Νέα

Ναρκωτικά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ereunitikos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 113
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποια η σχέση σας με τα ναρκωτικά?

• Έχω δοκιμάσει μπάφο αλλά δεν κάνω χρήση

Ψήφοι: 8 57,1%
  • Έχω δοκιμάσει κοκό αλλά δεν κάνω χρήση

Ψήφοι: 1 7,1%
  • Έχω δοκιμάσει τρυπάκια,κουμπιά κτλ αλλά δεν κάνω χρήση

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Κάνω χρήση μπάφων

• Κάνω χρήση κοκο

• Κάνω χρήση κουμπιών κτλ

• Κάνω χρήση όλων των παραπάνω

• Δεν έχω δοκιμάσει τίποτα αλλά θα ήθελα

• Δεν έχω δοκιμάσει ούτε πρόκειται

Ψήφοι: 3 21,4%
  • Γουστάρω μόνο σεο

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    14

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
28
Πόντοι
16
Η ψηφοφορία δεν είναι επιστημονική και σκοπό έχει να παραπλανήσει τον κόσμο  :grin:

Υπάρχουν και άλλα δημοφιλή ναρκωτικά που δεν αναφέρονται: Τσαγάκι απο Salvia, Μανιταράκια Amanitus στο μπλέντερ, πεγιότ με σκόνη σοκολάτας...

Επίσης θέλω να καταγγείλω: Κάτω το αλβανικό χόρτο ! Έξω οι Αλβανοί απο τον μπάφο ! Ζήτω ο αγνός Ελληνικός μπάφος που φυτρώνει στο Καπανδρίτι !!

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36

qook

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
1
τα λεγόμενα αλβανικά δεν τσακίζουν μόνο τα χόρτα.. αλλά και άλλα τα ναρκωτικά.. όπως της λεγόμενες χημείες 

Συνημμένα

• 508107124_m.jpg
    508107124_m.jpg
    6,4 KB · Εμφανίσεις: 21

Pistonizer

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
1
άσε που το Αλβανικό τώρα τελευταία ξεβράζεται σε συσκευασία κιλών από την Κυπαρρισία έως την Κρήτη...
κι εκεί που οι αμέριμνοι λουόμενοι απολαμβάνουν τη δροσιά της θάλασσας, τσουπ! σκάει και το κιλάκι bonus.
Το βλεπα στην ΤΒ και έκλαιγα από τα γέλια όπου κυράτσα έχει πάθει πανικό με τα πράματα του διαβόλου. Η αποκάλυψη άρχισε

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
άσε που το Αλβανικό τώρα τελευταία ξεβράζεται σε συσκευασία κιλών από την Κυπαρρισία έως την Κρήτη...
κι εκεί που οι αμέριμνοι λουόμενοι απολαμβάνουν τη δροσιά της θάλασσας, τσουπ! σκάει και το κιλάκι bonus.
Το βλεπα στην ΤΒ και έκλαιγα από τα γέλια όπου κυράτσα έχει πάθει πανικό με τα πράματα του διαβόλου. Η αποκάλυψη άρχισε

Pistonizer

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
1
η καινούρια χλωρίδα-πανίδα της Αιγιαλίτιδας ζώνης LOL

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
ʼκουσα ότι έκλεισαν εργαστήριο παρασκευής κοκό σανέλ στην Ανάβυσσο(???)

Καλά εργοστάσιο σύνθεσης το καταλαβαίνω. Εργοστάσιο παρασκευής??? Πως? Είχανε κοκόδεντρα φυτεμένα που? Και μετά την μάζευαν και την στέγνωναν με τα πετρέλαια κλπ κλπ? Θα 'χε ψοφήσει η Ανάβυσσος από αναθυμιάσεις. Τι έγινε ρε παιδιά? Κάλι έγινε η Ανάβυσσος... Έχει κάποιος πληροφορίες?

Pistonizer

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
1
η παρασκευή όπως και το σάββατο είναι χημικές μέθοδοι.
Δε χρειάζεται να έχεις φυτά, αλλά πρόσβαση μόνο σε σωστά συστατικά, αντιδραστήρια και μεθοδολογία. Και μετά έναν καλό δικηγόρο τύπου Μαντου-Κέχα για όταν αρχίσουν τα όργανα.
Ακόμη και LSD μπορείς να φτιάξεις σπίτι με σπόρους κισσού, ΔΕΝ το συμβουλεύω.
Όλα τούτα είναι χημεία και τέρατα. Το πίνεις και σε τρώει από μέσα

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Τότε μιλάμε για συνθετική κόκα όχι για κανονική...

Αυτό το πίνεις σε τρώει από μέσα, οι άλλες στα πίνουνε και σου τρώνε την τσέπη, το άλλο το πίνεις με την ευλογία του κράτους και σε πίνει... Ωραία ζωή...

Pistonizer

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
1
ναι έτσι κλείνει ο κύκλος της ντρόγκας είτε αυτή είναι νόμιμη είτε παράνομη είτε έχει σάρκα με καμπύλες είτε είναι η ελπίδα.

