Παράθεση από: zadren στις σήμερα στις 06:49
φίλε μου...μια συμβουλή...μην βγαζεις εύκολα συμπεράσματα...να διαβάζεις πολύ προσεκτικά τα μνμτ και τις κριτικες αλλά και τα σχόλια μελών...Θα σου πω κάτι για να ξέρεις...Baby και thodiablo δεν ειναι καθολου χαμηλού επιπέδου... Wink
Και φυσικά δεν μπορεί ο φίλος Popov να αλλάξει τπτ με τους δυο αυτους κύριους...
Φιλε ζαρντεν..εγω δεν το προσωποποιησα σε καμια περιπτωση..οποτε μη βαζεις λογια στο στομα μου..ξερω καποια πραγματα για καποιους παλιους παιχτες..και δεν θα μπαινα στη διαδικασια να τους θιξω..
Εγω αντιστοιχα εδωσα μια γενικη συμβουλη στο φιλο..
Καλημέρα φίλτατε zadren
έχεις απόλυτο δίκιο, ότι κανείς, δεν πρέπει να βγάζει βιαστικά συμπεράσματα για κανέναν συνάδελφο,
(μιλώντας, ίσως, άδικα ή και προσβλητικά) προτού ανατρέξει, όπως λες, σε κάποια ποσταρίσματα, σχόλια κλπ. για να αποκτήσει συνολικότερη άποψη περί του προσώπου. Αυτό, όμως, δυστυχώς, συχνά, κάποιοι το ξεχνούν. Δεν ασπάζομαι, επίσης, την (καλοπροαίρετη) συμβουλή του ευγενικού συναδέλφου spirit007, διότι δεν έχω, εξαρχής, τίποτα με κάνέναν ούτε και έχω πρόθεση να αλλάξω κανέναν. Έχω όμως, κάθε δικαίωμα, να υπερασπίζομαι την προσωπικότητά μου, απέναντι σε άνανδρα χτυπήματα κάτω απ' τη μέση. Όλοι από τη στάση μας κρινόμαστε, και δεν υπάρχουν ιερές αγελάδες.
Και επειδή έχουμε να κάνουμε, όπως θέλω να πιστεύω, με άτομα κάποιου επιπέδου, καλό είναι να θυμόμαστε, που και που, το ρητό: si vis pacem para bellum, το οποίο εξήγει και την δικαιολογημένη αντίδραση, σε μια άδικη δράση. Τις καλημέρες μου