zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.555
- Πόντοι
- 2.756
Η κυρια...Μαστορισα, βλεπω...Στο είχα πει αυτή η φωτογραφία μου αρέσει ;)
Α! Ωραια μοκετα!
Η κυρια...Μαστορισα, βλεπω...Στο είχα πει αυτή η φωτογραφία μου αρέσει ;)
αφιερωμένη
πράγματι ωραία μοκέτα, και το μωρό δε πάει πίσωΗ κυρια...Μαστορισα, βλεπω...
Α! Ωραια μοκετα!
Η κυρια...Μαστορισα, βλεπω...
Α! Ωραια μοκετα!
Καλοοοοοο.αφιερωμένη
Εισαι Καυλα.αφιερωμένη
αφιερωμένη
Εχω ανεβάσει 2 κριτικές για την ΘΕΑ αλλα δεν εχουν εγκριθεί. Θα τα πω εδω και οποιος θελει ας διαβάσει μιας και η Νάγια δεν εχει αναγκη τη διαφήμιση απο μενα. Λοιπον ειναι κατι το εξωτικό. Ειναι μια κοπελα με ευγένεια με μαγκιά και ομορφιά. Θελει να σε ικανοποιήσει με οποιονδήποτε τροπο. Ηταν να την συναντήσω και σημερα αλλα ακύρωσα το ραντεβού καθώς μου έτυχε μια στραβή στη δουλεια.. Ενα πραγμα ομως θα πω. Καποιος μου ειπε πως η νάγια δεν αξίζει να την κοιτάξεις στο δρομο. Εγω θα απαντησω πως τη Νάγια δεν την κοιτάς στο δρομο γιατι ντρέπεσαι. Ειναι η κοπελα που θες να κανεις τα παντα στο κρεβατι μαζι της και να πας και για καφε μετα. Όσον αφορά τα χρηματα ο καθένας πληρώνεις τα πάθη του. Και η Νάγια πιστέψτε με ειναι μεγαλος πάθος. Δεν υπαρχει τίποτα αρνητικό να πεις για αυτη την κοπελα.
Ποποοο δηλαδη 3ωσε το κακο :- :- :- ???!!!! Ποποοο τι τραβας και εσυ η αμοιρη .......να θελουνε να σου γραψουνε ενα σεντονι , και να μην μπορουν οι αγαπουληδες !!!! Βρε κακο που μας βρηκε μεσοβδομαδα !!!!Οποτε ειςαι ο 3ος μεσα στην βδομάδα που δεν του εγκρίθηκε η κριτική.
Καλημέρα :-*
Ποποοο δηλαδη 3ωσε το κακο :- :- :- ???!!!! Ποποοο τι τραβας και εσυ η αμοιρη .......να θελουνε να σου γραψουνε ενα σεντονι , και να μην μπορουν οι αγαπουληδες !!!! Βρε κακο που μας βρηκε μεσοβδομαδα !!!!
Παντως αν ητανε για κατουρηματα κι αλλες εξτραβαγκαντζες , παλι καλα που τα κοψανε στο μονταζ τα παιδια διοτι δεν θα το αντεξω αλλο κατουρο , ελεος πια , anyway ανυπομονω τις επομενες κριτικες σου παντως να δουμε τι αλλο θα ακουσουμε :S :S :S !!!!
Την καλημερα μου!!δεs τα πμ σου :-* :-*Οποτε ειςαι ο 3ος μεσα στην βδομάδα που δεν του εγκρίθηκε η κριτική.
Καλημέρα :-*
Οποτε ειςαι ο 3ος μεσα στην βδομάδα που δεν του εγκρίθηκε η κριτική.
Καλημέρα :-*Καλημέρα δες τα pm σού ευχαριστώ
να δουμε και εμείς πότε θα το γευτούμε αυτο το κορμί αχχχχχχχΣτο είχα πει αυτή η φωτογραφία μου αρέσει ;)
Τί να κάνεις κι εσύ δόλια; Σε κυνηγάει το "σύστημα" φαίνεται.
Ποποοο δηλαδη 3ωσε το κακο :- :- :- ???!!!! Ποποοο τι τραβας και εσυ η αμοιρη .......να θελουνε να σου γραψουνε ενα σεντονι , και να μην μπορουν οι αγαπουληδες !!!! Βρε κακο που μας βρηκε μεσοβδομαδα !!!!
Παντως αν ητανε για κατουρηματα κι αλλες εξτραβαγκαντζες , παλι καλα που τα κοψανε στο μονταζ τα παιδια διοτι δεν θα το αντεξω αλλο κατουρο , ελεος πια , anyway ανυπομονω τις επομενες κριτικες σου παντως να δουμε τι αλλο θα ακουσουμε :S :S :S !!!!