bourdeliaris82
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.874
- Πόντοι
- 6.030
Βυζάρες!!!
Σε ευχαριστώ για το κομπλιμέντο!Βυζάρες!!!
Παρακαλώ! Εχω WhatsAppΝαταλία σε ευχαριστώ για την ενημέρωση, θα τα πούμε viber.
για πολλά γούστα το μωρό,,και φυσικά έτσι οχι πλαστικά!!Βυζάρες!!!
Ε, βάλε και viber, εύκολο είναι! Μεταξύ των άλλων βολεύει και όλους όσοι θέλουν εχεμύθεια.Παρακαλώ! Εχω WhatsApp
Εβαλε κι απ΄αυτό..... ;)Ε, βάλε και viber, εύκολο είναι! Μεταξύ των άλλων βολεύει και όλους όσοι θέλουν εχεμύθεια.
Εσυ θα πας μπροστα γιατι εισαι πανεξυπνη. Για ολους εχεις εναν καλο λογο. Δεν κοντραρεις κανεναν ούτε αντιπαρατιθεσαι.Εγώ ευχαριστώ όλους εσάς! Είμαι με θέρμη στην διάθεση σας για να περνάμε όμορφα μαζί!!!
Εσυ θα πας μπροστα γιατι εισαι πανεξυπνη. Για ολους εχεις εναν καλο λογο. Δεν κοντραρεις κανεναν ούτε αντιπαρατιθεσαι.
Καλημέρα Αλέξανδρε! Δεν υπάρχει λόγος αντιπαράθεσης ή κόντρας! Δεν βγάζουν σε καλό ποτέ αυτά. Δεν θεωρώ τον εαυτό μου έξυπνο, μια απλή κοπέλα είμαι, με ένα απλό μυαλό, ζω μια απλή ζωή και προσπαθώ καθημερινά στην βιοπάλη μου. Είμαι της άποψης πως αυτά που μας ενώνουν είναι περισσότερα από όσα μας χωρίζουν. Εδώ πιστεύω πως όλοι μας είμαστε για να περνάμε καλά. Να κάνουμε καλό σεξ, να λέμε δυο καλές κουβέντες μεταξύ μας στις συναντήσεις μας... να περνάμε γενικά μερικές όμορφες και ανέμελες στιγμές μαζί. Δεν θα αρέσω σε όλους γιατί ο κάθε άνθρωπος έχει τα δικά του στάνταρ στο σεξ. Δεν είμαι μοντέλο άρα δεν θα αρέσω σε όσους επιθυμούν μοντέλα. Σίγουρα κάποια πράξη μου να στεναχωρήσει κάποιον, ή κάποια πράξη κάποιου να πειράξει εμένα. Όλοι κάνουμε λάθη και σημασία έχει να μαθαίνουμε από αυτά και να προχωράμε μπροστά ως άνθρωποι. Εδώ λοιπόν ας χαιρόμαστε το καλό σεξ όσο περισσότερο μπορούμε!Εσυ θα πας μπροστα γιατι εισαι πανεξυπνη. Για ολους εχεις εναν καλο λογο. Δεν κοντραρεις κανεναν ούτε αντιπαρατιθεσαι.
Είσαι απίστευτη !!!! Καλό βράδυ Ναταλίτσα !!!Σας εύχομαι καληνύχτα και ένα όμορφο ξημέρωμα!
Ωραιος ο ΑλεξΕσυ θα πας μπροστα γιατι εισαι πανεξυπνη. Για ολους εχεις εναν καλο λογο. Δεν κοντραρεις κανεναν ούτε αντιπαρατιθεσαι.
Είμαι απλά μια απλή κοπέλα. Πραγματικά επιθυμώ να μπορώ να σας προσφέρω ποιοτικές στιγμές, και στο πλαίσιο αυτό, μιας και δεν γνωρίζω τα πάντα στο σεξ, είμαι πρόθυμη να μαθαίνω με χαρά, από τον κάθε έναν από εσάς που με τιμάει, ότι του αρέσει και τον φτιάχνει ώστε με την σειρά μου να τον τιμώ!Είσαι απίστευτη !!!! Καλό βράδυ Ναταλίτσα !!!
Ωραιος ο Αλεξ
Να συμφωνησω ειναι πραγματι πανεξυπνη και οπως ειπε & η ιδια μια απλη Γυναικα!!
Καληνυχτα κι απο μενα !
Αντε το παρακαναμε...αποψε.,
Και λιγο παρλαπιπα απο ο,τι βλεπω αλλά δεν πειραζει, συμπαθητικο ειναι κι αυτοΕίμαι απλά μια απλή κοπέλα.
Αν με ρωτας θα συμφωνησω, αλλα για να πουμε την αληθειαΟι έξυπνοι άνθρωποι δεν παραδέχονται ποτέ ότι είναι έξυπνοι, ακόμα κι αν το πιστεύουν για τον εαυτό τους, αλλιώς δεν θα ήταν (έξυπνοι). Και μάλιστα αυτό το κάνουν ασυνείδητα συνήθως.