεσπα ,υπομονή θα περάσει.Σ ευχαριστώ πολύ!σε έφαγαν με το μάτι τους γιατί είσαι γυναικάρα και τυπάρα
περαστικά τζο
Περαστικά γυναικάρα καλη ανάρρωσηΑγόρια μου λόγω βαρβατης τροφικής δηλητηρίασης εχθες(σπάνια τρωω απ εξω κι όμως την πάτησα)που βλέπω με ταλαιπωρεί και σήμερα,ραντεβού δεν θα κάνω.
Απ αύριο να είμαστε καλά.. να προσέχετε και να περάσετε όμορφα ότι κι εάν κάνετε.
Νο problem. Εσύ έχεις και γιατρό... Περαστικά!!!!!!!!!!!!Αγόρια μου λόγω βαρβατης τροφικής δηλητηρίασης εχθες(σπάνια τρωω απ εξω κι όμως την πάτησα)που βλέπω με ταλαιπωρεί και σήμερα,ραντεβού δεν θα κάνω.
Απ αύριο να είμαστε καλά.. να προσέχετε και να περάσετε όμορφα ότι κι εάν κάνετε.
Να πω μια καλησπέρα τώρα που χαλάρωσα λίγο...
![]()
Περαστικά, γλυκιά μου! Γρήγορα γερή και δυνατή και όπως πάντα, με φουλ καύλες!Αγόρια μου λόγω βαρβατης τροφικής δηλητηρίασης εχθες(σπάνια τρωω απ εξω κι όμως την πάτησα)που βλέπω με ταλαιπωρεί και σήμερα,ραντεβού δεν θα κάνω.
Περαστικα Ιωαννα..Αγόρια μου λόγω βαρβατης τροφικής δηλητηρίασης εχθες(σπάνια τρωω απ εξω κι όμως την πάτησα)που βλέπω με ταλαιπωρεί και σήμερα,ραντεβού δεν θα κάνω.