Νέα

Ναρκωτικά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ereunitikos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 113
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποια η σχέση σας με τα ναρκωτικά?

• Έχω δοκιμάσει μπάφο αλλά δεν κάνω χρήση

Ψήφοι: 8 57,1%
  • Έχω δοκιμάσει κοκό αλλά δεν κάνω χρήση

Ψήφοι: 1 7,1%
  • Έχω δοκιμάσει τρυπάκια,κουμπιά κτλ αλλά δεν κάνω χρήση

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Κάνω χρήση μπάφων

• Κάνω χρήση κοκο

• Κάνω χρήση κουμπιών κτλ

• Κάνω χρήση όλων των παραπάνω

• Δεν έχω δοκιμάσει τίποτα αλλά θα ήθελα

• Δεν έχω δοκιμάσει ούτε πρόκειται

Ψήφοι: 3 21,4%
  • Γουστάρω μόνο σεο

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    14

trixotos kavliaris

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
δεν μπορει καποιος να απαντησει.. η ερωτηση μου ηταν σαφης.... τι ειναι τα σεα και τι τα μεα(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

Είναι απο Λατινικά βρε παλικάρι.

seus =  δικός σου

meus = δκός μου

Τώρα το σεο που λένε εδώ, τί να σου πώ
Θα σε γελάσω.

Επισκέπτης
Καλά ρε παιδιά, ξέρετε πολλούς να ΜΗΝ πίνουν έστω κάνα γάρο? Εδώ το ξεσκίζουν τα μούλικα στα σχολεία. Επειδή κυκλοφορώ με μηχανάκι, ειδικά τα καλοκαίρια, με παίρνουν τα ντουμάνια από πολλά αμάξια. Όσοι κυκλοφορούν με μηχανή θα το επιβεβαιώσουν!

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
Καλά ρε παιδιά, ξέρετε πολλούς να ΜΗΝ πίνουν έστω κάνα γάρο? Εδώ το ξεσκίζουν τα μούλικα στα σχολεία. Επειδή κυκλοφορώ με μηχανάκι, ειδικά τα καλοκαίρια, με παίρνουν τα ντουμάνια από πολλά αμάξια. Όσοι κυκλοφορούν με μηχανή θα το επιβεβαιώσουν!

Nαι ξέρω ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ πραγματικά έξυπνους ανθρώπους που ποτέ δεν έχουν δοκιμάσει τέτοιες μαλακίες. Ξέρω επίσης πολλούς "εξυπνάκηδες" και άλλους τόσους "δήθεν" άντρες που νομίζοντας πως είναι μάγκες (τζάμπα μάγκες στην πραγματικότητα) χαλιούνται σε μπάφους/πρέζα/σκόνες/χάπια νομίζοντας πως θα γίνουν ξαφνικά trendy, πως θα τους γουστάρουν περισσότερο οι γκόμενες  ή θα γαμάνε καλύτερα... κούνια που τους κούναγε! Σαν ηλίθια γυμνασιόπαιδα που προκαλούν με ψευτομαγκιά ο ένας τον άλλο: "...έλα ρε, πάρε τζούρα, μπορείς ή δεν είσαι μάγκας?..."

Για τους έχοντες την απορία σχετικά με τα "σέα", η λέξη στην argo των τελειωμένων και των junkies, σημαίνει "τα σύνεργα προς χρήση", όπως σωστά ανέφερε παραπάνω ο savalas.

Γενικά το παρόν thread και η εμμονή κάποιων να μας πουν πως το ναρκωτικό είναι trendy "όλοι κάνουν γιατί όχι κι εσύ", μου θυμίζει τις τρελές κραγμένες πουστάρες που φωνάζουν και τσιρίζουν πως είναι πολλές αρα ας μην ντρεπόμαστε κι εμείς οι υπόλοιποι κι ας ξεσηκωθούμε. Απορώ πραγματικά, τι σκοπό μπορεί να εξυπηρετεί η χρήση ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ναρκωτικού. Αντί να νιώσετε ρε τη χαρά τη ζωής, να πάτε σε κανα γυμναστήριο να ξανανιώσετε, να γαμήσετε καμια γκόμενα να ξελαμπικάρετε, να πάτε καμιά εκδρομή με φίλους να γεμίσετε εμπειρίες... γίνεστε δούλοι αντί αφεντικά. Τόσο μυαλό έχουν όσοι εσκεμένα παίρνουν πρέζα ή κάθε λογής ναρκωτικό (ναι, ΚΑΙ το νταφού μέσα είναι!, που άνετα θα μπορούσα να θεωρήσω την εγκεφαλική τους ικανότητα κατώτερη από αυτήν του κοτόπουλου.

...ρε δεν τραβάμε τα βυζιά μας να κάνουμε και μπράτσα λέω εγώ που θα καθίσω να ασχοληθώ περισσότερο με θέματα ναρκωτικών που ΜΟΝΟ εγκεφαλικά ανάπηροι θεωρούν trendy?

MasterC

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2005
Like
9
Πόντοι
1
Σιγα το κακό που είναι ο μπάφος ρε !!!!!!!

Σε πολλές χώρες είναι νόμιμο γιατί πολυ απλά ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ !!!

Ξέρω άλλους που γαμιούνται στα ξύδια και λένε σιγα μη καπνίσω εγώ φούντα...Το πραγματικό κακό όμως το κάνουν τα ξύδια !

Ο μπάφος κακός θεωρείται ναρκωτικό.

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
Η καλυτερη μαστουρα ειναι να εισαι ο εαυτος σου και να μην εξαρτιεσαι απο κανεναν και απο τιποτα!!!!
Τα ντρογκια σε αλλαζουν, σε καταστρεφουν.

Εχω περασει και εχω ζησει σκληρες καταστασεις. Εχω χασει αγαπημενα προσωπα και εχω δει αλλοι να καταληγουν στα τρελοκομεια και να ειναι με ψυχοφαρμακα και με ενα σωρο ψυχωσεις και καταθληψεις. Καλους ανθρωπους που ειχαν πολλες δυνατοτητες αλλα που τελικα νικηθηκαν απ τα ναρκωτικα...

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
Σιγα το κακό που είναι ο μπάφος ρε !!!!!!! Σε πολλές χώρες είναι νόμιμο γιατί πολυ απλά ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ !!! Ο μπάφος κακός θεωρείται ναρκωτικό.

MasterC,

• [li]Είσαι γιατρός που υποστηρίζεις πως ο μπάφος είναι άκακο προϊόν... ή απλά θύμα? (για να μην χρησιμοποιήσω πιο βαριά έκφραση)[/li]
    [li]Έχεις ΗΔΗ χάσει τη μπάλα κι έχεις ΗΔΗ αρπάξει το δόλωμα. Ξύπνα δεν πας καλά... σαν φιλος σου το λέω.[/li]
    [li]Σε πόσες χώρες ο μπάφος είναι νόμιμος? Σε μία? Σε δύο μήπως? Εγώ επειδή είμαι καλός... θα πως σε τρεις (που δεν είναι βέβαια... αλλά κουβέντα να γίνεται). Ας πούμε στην Ολλανδία... ναι? Ρε, στην Ολλανδία δεν είναι που επιτρέπεται και ο γάμος μεταξύ πούστηδων, που επιτρέπεται σε θηλυπρεπείς τριχωτούς 50άρηδες να υιοθετούν αγοράκια και η έννοια της παιδεραστίας είναι λίγο πιο λάσκα από ότι αλλού? Μέγας "πολιτισμός" στην Ολλανδία![/li]
    [li]Ο μπάφος, παρά τις διαβεβαιώσεις των (έστω κι επώνυμων) αποβλακωμένων υποστηρικτών του... ΚΑΝΕΙ κακό.[/li]

Αντ' αυτού, μπορώ να σου απαριθμήσω ΧΙΛΙΑΔΕΣ πράγματα στη ζωή που μπορείς να κάνεις που όχι μόνο δεν κάνουν κακό... αλλα σε ωφελούν κι όλας σαν άνθρωπο και σαν κομάτι της κοινωνίας. Για αρχή, δοκίμασε να αντικαταστήσεις το χασίσι, με το γαμήσι και τότε θα δεις πραγματική διαφορά! Εκεί να δεις ξελαμπικάρισμα!

