trixotos kavliaris
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2006
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
τι????
δηλδη μονο το 1/3 ειμαστε νορμαλ ατομα εδω μεσα?
Δε σου φτάνει;;;;;;;;
τι????
δηλδη μονο το 1/3 ειμαστε νορμαλ ατομα εδω μεσα?
δεν μπορει καποιος να απαντησει.. η ερωτηση μου ηταν σαφης.... τι ειναι τα σεα και τι τα μεα(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)βγαινει απο τα σέα μου και τα μέα μου
δεν μπορει καποιος να απαντησει.. η ερωτηση μου ηταν σαφης.... τι ειναι τα σεα και τι τα μεα(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
Καλά ρε παιδιά, ξέρετε πολλούς να ΜΗΝ πίνουν έστω κάνα γάρο? Εδώ το ξεσκίζουν τα μούλικα στα σχολεία. Επειδή κυκλοφορώ με μηχανάκι, ειδικά τα καλοκαίρια, με παίρνουν τα ντουμάνια από πολλά αμάξια. Όσοι κυκλοφορούν με μηχανή θα το επιβεβαιώσουν!
Σιγα το κακό που είναι ο μπάφος ρε !!!!!!! Σε πολλές χώρες είναι νόμιμο γιατί πολυ απλά ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ !!! Ο μπάφος κακός θεωρείται ναρκωτικό.
Μέτρον άριστον.
ʼστο φίλε... δεν είσαι ο μόνος ταξειδεμένος! (αν και είμαι σίγουρος πως τα δικά σου "ταξείδια" διαφέρουν κατά πολύ από αυτά που εννοώ εγώ). Πήγαμε κι εμείς σε Δανιές και Βέλγια... ΕΛΕΥΘΕΡΑ χασίσια όμως ΔΕΝ! Αυτά στην Ολλανδία που περνάνε τέτοιες ριζοσπαστικές ιδέες και πειραματισμοί (κι εκεί υπό προυποθέσεις). ʼρα λίγο προσοχή ωστε να λέμε τα πράγματα όπως είναι και όχι όπως θα θέλαμε να είναι.Εγώ φίλε και στη Δανία που πήγα και στο Βέλγιο ο μπάφος επιτρέπεται κανονικά.
Ποιά η διαφορά με την Ελλάδα? Κι εδώ ΑΝ θες έχεις δενδρύλια στο σπίτι σου και πίνεις τους μπάφους σου. Κι αν σε βρούν έχεις τις συνέπειες! Ποια η διαφορά με την Ισπανία? Μην λέμε παλαβομάρες και ανακριβειες σε παρακαλώ μόνο και μόνο για να δημιουργούνται εντυπώσεις.Στην Ισπανία επιτρέπεται να έχεις δενδρύλιο στο σπίτι αλλά να κάνεις οτι θες μέσα στο σπίτι σου.
Τι ακριβώς έχεις διαβάσει? Τον "Τσελεμεντέ του αναρχικού"? Μάλλον τα αναγνώσματά είναι περιέργως επιλεκτικά... διότι ακούγεται περιέργως απίθανο να μην γνωρίζεις τις βλαβερές συνέπειες οποιουδήποτε ναρκωτικού.Εχω διαβάσει εδώ και χρόνια πάρα πολλά πράγματα και δεν κάνει κακό.
Αυτό τώρα τι είναι? Επιχείρημα? Είναι αυτό άποψη λογικά σκεπτόμενου ανθρώπου? Δεν μιλάς σοβαρά έτσι? Πες μου οτι δεν μιλάς σοβαρά...!Το αλκοολ γιατί το έχουμε σαν κάτι που δεν τρέχει τίποτα ; Επειδή οταν γεννηθηκαμε μας έμαθαν οτι αυτό είναι νόμιμο....άρα κάντο αλλά μη το παρακάνεις.....Προσωπικά το ίδιο ισχύει και το μπάφο......Κάντο αλλά μη το παρακάνεις.
Οσο για γιατρούς έχω ρωτήσει και μου έχουν πει πως όντος δεν προκαλέι βλάβες αν γίνεται μια στο τόσο. (Μιλάω πάντα για τη κανονική φούντα και όχι για τα Skunk που δεν ξέρουμε καν απο τι προέρχονται)
Όχι. Εσύ?Pathfinder είσαι ψυχίατρος;
Αυτό τώρα τι είναι? Επιχείρημα? Είναι αυτό άποψη λογικά σκεπτόμενου ανθρώπου? Δεν μιλάς σοβαρά έτσι? Πες μου οτι δεν μιλάς σοβαρά...!
Αν και δεν καπνιζω (γιατι ειμαι υπερ της αθλητικης ζωης), το χορτο το συγκαταλεγω στα μαλακα ναρκωτικα. Πιστευω οτι θα πρεπε να γινει διαχωρισμος σκληρων και μαλακων ναρκωτικων.