Νέα

Ναρκωτικά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ereunitikos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 113
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποια η σχέση σας με τα ναρκωτικά?

• Έχω δοκιμάσει μπάφο αλλά δεν κάνω χρήση

Ψήφοι: 8 57,1%
  • Έχω δοκιμάσει κοκό αλλά δεν κάνω χρήση

Ψήφοι: 1 7,1%
  • Έχω δοκιμάσει τρυπάκια,κουμπιά κτλ αλλά δεν κάνω χρήση

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Κάνω χρήση μπάφων

• Κάνω χρήση κοκο

• Κάνω χρήση κουμπιών κτλ

• Κάνω χρήση όλων των παραπάνω

• Δεν έχω δοκιμάσει τίποτα αλλά θα ήθελα

• Δεν έχω δοκιμάσει ούτε πρόκειται

Ψήφοι: 3 21,4%
  • Γουστάρω μόνο σεο

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    14

kasparov

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Like
11
Πόντοι
1
ειναι μεγαλη :jerking: :jerking: :jerking: η χρηση οποιοδηποτε ναρκωτικου για τον οποιοδηποτε λογο!!!!!καταστρεφεις τον εαυτο σου και ενιοτε και τουσ γυρω απο εσενα!!

Pistonizer

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
1
Ρε kasparov δηλαδή το ότι η φούντα προτείνεται σε κάτι φάσεις προχωρημένου καρκίνου-AIDS κλπ κλπ ασθενειών για αναλγητικούς σκοπούς κι αυτό μαλακία είναι ε;

Να σου κάνω μια ερώτηση;
Μουσική ακούς;
Μήπως σε φτιάχνει η μουσική αυτή;
Αν δεν έπαιζε η ντρόγκα δε θα είχαμε τη δημιουργία που είχαμε από LED, PinkF, Beatles, και τώρα να μη βάλουμε και τους υπόλοιπους καλλιτέχνες από ζωγραφους μέχρι...

Δεν είμαι υπερμαχος της ντρόγκας, αλλά νομίζω ότι μηδενίζεις τα κοντέρ με το ποσταρισμα σου.

Και η απάντηση στον pathfinder:
Η τεχνολογική πρόοδος δε συνεπάγεται με την πνευματική, οι ρυθμοί είναι εξοντωτικοί, εκεί, σε αυτό το κενό φωλιάζει η επιθυμία για ουσίες και γίνεται χρήση κι ενίοτε αν οι συνθήκες το καθιστούν επιτακτικό εξελίσσεται σε εξάρτηση.

Κάτι όπως με τις επισκέψεις σε μπουρδέλα, και ο τζόγος, άκρως εθιστικόν, άκρως επικίνδυνο όταν δεν τηρούνται οι κανόνες ασφαλειας. Και τα δυο τους με πολλαπλό κόστος.

kasparov

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Like
11
Πόντοι
1
Ρε kasparov δηλαδή το ότι η φούντα προτείνεται σε κάτι φάσεις προχωρημένου καρκίνου-AIDS κλπ κλπ ασθενειών για αναλγητικούς σκοπούς κι αυτό μαλακία είναι ε;

Να σου κάνω μια ερώτηση;
Μουσική ακούς;
Μήπως σε φτιάχνει η μουσική αυτή;
Αν δεν έπαιζε η ντρόγκα δε θα είχαμε τη δημιουργία που είχαμε από LED, PinkF, Beatles, και τώρα να μη βάλουμε και τους υπόλοιπους καλλιτέχνες από ζωγραφους μέχρι...

Δεν είμαι υπερμαχος της ντρόγκας, αλλά νομίζω ότι μηδενίζεις τα κοντέρ με το ποσταρισμα σου.

Και η απάντηση στον pathfinder:
Η τεχνολογική πρόοδος δε συνεπάγεται με την πνευματική, οι ρυθμοί είναι εξοντωτικοί, εκεί, σε αυτό το κενό φωλιάζει η επιθυμία για ουσίες και γίνεται χρήση κι ενίοτε αν οι συνθήκες το καθιστούν επιτακτικό εξελίσσεται σε εξάρτηση.

Κάτι όπως με τις επισκέψεις σε μπουρδέλα, και ο τζόγος, άκρως εθιστικόν, άκρως επικίνδυνο όταν δεν τηρούνται οι κανόνες ασφαλειας. Και τα δυο τους με πολλαπλό κόστος.
αν δεν κανω λαθοσ χρησιμοποιειται μορφινη σε προχωρημενα σταδια καρκινου με συνταγες απο ειδικουσ γιατρουσ!!!τωρα να δοκιμασω το ενα να δοκιμασω το αλλο να δω πως ειναι με βρισκει αντιθετο!!!ειμαι ολιγον τι πουριτανος!!!!!

kasparov

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Like
11
Πόντοι
1
κανεισ λαθος!!!ο παππουσ μου που πεθανε απο καρκινο πριν χρονια στα τελευταια του ειχε φρικτουσ πονους και δεν πολυκαταλαβαινε ο προσωπικος μασ γιατρος του εδωσε καποιοες φορεσ μορφινη για να ηρεμησει!!!!

Pistonizer

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
1
δεν κάνω λάθος, μορφίνη θα τη δώσουν στο τελευταίο στάδιο πριν το αντε γεια. Πάνε στους τελευταίους ορόφους στο Υγεία κλπ να δεις τι παίζει.

cosyle

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
η μορφινη χορηγειται σε τελικα σταδια της αρρωστιας.
Η μαρια-ιωαννα χορηγειται σε ασθενης του AIDS, του καρκινου, της σκληρυνσης κατα πλακας και υπαρχουν και αλλες παθησεις που εγω δεν τις γνωριζω καθως δεν εχω εντρυφησει περεταιρω. Και βεβαια δεν μιλαμε για τα τελικα σταδια αυτων των παθησεων. Κυριως βοηθαει στην καταπολεμηση των παρενεργειων των διαφορων επιπονων θεραπειων που ακολουθουνται, δινουν την ορεξη για φαγητο και ειδικα στην περιπτωση της σκλυρηνσης βοηθαει τους ασθενεις να μετακινουνται πιο ευκολα και χωρις πονους.
Η κανναβης δαικινουνταν ελευθερα μεχρι τις αρχες του 20ου αιωνα καθως ηταν και η κυρια πρωτη υλη στην κλωστουφαντουργια, αλλα και στην φαρμακοβιομηχανια και σε αλλους κλαδους.  Ο λογος που απαγορευθηκε η παραγωγη της ηταν γιατι ανακαλυφθηκαν συνθετικα υλικα που μπορουσαν να αντικαταστησουν την κανναβη και να κανουν πολυ πλουσιες τις αμερικανικες βιομηχανιες που τα ανακαλυψαν και μπορουσαν να τα παραγουν μαζικα. Βεβαια η μπαλα πηρε μαζι και το χασις (η φουντα η μαυρο η οπως αλλιως θελετε). Βεβαια, η ποιοτητα των προιοντων απο καναβη δεν ξεχαστηκε ποτε και ετσι σιγα σιγα εχει αρχισει η απελευθερωση της παραγωγης για βιομηχανικη χρηση στην Ευρωπη.
Εγω προσωπικα πιστευω οτι η καλυτερη λυση ειναι η ελευθερη καλλιεργια κανναβης στο σπιτι (σε λογικα πλαισια βεβαια) και για προσωπικη χρηση μονο. Ασ μην ξεχναμε οτι πολλοι ειναι οι ελαφρομυαλοι που θα δοκιμασουν μονο και μονο επειδη ειναι απαγορευμενο. Επισης απομακρυνει την πλειοψηφεια των χρηστων που ειναι φιλησυχοι απο τα παρανομα και σκοτεινα κυκλωματα της ντρογκας. Και ας μην ξεχναμε και ποιοι αλλοι επωφελουνται απο την απαγορευση εκτος απο τους εμπορους - το κρατος και η αστυνομια.

Για να κλεισω, θα παραθεσω αυτο που ειχε πει ο Jepeto σε αλλο αλλα σχετικο θρεντ - "η φουντα  κανει τους βλακες ακομα πιο βλακες και τους εξυπνους ακομα πιο εξυπνοτερους". Απο προσωπικες εμπειριες αυτο ειναι 100% σωστο. Γνωριζω ανθρωπους οικογενειαρχες επιτυχημενους δουλευταραδες κοκ που τις τζουριτσες τους τις πινουν και σχεδον καθημερινα.

cosyle

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
και προσοχη δεν κανω διαφημιση και προωθηση. ειμαστε μεγαλα παιδια και καταλαβαινουμε.

Pistonizer

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
1
Αφιερωμένο στους απανταχού μερακλήδες κωλοβάρες χασισοπότες Pro-Evolution οπαδούς.

(Προσωπικό πρόβλημα: έχω ακόμη ρετσίνια στο μαλλί μου ρε γαμώτο από τα Σαββατιάτικα...μη δίδετε σημασία όμως, θα βρω λύση!!!)

Το χιτάκι από Locomondo.

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

geremy

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
6
στην αγγλια εκανα ΠΟΛΛΑ απο οσα εχουν αναφερθει.

Es, smileys, poppers, cocaine, speed, meth κτλ κτλ.

τιποτα ενδο και παραδοξος τπτ καπνιστο.

εκανα το κεφι μου και στις διαφορες εξοδους νομιζω οτι περασα γαματα. Πλεον ειμαι καθαρος. το πανεπιστιμιο τελος και εγω δεν εχω ακουμπισει τιποτα εδω και 5 χρονια κοντα. Δε πινω, δε καπνιζω κτλ κτλ. Αν καποτε εχω παιδια και φτασουν σε ηλικια οπου θα πρεπει να τους πω κατι, η διαφορα μου με ολες τις παπαριες του τυπου οτι τα ναρκωτικα ειναι θανατος κτλ, ειναι οτι θα μπορω τους πω πως με τα ναρκωτικα θα περασουν γαματα, θα κανουν τα καλυτερα βραδια, αλλα το πρωι θα ειναι *ετσι ετσι και ετσι*.

και πιστευω οτι το πιο πανω ειναι το καλο του οτι εγω εκανα οτι εκανα.

απλα μια personal αποψη.

Pistonizer

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
1
ωραίοι και οι δυο σας φίλοι, ακριβώς έτσι ξορκίζεται η φάση, όχι με ευχέλαια και παπάδες-ψυχολόγους.

και για όποιον έχει παιδί, νομίζω ότι σε κάποια φάση όλοι έρχονται σε επαφή με τη ντρόγκα, αλλά εκεί είναι θέμα να έχουν ανεπτυγμένη την κριτική σκέψη τους και να φιλτράρουν τα αποτελέσματα. Είναι θέμα οικογένειας-παιδείας και ...ναι, ''άστρου'' γιατί μερικοί άνθρωποι γεννιούνται με γαμημένο κάρμα και πέφτουν Πάντα σε ότι πιο σκατένιο υπάρχει δίπλα τους έστω κι αν έχουν άλλες 10 επιλογές για παράδεισο. Έτσι, όμως τούτοι γίνονται τα ναυάγια που μας θυμίζουν τι πρέπει να αποφεύγεται.

Απλή αριθμητική:
Όσο πιο χαϊλίκι δίνει τόσο στο παίρνει μετά τόκων κι ανελέητα.

Οπότε η επιλογή για εφήμερη ευτυχία και διαρκή κατρακύλα νομίζω ότι δεν αφήνει περιθώρια (founta slightly excluded εδώ, μιλάω για τα πλέον εξαρτησιογόνα χημικά σκευάσματα).

geremy

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
6
Απλή αριθμητική:
Όσο πιο χαϊλίκι δίνει τόσο στο παίρνει μετά τόκων κι ανελέητα.

οπως τα λες φιλε. κριμα που φωνες σα τις δικες μας δεν πανε πιο εξω και τα καναλια τα εχουν καβατζωσει οι παπαδες-ψυχολογοι που ειπες....

Pistonizer

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
1
ναι είναι κρίμα αλλά η φωνή μας είναι λίγο ανατρεπτική για τα δεδόμένα της στρουθοκαμήλου που έχει το κεφάλι στον κώλο της.

cosyle

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
το να δοκιμασεις η να κανεις ναρκωτικα δεν σημαινει οτι θα καταληξεις στα παγκακια της ομονοιας η σε κλινικη αποτοξινωσης. Το να δειχνουμε ολους αυτους που βρισκονται στην ομονοια σαν την χοντρη με τα μουσια η τον ανθρωπο ελεφαντα στα παλια τσιρκα, πιστευω αποξενωνει τα παιδια απο την κοινωνια. Καλυτερα θα ηταν να ενδιαφερθουμε για αυτους και να τους βοηθησουμε.

