lavro
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2018
- Κριτικές
- 48
- Like
- 7.619
- Πόντοι
- 5.646
ΚαλησπέραΚαλημέρα..διαθέσιμη ξανά και ορεξάτη, αλλά με ρέγουλα τα ραντεβού σήμερα..
ΚαλησπέραΚαλημέρα..διαθέσιμη ξανά και ορεξάτη, αλλά με ρέγουλα τα ραντεβού σήμερα..
Με τιμά μωρο οτι γράφεις ..ευχαριστώ πολύ ,ήσουν κι εσύ φοβερόςΠεραστικά γυναικάρα καλη ανάρρωση
Μακράν το καλύτερο και πιο καθαρό μουνάκι και κωλαρακι που έχω γαμησει.. καλό γλείψιμο πρώτα και μετά ξέσκισμα θέλουν
Με τιμά μωρο οτι γράφεις ..ευχαριστώ πολύ ,ήσουν κι εσύ φοβερήΜε τιμά μωρο οτι γράφεις ..ευχαριστώ πολύ ,ήσουν κι εσύ φοβερός
Δεν ξεχνιέται το γ@μησι μας ρε συ...Με τιμά μωρο οτι γράφεις ..ευχαριστώ πολύ ,ήσουν κι εσύ φοβερή
Καλησπέρα αγόρι!Καλησπέρα
Πρέπει να οργανωθεί ρεπετισιον, επιβάλλεται!Δεν ξεχνιέται το γ@μησι μας ρε συ...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καλησπέρα αγόρι!
Ευχαριστώ πολύ μωρο!Χαλαρά σήμερα..πιο δυναμικά αύριο..Καλή επάνοδο Τζο
Αγάλι αγάλι η αγουριδα μέλιΕυχαριστώ πολύ μωρο!Χαλαρά σήμερα..πιο δυναμικά αύριο..
Δεν σας έφτασε το ένα βίντεο;;;Πρέπει να οργανωθεί ρεπετισιον, επιβάλλεται!
Είναι πόρνος κατα βαθος χαχαχα!!Δεν σας έφτασε το ένα βίντεο;;;
Πάτε στον Σειρηνάκη να δουλέψετε, κύριε!
Ευχαριστώ μάτια μουΚαλημερα κουμπαρούλα μου ...Μια όμορφη Παρασκευή να εχεις...
Καλημέρα γυναικάραΚαλημέρα αγόρια μου διαθέσιμη 13:00 και μετά!
...έχω πολλά να βγάλεις ακόμη...Καλημέρα γυναικάρα
Το θυμάμαι πολύ καλά αυτό στρινγκ ειδικά όταν στο έβγαζα
Εγώ φταίω που θέλω να κάνω διάσημο το νήμα των παππομικροτσουτσουνων με αποδεικτικά στοιχεία μάλιστα.Δεν σας έφτασε το ένα βίντεο;;;
Πάτε στον Σειρηνάκη να δουλέψετε, κύριε!
Τέλεια Ε τότε να σκίσουμε και ένα με άγριο σεξ χαλάλι του...έχω πολλά να βγάλεις ακόμη...
Θέλω να παίξω με την γλώσσα μου αυτή τη ρώγα. Σε περιμένουμε στην Θεσσαλονίκη γυναικάρα.Goodnight boys!!
..μάτια μου εσύ..Θέλω να παίξω με την γλώσσα μου αυτή τη ρώγα. Σε περιμένουμε στην Θεσσαλονίκη γυναικάρα.
αδερφε , ειμαστε άλλοι 34.876 στην αθηνα που περιμενουμε .μην βιαζεσαι.Θέλω να παίξω με την γλώσσα μου αυτή τη ρώγα. Σε περιμένουμε στην Θεσσαλονίκη γυναικάρα.