Μετά τους πούστηδες, γεμίσαμε "μάγκες" με το χασίσι και την πρέζα στο χέρι! Να χαρώ εγώ κάτι μάγκες της μαστούρας... ίσα ρε!

MasterC

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2005
Like
9
Πόντοι
1
Εγώ φίλε και στη Δανία και στην Ολλανδία και στο Βέλγιο που έχω πάει ο μπάφος επιτρέπεται κανονικά.Στην Ισπανία επιτρέπεται να έχεις δενδρύλιο στο σπίτι αλλά να κάνεις οτι θες μέσα στο σπίτι σου....

Εχω διαβάσει εδώ και χρόνια πάρα πολλά πράγματα και δεν κάνει κακό.

Το αλκοολ γιατί το έχουμε σαν κάτι που δεν τρέχει τίποτα ; Επειδή οταν γεννηθηκαμε μας έμαθαν οτι αυτό είναι νόμιμο....άρα κάντο αλλά μη το παρακάνεις.....Προσωπικά το ίδιο ισχύει και το μπάφο......Κάντο αλλά μη το παρακάνεις. (Αυτό είναι προσωπική μου γνώμη,και όταν ξαναεπισκευτώ χώρα που επιτρέπεται θα το ξανακάνω).

Οσο για γιατρούς έχω ρωτήσει και μου έχουν πει πως όντος δεν προκαλέι βλάβες αν γίνεται μια στο τόσο.
(Μιλάω πάντα για τη κανονική φούντα και όχι για τα Skunk που δεν ξέρουμε καν απο τι προέρχονται)

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
Εγώ φίλε και στη Δανία που πήγα και στο Βέλγιο ο μπάφος επιτρέπεται κανονικά.
ʼστο φίλε... δεν είσαι ο μόνος ταξειδεμένος! (αν και είμαι σίγουρος πως τα δικά σου "ταξείδια" διαφέρουν κατά πολύ από αυτά που εννοώ εγώ). Πήγαμε κι εμείς σε Δανιές και Βέλγια... ΕΛΕΥΘΕΡΑ χασίσια όμως ΔΕΝ! Αυτά στην Ολλανδία που περνάνε τέτοιες ριζοσπαστικές ιδέες και πειραματισμοί (κι εκεί υπό προυποθέσεις). ʼρα λίγο προσοχή ωστε να λέμε τα πράγματα όπως είναι και όχι όπως θα θέλαμε να είναι.

Στην Ισπανία επιτρέπεται να έχεις δενδρύλιο στο σπίτι αλλά να κάνεις οτι θες μέσα στο σπίτι σου.
Ποιά η διαφορά με την Ελλάδα? Κι εδώ ΑΝ θες έχεις δενδρύλια στο σπίτι σου και πίνεις τους μπάφους σου. Κι αν σε βρούν έχεις τις συνέπειες! Ποια η διαφορά με την Ισπανία? Μην λέμε παλαβομάρες και ανακριβειες σε παρακαλώ μόνο και μόνο για να δημιουργούνται εντυπώσεις.

Εχω διαβάσει εδώ και χρόνια πάρα πολλά πράγματα και δεν κάνει κακό.
Τι ακριβώς έχεις διαβάσει? Τον "Τσελεμεντέ του αναρχικού"? Μάλλον τα αναγνώσματά είναι περιέργως επιλεκτικά... διότι ακούγεται περιέργως απίθανο να μην γνωρίζεις τις βλαβερές συνέπειες οποιουδήποτε ναρκωτικού.

Το αλκοολ γιατί το έχουμε σαν κάτι που δεν τρέχει τίποτα ; Επειδή οταν γεννηθηκαμε μας έμαθαν οτι αυτό είναι νόμιμο....άρα κάντο αλλά μη το παρακάνεις.....Προσωπικά το ίδιο ισχύει και το μπάφο......Κάντο αλλά μη το παρακάνεις.
Αυτό τώρα τι είναι? Επιχείρημα? Είναι αυτό άποψη λογικά σκεπτόμενου ανθρώπου? Δεν μιλάς σοβαρά έτσι? Πες μου οτι δεν μιλάς σοβαρά...!

MasterC

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2005
Like
9
Πόντοι
1
Σου είπα πως αυτή είναι η προσωπική μου γνώμη, δεν γίνεται όλοι να σκεφτόμαστε ίδια.

Oσο για τα coffeeshop σε ολλανδια,βέλγιο και τη Christiania στη Δανια δεν τα βλέπεις εσυ νόμιμα...αλλά η νομοθεσία τα βλέπει τότε τι να πω ;

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
Οσο για γιατρούς έχω ρωτήσει και μου έχουν πει πως όντος δεν προκαλέι βλάβες αν γίνεται μια στο τόσο. (Μιλάω πάντα για τη κανονική φούντα και όχι για τα Skunk που δεν ξέρουμε καν απο τι προέρχονται)

Γιατί αισθάνομαι σαν να μιλάω με τον Βαλιανάτο και να προσπαθώ να τον πείσω πως η ομοφυλοφιλία είναι κάτι ΜΗ φύσιολογικό?

ΥΓ. Ελπίζω ο/οι γιατρός/οί που σε διαβεβαίωσαν πως ο μπάφος είναι ακίνδυνος (τι καθόμαστε και λέμε τώρα!), να ΜΗΝ χειρουργούν, να μην εξετάζουν ασθενείς και γενικώς να μην ασκούν ιατρικό λειτούργημα διότι είναι επικίνδυνοι. Τουλάχιστον!

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
Αν και δεν καπνιζω (γιατι ειμαι υπερ της αθλητικης ζωης), το χορτο το συγκαταλεγω στα μαλακα ναρκωτικα. Πιστευω οτι θα πρεπε να γινει διαχωρισμος σκληρων και μαλακων ναρκωτικων.

MasterC

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2005
Like
9
Πόντοι
1
Ουτε εγώ κάνω χρήση μπάφων εκτός αν βρεθώ σε χώρα που επιτρέπεται και θα το κάνω για το χαβαλέ και χωρίς φυσικά να έχω τύψεις ή κολλήματα.

Mr_Mojo_Risin

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2006
Like
3
Πόντοι
1
Αυτό τώρα τι είναι? Επιχείρημα? Είναι αυτό άποψη λογικά σκεπτόμενου ανθρώπου? Δεν μιλάς σοβαρά έτσι? Πες μου οτι δεν μιλάς σοβαρά...!

Απορώ πως κρίνεις τι είναι λογικό και τι οχι. Οχι εγω δεν είμαι ψυχίατρος

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
Αν και δεν καπνιζω (γιατι ειμαι υπερ της αθλητικης ζωης), το χορτο το συγκαταλεγω στα μαλακα ναρκωτικα. Πιστευω οτι θα πρεπε να γινει διαχωρισμος σκληρων και μαλακων ναρκωτικων.

Δεκτό πως το χασίσι ΕΙΝΑΙ μαλακό ναρκωτικό. Δεν πάυει όμως να ΕΙΝΑΙ ναρκωτικό... σωστά? Ποιός ο λόγος που ένας ΥΓΙΗΣ άνθρωπος θα κατεφευγε στη χρήση ενός ναρκωτικού (έστω και ήπιας μορφής), ενίοτε συστηματικής? Ποιός?

• [li]Για να γουστάρει?[/li]
    [li]Για να ανεβεί?[/li]
    [li]Για να σκεφτεται πιο γρήγορα και πιο επικοδομητικά?[/li]
    [li]Για να γαμάει καλύτερα?[/li]

Εφόσον όλα τα προηγούμενα δεν ισχύουν... τότε ποιός ο λόγος? Ας μου εξήγήσει λοιπόν κι εμένα τον "μη λογικό" (ε, φίλε Mr_Mojo_Risin?) για ποιό λόγο. Πρέπει να υπάρχει λόγος έτσι δεν είναι? Ας τον ακούσω κι εγώ λοιπόν!

...εγώ από τη μεριά μου, μπορώ να σκεφτώ ΜΟΝΟ ένα λόγο για τον οποίο ένας ΥΓΙΗΣ άνθρωπος θα κατεφευγε στη χρήση ενός ναρκωτικού! Μόνο ένα λόγο!... την βλακεία.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom