GIORGIO222
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2016
- Κριτικές
- 16
- Like
- 2.341
- Πόντοι
- 1.191
Να εχεις μια πολυ ομορφη μερα Ναταλια..καλημερα!!
Κραταω την εξης προταση <<Όλοι κάνουμε λάθη και σημασία έχει να μαθαίνουμε από αυτά και να προχωράμε μπροστά ως άνθρωποι>>Καλημέρα Αλέξανδρε! Δεν υπάρχει λόγος αντιπαράθεσης ή κόντρας! Δεν βγάζουν σε καλό ποτέ αυτά. Δεν θεωρώ τον εαυτό μου έξυπνο, μια απλή κοπέλα είμαι, με ένα απλό μυαλό, ζω μια απλή ζωή και προσπαθώ καθημερινά στην βιοπάλη μου. Είμαι της άποψης πως αυτά που μας ενώνουν είναι περισσότερα από όσα μας χωρίζουν. Εδώ πιστεύω πως όλοι μας είμαστε για να περνάμε καλά. Να κάνουμε καλό σεξ, να λέμε δυο καλές κουβέντες μεταξύ μας στις συναντήσεις μας... να περνάμε γενικά μερικές όμορφες και ανέμελες στιγμές μαζί. Δεν θα αρέσω σε όλους γιατί ο κάθε άνθρωπος έχει τα δικά του στάνταρ στο σεξ. Δεν είμαι μοντέλο άρα δεν θα αρέσω σε όσους επιθυμούν μοντέλα. Σίγουρα κάποια πράξη μου να στεναχωρήσει κάποιον, ή κάποια πράξη κάποιου να πειράξει εμένα. Όλοι κάνουμε λάθη και σημασία έχει να μαθαίνουμε από αυτά και να προχωράμε μπροστά ως άνθρωποι. Εδώ λοιπόν ας χαιρόμαστε το καλό σεξ όσο περισσότερο μπορούμε!
Όντως, ήταν υπέροχο και θα χαρώ να το επαναλάβουμε!
Ναταλια μου θελω πολυ να σε ευχαριστησω για την υπεροχη συναντηση μας !
Ακομα δεν μπορω να συνελθω -)
εισαι υπεροχη και συντομα θα τα ξαναπουμε !
φιλακια !
Φιλαράκι είσαι ήρωας μπράβο σου!!! Βέβαια όλα είναι θέμα γούστων!!!
φιλακια !
αν θελεις γραψε δυο λογια,για την συναντηση...
φιλακια !
ωραιος παιχτη!!!Συναντηση χτες. 4 κλησεις αλλα αξιζε η αναμονη. Οταν την βρηκα επιτελους αμεση συνεννοηση και στο ραντεβου 5 λεπτα νωριτερα χαμογελαστη ντυμενη απλα αλλα με γουστο και μεθυστικο αρωμα. Ντουζ και ξεκαμε στο ορθιο χαδια και φιλια. καταληγοντας με 69. Το μουνι της μυριζε υπεροχα, το ιδιο και η κωλοτρυπιδα της οπου δεχεται και δακτυλο. γαμησι σε διαφορες στασεις, παιρνει προτοβουλια, και ισπανικο με καταθεση και πασαλημα στα μεγαλα μασταρια. Ξεπλυμα και δευτερος γυρος στην αγαπημένη της στάση στα τεσσερα οπου εχει καλα πιασηματα και αντεχει δυνατο καρφωμα. Τελος, πιπα ερασιτεχνικη μεν με λιγο δοντι αλλα καλη και με λιγη καθοδηγηση βρηκε ευκολα τα κουμπια μου στον δευτερο γυρο και εχυσα δυνατα στο προσωπο της κατι που φανηκε να της αρεσε πολυ. Αγκαλιτσα και φιλακια στο τελος να ηρεμησουμε. Δεν κοιταξε ρολοι και οταν εφυγε συνειδητοποιησα οτι κατσαμε σχεδον ωρα και εικοσι λεπτα. Κοστος 80 ευρω
Όντως, ήταν υπέροχο και θα χαρώ να το επαναλάβουμε!
εγω αυτο που ξερω ειναι οτι ειχαμε ραντεβου, ειχαμε επιβεβαιωση και ευτυχως πηρα τηλεφωνο πριν μπω στο δωματιο. ουτε σε sms ουτε σε τηλεφωνηματα απαντησες παρολο που ειχαμε συμφωνησει σε χρονο/τοπο.Όλοι κάνουμε λάθη και σημασία έχει να μαθαίνουμε από αυτά και να προχωράμε μπροστά ως άνθρωποι.
Καλησπέρα! Από σήμερα μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μου στον νέο μου αριθμό: 6985722506 στον οποίο έχω πλέον και Viber και WhatsApp
Όμορφη κοπέλα. Τιμή και υπηρεσίες, μου λες σε παρακαλώ;Καυτό μωρό με πολύ υγρό μουνάκι στην διάθεση σας!
μια σελιδα αν πας πισω θα βρεις απαντηση στο ερωτημα σουΌμορφη κοπέλα. Τιμή και υπηρεσίες, μου λες σε παρακαλώ;
Ευχαριστώ πολύ και ζητώ συγνώμη.μια σελιδα αν πας πισω θα βρεις απαντηση στο ερωτημα σου