Οσο για τα δικα μου παιδια, δεν ξερω πως θα το δεχομαυν αν ηξερα οτι εχουν δοκιμασει ναρκωτικα. Εχοντας τις δικες μου εμπειριες πανω στο θεμα, θα αισθανομουνα λιγο αβολα, καθως ποτε δεν μετανοιωσα για οτι εκανα, αλλα δεν ισχυει για ολους το ιδιο. Ειδα ομως και μια μικρη μειοψηφια ανθρωπων που απλα αφεθηκανε, χωρις ομως να φτασουνε στο σημειο να τρυπιουνται η να τους μαζευουνε απο τα παγκακια.
Ολα εξαρτωνται πως μεγαλωνει ενα παιδι. Αλλα, ενω οταν μεγαλωνα εγω υπηρχε μονο η οικογενεια και το σχολειο για να διαμορφωση τον χαρακτηρα ενος παιδιου, τωρα υπαρχει η τηλεοραση, το ιντερνετ και χιλιαδυο αλλα πραγματα που ειναι εξω απο τον ελεγχο των γονιων.

igand2

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2006
Κριτικές
7
Like
121
Πόντοι
1
να καταθέσω προσωπικη εμπειρια: με φίλο σε δικοπες πασχα σε νησι, η μητέρα του (ιδιαίτερος άνθρωπος) του έδωσε, μπροστά μου να καπνισει φουντα για να δοκιμασει να ξερει τι ειναι για να μην παραμυθιαζεται

εγω δε νομιζω οτι θα το εκανα αυτο για τα δικα μου παιδια, αλλα σιγουρα δεν θα γινομουν και υστερικος. το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να λες τα πραματα με το όνομά τους χωρις ουτε να τα παραφουσκωνεις ουτε να τα ωραιοποιείς.

ειναι αληθεια οτι μπορει να καταληξεις στα σκατα και το θανατο, αλλα αυτό τελικά θα είναι αποτέλεσμα των περιστασεων κυριως απο κοινωνικους λογους και οχι διοτι πινεις καπνιζεις ξενυχτας γαμας κλπ.
δηλ. τα ναρκωτικά ειναι το μεσο και οχι η αιτια, οπως το ίδιο ισχυει για το αλκοολ, την ταχυτητα, τις κοντρες , το τζογο, και τοσα αλλα,
υπο ορισμενες προυποθεσεις αλκοολικι προκαλει και το μουνι/σεξ, αλλά αυτό ανήκει σε μια ιδιαιτερη κατηγορια από μόνο του.

Pistonizer

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
1
δηλ. τα ναρκωτικά ειναι το μεσο και οχι η αιτια, οπως το ίδιο ισχυει για το αλκοολ, την ταχυτητα, τις κοντρες , το τζογο, και τοσα αλλα

πολύ σωστή η τοποθέτηση σου.

Προσωπικά δεν είμαι της άποψης πλέον ότι ας διασκεδάσουμε τη διαδρομή δίχως να μας νοιάζει ο προορισμός. Είναι επιπόλαιο κι επικίνδυνο.

Κατέληξα στο συμπέρασμα play-safe live-safe ως απόροια μιας διαδρομής τυχερής, όπου μπήκα και περπάτησα με τη σιγουριά ενός υπνοβάτη σε ένα δωμάτιο γεμάτο κινδύνους.

Δεν το συνιστώ πάντως.

iaswnas

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Ανάλογα με το ναρκωτικο παθαίνεις και ζημιά απο τη ΠΡΩΤΗ φορα που του κανεισ χρήση απλοσ δεν ειναι εμφανης.
Εγκεφαλικά κύταρρα νεκρά ,δυσλειτουργία νεφρών για ώρες, συκωτιού και απο τα συνθετικά ζημιά στο κυκλοφοριακό και καρδιά.Αν θλελει καποιος για να του φύγει η περιέργειαν α καταστρέψει καποιο τμημα του εαυτου του ελευθερος επολιγή του...

greekandhorny

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
να καταθέσω προσωπικη εμπειρια: με φίλο σε δικοπες πασχα σε νησι, η μητέρα του (ιδιαίτερος άνθρωπος) του έδωσε, μπροστά μου να καπνισει φουντα για να δοκιμασει να ξερει τι ειναι για να μην παραμυθιαζεται
Μακάρι να ηταν ολες οι μανάδες ετσι , μπράβο της , οποιος πιστεύει το αντίθετο , ειναι μακριά νυχτομένος.

rotti

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
32
Πόντοι
6
Αφιερωμένο στους απανταχού μερακλήδες κωλοβάρες χασισοπότες Pro-Evolution οπαδούς.

(Προσωπικό πρόβλημα: έχω ακόμη ρετσίνια στο μαλλί μου ρε γαμώτο από τα Σαββατιάτικα...μη δίδετε σημασία όμως, θα βρω λύση!!!)

Το χιτάκι από Locomondo.

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

πολλά γέλια..... :2funny: :2funny: :2funny: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom