Νέα

Νάντια Μπουλέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα GAMIAS_GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 810
  • Εμφανίσεις 288K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

μπράβο ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

η κοπέλα ήταν σούπερ :rockon: μετρημένη, προσγειωμένη, ψαγμένη στα μουσικά και με άποψη και ήταν  :cum: χωρίς να προκαλεί με την εμφάνισή της...

τελικά ήταν πολύ καλή για να κάνει καριέρα στην σόου μπιζ :sunglasses:

επώνυμο δεν ξέρεις ε?

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
μπράβο ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

η κοπέλα ήταν σούπερ :rockon: μετρημένη, προσγειωμένη, ψαγμένη στα μουσικά και με άποψη και ήταν  :cum: χωρίς να προκαλεί με την εμφάνισή της...

τελικά ήταν πολύ καλή για να κάνει καριέρα στην σόου μπιζ :sunglasses:

επώνυμο δεν ξέρεις ε?
οχι δε ξερω....δε θυμαμαι καθολου...

Dino Velvet

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
η αφροδιτη μου θυμιζε την charlie laine

ωραια τυπισα...παντως..

sotomoto64

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
16
ναντια μπουλε ουτε με κρεμ μπρουλε

ακολουθει σοβαρη κριτικη γιατι μου την σπαει
1.μου θυμιζει την κοκκονα συμμαθητρια που ολοι ειχαμε που προσπαθουσε να το παιξει cool και μεσα σε ολα με ολιγον συντηριτικη χριστιανικη ηθικη και ψευτικο νιαουρισμα και γλυκητητα
και παντοτε εβαζε υποψηφιοτητα για 15μελες..τα ρεμαλια την εκραζαν οι φλωροι ηθελα να την γαμησουν..και ενιοτε μερικα ρεμαλια καμια παρτουζα την επαιρναν..
ΕΓΩ ΟΧΙ
2.Πασπιτισα μετα στο πανεπιστημιο οπου ανακαλυπτει οτι ειναι καυτο θυληκο με τους αντρες στα ποδια η εξελιξη.,
3.το πως απο το MAD που πουλαγε γλυκαδα(ζαχαρο σε λεω) τωρα λογο οτι ανεβηκε στην διατροφικη αλυσιδα της εγχωριας ζοου μπιζ λογο των γαμησιων με το τυρεμπορα λετσανοπουστα αρκουδινο της ελληνικης τηλεορασης την εχει δει ουλτρα μπιτς και ειρωνια......σεβομαι απεριοριστα τα κοριτσια που γαμιουνται για να αναδειχνουν αλλα μετα τουλαχιστον παραμενουν ακεραιες πουτανιτσες και οχι με υφακι Στεφανη του Μονακο..

:rockon: :rockon: :rockon: :2funny: :2funny: :2funny:

MATADOR31

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2010
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Σε αντίθεση με τη μαλακία του στύλ όσα δε φτάνει η αλεπού, η κοπέλα είναι κουκλάκι.Θεά δεν ξέρω, αλλά μια χαρά νιμού και όποιος και να την είχε εδώ μέσα δικιά του θα την κυκλοφόραγε μέχρι και στο παζάρι για να τη φιγουράρει.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Σε αντίθεση με τη μαλακία του στύλ όσα δε φτάνει η αλεπού, η κοπέλα είναι κουκλάκι.Θεά δεν ξέρω, αλλά μια χαρά νιμού και όποιος και να την είχε εδώ μέσα δικιά του θα την κυκλοφόραγε μέχρι και στο παζάρι για να τη φιγουράρει.
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

:cum: :cum: :cum:

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
στο παζαρι τυπε πηγαινουμε για να αγορασουμε βρακια για τα ρωσσιδια μας  :2funny: :2funny: :2funny:

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
τι να μας πει και η Λουκ μωρε,

αντε μη της βαλω τη βοντιανοβα τωρα και αρχισει να τον παζει  :2funny: :2funny: :2funny:

Το ίδιο βιολί ρε μέμο τόσα χρόνια δε βαρέθηκες?

Ακόμα δε βρήκες ελληνίδα να σου πρέπει?

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Το ίδιο βιολί ρε μέμο τόσα χρόνια δε βαρέθηκες?

Ακόμα δε βρήκες ελληνίδα να σου πρέπει?
τι να βαρεθω ρε τυπε? πλακα με κανεις?

στις Ελλεηνιδεςεχω αλλεργια λεμε... εισαι Ελλεηνιδα? αντε γειαααα  :rockon: :rockon: :rockon:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
τι να μας πει και η Λουκ μωρε,

αντε μη της βαλω τη βοντιανοβα τωρα και αρχισει να τον παζει  :2funny: :2funny: :2funny:
μια???προφανως!!!αλλα κανεις δεν την πηδαει οποτε μεινετε με τα μπαζορωσσοβλαχακια που βλεπω να ποσταρετε κ ευχαριστω να λετε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom