Για δείτε λίγο και δω:
Το 10% να έδινε ο Τζιγγερ για μεταγραφές, ικανοποιημένοι θα ήμασταν
Για δείτε λίγο και δω:
αν δεν κανω λαθοσ χρησιμοποιειται μορφινη σε προχωρημενα σταδια καρκινου με συνταγες απο ειδικουσ γιατρουσ!!!τωρα να δοκιμασω το ενα να δοκιμασω το αλλο να δω πως ειναι με βρισκει αντιθετο!!!ειμαι ολιγον τι πουριτανος!!!!!Ρε kasparov δηλαδή το ότι η φούντα προτείνεται σε κάτι φάσεις προχωρημένου καρκίνου-AIDS κλπ κλπ ασθενειών για αναλγητικούς σκοπούς κι αυτό μαλακία είναι ε;
Να σου κάνω μια ερώτηση;
Μουσική ακούς;
Μήπως σε φτιάχνει η μουσική αυτή;
Αν δεν έπαιζε η ντρόγκα δε θα είχαμε τη δημιουργία που είχαμε από LED, PinkF, Beatles, και τώρα να μη βάλουμε και τους υπόλοιπους καλλιτέχνες από ζωγραφους μέχρι...
Δεν είμαι υπερμαχος της ντρόγκας, αλλά νομίζω ότι μηδενίζεις τα κοντέρ με το ποσταρισμα σου.
Και η απάντηση στον pathfinder:
Η τεχνολογική πρόοδος δε συνεπάγεται με την πνευματική, οι ρυθμοί είναι εξοντωτικοί, εκεί, σε αυτό το κενό φωλιάζει η επιθυμία για ουσίες και γίνεται χρήση κι ενίοτε αν οι συνθήκες το καθιστούν επιτακτικό εξελίσσεται σε εξάρτηση.
Κάτι όπως με τις επισκέψεις σε μπουρδέλα, και ο τζόγος, άκρως εθιστικόν, άκρως επικίνδυνο όταν δεν τηρούνται οι κανόνες ασφαλειας. Και τα δυο τους με πολλαπλό κόστος.
Απλή αριθμητική:
Όσο πιο χαϊλίκι δίνει τόσο στο παίρνει μετά τόκων κι ανελέητα.
δηλ. τα ναρκωτικά ειναι το μεσο και οχι η αιτια, οπως το ίδιο ισχυει για το αλκοολ, την ταχυτητα, τις κοντρες , το τζογο, και τοσα αλλα
Μακάρι να ηταν ολες οι μανάδες ετσι , μπράβο της , οποιος πιστεύει το αντίθετο , ειναι μακριά νυχτομένος.να καταθέσω προσωπικη εμπειρια: με φίλο σε δικοπες πασχα σε νησι, η μητέρα του (ιδιαίτερος άνθρωπος) του έδωσε, μπροστά μου να καπνισει φουντα για να δοκιμασει να ξερει τι ειναι για να μην παραμυθιαζεται
Αφιερωμένο στους απανταχού μερακλήδες κωλοβάρες χασισοπότες Pro-Evolution οπαδούς.
(Προσωπικό πρόβλημα: έχω ακόμη ρετσίνια στο μαλλί μου ρε γαμώτο από τα Σαββατιάτικα...μη δίδετε σημασία όμως, θα βρω λύση!!!)
Το χιτάκι από Locomondo.