Τι να κάνομεν, πάντα θέλουμε το αποκούμπι, ίσως φταίει το ατελές γονιδιακό μας σύμπλεγμα, ξέρω γω;

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
^Να τα πιούμε μια και καλή να τελειώνουμε...

Επισκέπτης
Ο όρος ναρκωτικά αναφέρεται γενικά σε ουσίες, οι οποίες έχουν διαφορετική χημική δομή και συνεπάγονται διαφορότροπη επιρροή και ποικιλόμορφη επίδραση στο κεντρικό νευρικό σύστημα, η οποία εκτείνεται από την έντονη διέγερση μέχρι την εκτεταμένη καταστολή των νευρικών λειτουργιών. Κοινό γνώρισμα η μεταβολή της θυμικής κατάστασης του ατόμου, της συμπεριφοράς, των διανοητικών στάσεων και των ψυχικών του τάσεων, προκαλώντας εξάρτηση ψυχική ή και φυσική ποικίλου βαθμού.
Με την παραπάνω λογική ναρκωτικά είναι και ο καπνός ( δεν έχει μεταβολή θυμικού) καθώς και το αλκοόλ.

Επιχειρήματα κατά της χρήσης «μαλακών ναρκωτικών»
1) Είναι παράλογο να επιτρέπει κανείς την ελεύθερη κατανάλωση κάνναβης και ταυτόχρονα να απαγορεύει την εισαγωγή της (Ολλανδία)
2) Το εμπόριο κάνναβης εξακολουθεί να βρίσκεται στα χέρια εγκηματικών οργανώσεων.
3) Το ναρκωτικό αυτό συνήθως αναμιγνύεται με χημικές ουσίες όπως το PCP, με ενδεχομένως θανατηφόρα αποτελέσματα.
4) Τα πειράματα νομιμοποίησης της κάνναβης αποδεικνύουν αύξηση της τοξικομανίας.

Τέσσερις χώρες τιμωρούν  την χρήση: Γαλλία, Ιρλανδία, Λουξεμβούργο, Πορτογαλλία.
Τρείς υπό συνθήκες : Βέλγιο, Ελλάδα, Μ.Βρετανία
Πέντε δεν τιμωρούν την χρήση: Γερμανία, Δανία, Ισπανία, Ιταλία, Ολλανδία

Pistonizer

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
1
κουμπί: tripaki: coco:
αρκετά πιο αναλγητικά από την ασπιρίνη
με παρενέργειες να αισθάνεσαι sernoid μετά από κάποιες ώρες και προσπαθώντας να ξεφύγεις από εμμονές που θρονιάστηκαν στο κεφάλι σου βγάζοντας ότι πιο μαύρο παίζει.
Δηλαδή η αναλογία μεταξύ διάρκειας ''περνάω καλά'' vs ''κατεβαίνω'' μετά τη χρήση είναι 30-70.
Πιο καλό το σεξ και οι φυσικές ενδορφίνες-ντοπαμίνες κλπ του εγγεφάλου.
Ειδικά η καύλα της αδρεναλίνης μετά την εισαγωγή πέους στην υγρή σκοτεινή σχισμή νεαρής καυλωμένης τούρμπο κοπελίτσας.

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
Ας μου πει καποιος επιτέλους ένα ΣΟΒΑΡΟ λόγο για τον οποίο ένας ΥΓΙΗΣ άνθρωπος, κατεφεύγει στη χρήση ενός ναρκωτικού (έστω και ήπιας μορφής). Θέλω ΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ λόγο... ΜΟΝΟ ΕΝΑ!
θα σου απαντησω στην απορία σου, τώρα αν τον βρίσκεις σοβαρό λόγο ή όχι δεν με απασχολεί.
αν θέλω να κάνω κέφι ή να την ακούσω ή, ή ή βάλε οτι θες και για όποιο λόγο θες, απο το να πιω 4-5 βότκες ίσως προτιμήσω ενα τσιγαράκι.
απαντησέ μου και εσύ όμως σε κάτι
ας υποθέσουμε οτι αύριο γίνετε ένα δημοψήφισμα και πρέπει να διαλέξουμε "ελεύθερο ή οχι" πες μου εσύ "ΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ λόγο... ΜΟΝΟ ΕΝΑ" να φηφίσω ΚΑΤΑ.
Εγώ μπορώ να σκεφτώ κάποιους λόγους να ψηφίσω υπέρ, κατά δεν βρίσκω.
Απο πιτσιρικάς είτε σε τηλεοράσεις είτε σε ραδιόφωνα που ακούω παρόμοιες συζητήσεις κανείς μα κανείς δεν μου έχει δώσει ενα σοβαρό επιχείρημα πέρα από το κλασικό: "είναι προθάλαμος της ηρωίνης".
ελπίζω εσύ να βρεις κάτι πιο έξυπνο.

geopon

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2006
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
2.007
κανενα τσιγαρακι δεν εγινε και τιποτα βεβεα εαν μπορεισ να το ελενξεισ.......

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
κοιτα τι γραφει πανω πανω η ψηφοφορια.

ελεοοοος ρεεεεε δεν ειμαστε και σκατολαλακεσ να απαντησουμε σε τετοιο πραμα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom