Νέα

Νάντια Μπουλέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα GAMIAS_GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 810
  • Εμφανίσεις 288K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
αυτη η μπουλε πρεπει να τα φτιαξει με τον γεωργαντα το θεμη. να κοιταζονται με τις ωρες και να μη συναντηθει ποτε το βλεμμα

εχει στραβισμο το καταλαβαμε σκασε τωραααααα :2funny:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
για τον στραβισμό πρέπει να φταίει το κανάλι... πρέπει να θάβουν πυρηνικά απόβλητα κάπου εκεί γύρω γιατί και ο γεωργαντάς ανάπηρος στα βλέφαρα είναι

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
αυτη η μπουλε πρεπει να τα φτιαξει με τον γεωργαντα το θεμη. να κοιταζονται με τις ωρες και να μη συναντηθει ποτε το βλεμμα
Μόνο με προξενιό,να καμακωθούν eye contact αδύνατο.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
μουναρα φωναρα~!!!!!!!!!!!!!!!!!! :rockon:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Αν υπήρχε λήμμα για την πιο αντιερωτική "γυναίκα" της ελληνικής τηλεόρασης θα ήταν ο ορισμός του.

Dino Velvet

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
ναντια μπουλε ουτε με κρεμ μπρουλε

ακολουθει σοβαρη κριτικη γιατι μου την σπαει
1.μου θυμιζει την κοκκονα συμμαθητρια που ολοι ειχαμε που προσπαθουσε να το παιξει cool και μεσα σε ολα με ολιγον συντηριτικη χριστιανικη ηθικη και ψευτικο νιαουρισμα και γλυκητητα
και παντοτε εβαζε υποψηφιοτητα για 15μελες..τα ρεμαλια την εκραζαν οι φλωροι ηθελα να την γαμησουν..και ενιοτε μερικα ρεμαλια καμια παρτουζα την επαιρναν..
ΕΓΩ ΟΧΙ
2.Πασπιτισα μετα στο πανεπιστημιο οπου ανακαλυπτει οτι ειναι καυτο θυληκο με τους αντρες στα ποδια η εξελιξη.,
3.το πως απο το MAD που πουλαγε γλυκαδα(ζαχαρο σε λεω) τωρα λογο οτι ανεβηκε στην διατροφικη αλυσιδα της εγχωριας ζοου μπιζ λογο των γαμησιων με το τυρεμπορα λετσανοπουστα αρκουδινο της ελληνικης τηλεορασης την εχει δει ουλτρα μπιτς και ειρωνια......σεβομαι απεριοριστα τα κοριτσια που γαμιουνται για να αναδειχνουν αλλα μετα τουλαχιστον παραμενουν ακεραιες πουτανιτσες και οχι με υφακι Στεφανη του Μονακο..

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
Αν υπήρχε λήμμα για την πιο αντιερωτική "γυναίκα" της ελληνικής τηλεόρασης θα ήταν ο ορισμός του.
zetajpg

:rolleyes:
ξανασκεψου το ...

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166

1.μου θυμιζει την κοκκονα συμμαθητρια που ολοι ειχαμε που προσπαθουσε να το παιξει cool και μεσα σε ολα με ολιγον συντηριτικη χριστιανικη ηθικη και ψευτικο νιαουρισμα και γλυκητητα
και παντοτε εβαζε υποψηφιοτητα για 15μελες..τα ρεμαλια την εκραζαν οι φλωροι ηθελα να την γαμησουν..και ενιοτε μερικα ρεμαλια καμια παρτουζα την επαιρναν..
ΕΓΩ ΟΧΙ
2.Πασπιτισα μετα στο πανεπιστημιο οπου ανακαλυπτει οτι ειναι καυτο θυληκο με τους αντρες στα ποδια η εξελιξη.,
3.το πως απο το MAD που πουλαγε γλυκαδα(ζαχαρο σε λεω) τωρα λογο οτι ανεβηκε στην διατροφικη αλυσιδα της εγχωριας ζοου μπιζ λογο των γαμησιων με το τυρεμπορα λετσανοπουστα αρκουδινο της ελληνικης τηλεορασης την εχει δει ουλτρα μπιτς και ειρωνια......σεβομαι απεριοριστα τα κοριτσια που γαμιουνται για να αναδειχνουν αλλα μετα τουλαχιστον παραμενουν ακεραιες πουτανιτσες και οχι με υφακι Στεφανη του Μονακο..

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

ΕΓΩ ΟΧΙ
3.το πως απο το MAD που πουλαγε γλυκαδα(ζαχαρο σε λεω) τωρα λογο οτι ανεβηκε στην διατροφικη αλυσιδα της εγχωριας ζοου μπιζ λογο των γαμησιων με το [size=17pt]τυρεμπορα λετσανοπουστα αρκουδινο της ελληνικης τηλεορασης[/size] την εχει δει ουλτρα μπιτς και ειρωνια......σεβομαι απεριοριστα τα κοριτσια που γαμιουνται για να αναδειχνουν αλλα μετα τουλαχιστον παραμενουν ακεραιες πουτανιτσες και οχι με υφακι Στεφανη του Μονακο..
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom