Velvy_2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Όχι. Στην αυτή για την οποία είναι το thread.
για τη μακρυπουλια λεμε
γτ το κανετε νιανια.αυτο που λετε εσεις λεω κ γω.μπορει να εχει ολα τα κακα του κοσμου αλλα ειναι κουκλα.
Ακριβώς αυτό. Μισοριξιά και μαλακιστήρι.μισοριξια...δειγμα..
δε βλεπονται....
http://im2a.yupi.gr/y2/400_boule_large.jpg[/img[/URL]]
δε βλεπονται.... :2funny:
[/quote]
Ρε λουκ βάλθηκες να με κάνεις σαν αυτούς που σιχάινομαι?
Η φωτό της κοντοψώλου που έβαλες είναι πιο fake κι από CGI ταινία.
Έλεος δηλαδή......
ΥΓ. Ρε λες να είναι η ζυγούλη? :2funny:
Ρε λουκ βάλθηκες να με κάνεις σαν αυτούς που σιχάινομαι?
Έλεος δηλαδή......
η κατια ειναι θεα κ δε σηκωνω κουβεντα επ'αυτου!!!Ρε λουκ βάλθηκες να με κάνεις σαν αυτούς που σιχάινομαι?
Έλεος δηλαδή......
ΥΓ. Ρε λες να είναι η ζυγούλη?
εξυπνο...εγω βαζω φωτοσοπιασμενες κ συ επισης....
μητσοθοδωρου?η πιο ωραία παρουσιάστρια του MAD ήταν μια Αφροδίτη καστανομάλα (δυστυχώς έχει αποσυρθεί εδώ και αρκετά χρόνια)
θυμάται κανείς επώνυμο?
ρε μανιτσα κραζεις κοσμο και κοσμακι για μπάζα και μου μοστραρες τα ποντικια για γκομενες..εξυπνο...εγω βαζω φωτοσοπιασμενες κ συ επισης....
η πιο ωραία παρουσιάστρια του MAD ήταν μια Αφροδίτη καστανομάλα (δυστυχώς έχει αποσυρθεί εδώ και αρκετά χρόνια)
θυμάται κανείς επώνυμο?
ξεχωριζω το ωραια απο το κρυα.ρε μανιτσα κραζεις κοσμο και κοσμακι για μπάζα και μου μοστραρες τα ποντικια για γκομενες..
μιλαμε για γκομενες που βαζεις την μπυρα αναμεσα στα μπουτια για να μενει κρυα!
η κατια ειναι θεα κ δε σηκωνω κουβεντα επ'αυτου!!!
Σου το χρωστουσα λογω φωτοσοπαρισμενων ποστ με φωτος της Κιμεξυπνο...εγω βαζω φωτοσοπιασμενες κ συ επισης....
τι να φωτοσοπιασεις απο αυτην??????να κανεις την βουβαλα γουρουνα?!Αλλη κρυοκωλη απο κει.... :SΣου το χρωστουσα λογω φωτοσοπαρισμενων ποστ με φωτος της Κιμ
Περα απ τς μαλακιες ... ειτε μας αρεσει ειτε οχι ακομα και αν αυτες ειναι φωτοσοπαρισμενες -που δεν ειναι !και ειδηκα για τη δευτερη κοβω το κεφαλι μου - η πραγματικη τυς εικονα πλησιαζει πιο κοντα σε αυτες τς φωτος ...