siou111
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 9
- Like
- 527
- Πόντοι
- 291
αφιερωμένη
μες τη καυλα...
αφιερωμένη
Ελα ρε. Το καταλαβες ?
Αυτό δεν απηγγειλε ο Κωνσταντινου στην Βουγιουκλακη ?"Stones and sticks are thrown only at fruit-bearing trees".
(Saadi, Mushrif-ud-Din Abdullah - Persian poet, 1184-1291)
Θεα η Νάγια... Θα ακολουθήσει κριτική τις επόμενες ημέρεςΑυτό δεν απηγγειλε ο Κωνσταντινου στην Βουγιουκλακη ?
Αυτό δεν απηγγειλε ο Κωνσταντινου στην Βουγιουκλακη ?
ωραιος ο φιλος..αναμένουμε..Θεα η Νάγια... Θα ακολουθήσει κριτική τις επόμενες ημέρες
Συγνωμη κε καθηγητα. Δεν θα ξαναμιλησω ουτε θαρθω στην Ακαδημια Αθηνων να σας ακουσωΑυτό είναι απόφθεγμα, αγράμματε. Δεν απαγγέλεται. Μάλλον, θα αναγκαστώ να σου κάνω και σεμινάριο
για την ορθή χρήση της τσατσάρας, που σκέφτεσαι να πάρεις...
Συγνωμη κε καθηγητα. Δεν θα ξαναμιλησω ουτε θαρθω στην Ακαδημια Αθηνων να σας ακουσω
Το πολύ και το μοναχικό διάβασμα προξενεί burnout, χαλάρωσε και κλείσε ένα ραντεβού με την Nagia για ιδιαίτερα να σου μάθει κάποια πράματα, μετά το μάθημα σου τα ξαναλέμεΤο "Συγνώμη", γράφεται ως "Συγγνώμη" αγράμματε. Συγγνώμη < αρχαία ελληνική συγγνώμη < συγγιγνώσκω < συγ- (< σύν) + γιγνώσκω.
Βγάλε το δημοτικό πρώτα. Για την Ακαδημία έχεις χρόνο.
Θα σε περιμένω, διότι για να βγώ σε σύνταξη αργώ πολύ. Οπότε, όταν μεγαλώσεις, θα είσαι ευπρόσδεκτος στις παραδόσεις μου.
Στα 280 ?Το πολύ και το μοναχικό διάβασμα προξενεί burnout, χαλάρωσε και κλείσε ένα ραντεβού με την Nagia για ιδιαίτερα να σου μάθει κάποια πράματα, μετά το μάθημα σου τα ξαναλέμε
Το "Συγνώμη", γράφεται ως "Συγγνώμη" αγράμματε. Συγγνώμη < αρχαία ελληνική συγγνώμη < συγγιγνώσκω < συγ- (< σύν) + γιγνώσκω.
Βγάλε το δημοτικό πρώτα. Για την Ακαδημία έχεις χρόνο.
Θα σε περιμένω, διότι για να βγώ σε σύνταξη αργώ πολύ. Οπότε, όταν μεγαλώσεις, θα είσαι ευπρόσδεκτος στις παραδόσεις μου.
Στα 280 ?
Γελάει ο κόσμος λέμε!
Το πολύ και το μοναχικό διάβασμα προξενεί burnout, χαλάρωσε και κλείσε ένα ραντεβού με την Nagia για ιδιαίτερα να σου μάθει κάποια πράματα, μετά το μάθημα σου τα ξαναλέμε
Στα 280 ?
Πω πω μαγκια. Απ τους αλλους είναι ως φαινεται !Γνωριζόμαστε μήπως, από κάπου, εκτός site, και ξέρεις ποιός είμαι και τι κάνω στην προσωπική μου ζωή; Κάνε, λοιπόν, έναν κόπο να ανατρέξεις στα ποσταρίσματά μου, ώστε να σχηματίσεις συνολικότερη άποψη, και τότε τα ξαναλέμε.
Εδώ σ' αυτό το site λέμε τη γνώμη μας, και συζητάμε για διάφορα θέματα. Όχι μόνο στο νήμα της Νάγιας. Η συζήτηση, η διαφωνία, και το έξυπνο χιούμορ, ασφαλώς και είναι μέσα στο πρόγραμμα. Τώρα, αν εσύ που είσαι χαλαρός, θεωρείς ότι η προκλητικότητα, ο κωλοπαιδισμός, και η σαχλαμάρα έχουν την ίδια θέση, μέσα σ' αυτό το πρόγραμμα, τότε είναι δικαίωμά σου. Εγώ, εκφράζω τη γνώμη μου (όχι μόνο στο νήμα της Νάγιας) και συζητώ, διαφωνώ, ή κάνω χιούμορ με πολλούς συναδέλφους. Για τα προκλητικά τυπάκια, όμως, που έχουν υφάκι καουμπόικο και πουλάνε εξυπνάδες με βάση τα γραφόμενά μου, έχω πάντα μια απάντηση να δώσω. Επίσης, δικαίωμά μου.
Εσύ, όμως, από πού συμπεραίνεις ότι δεν είμαι cool, χρειάζομαι μαθήματα στο σεξ (επειδή αυτό, συμβουλεύεις με το στυλάκι του ποσταρίσματός σου) ή ότι δεν έχω ήδη συναντήσει την κοπέλα ή αν είμαι λ.χ. στη λίστα αναμονής του τηλεφώνου της, και τώρα την γλείφω μήπως και μου το δώσει; Χαλάρωσε λιγάκι, φίλε μου, και κράτα τις συμβουλές για τον εαυτό σου.
Γνωριζόμαστε μήπως, από κάπου, εκτός site, και ξέρεις ποιός είμαι και τι κάνω στην προσωπική μου ζωή; Κάνε, λοιπόν, έναν κόπο να ανατρέξεις στα ποσταρίσματά μου, ώστε να σχηματίσεις συνολικότερη άποψη, και τότε τα ξαναλέμε.
Εδώ σ' αυτό το site λέμε τη γνώμη μας, και συζητάμε για διάφορα θέματα. Όχι μόνο στο νήμα της Νάγιας. Η συζήτηση, η διαφωνία, και το έξυπνο χιούμορ, ασφαλώς και είναι μέσα στο πρόγραμμα. Τώρα, αν εσύ που είσαι χαλαρός, θεωρείς ότι η προκλητικότητα, ο κωλοπαιδισμός, και η σαχλαμάρα έχουν την ίδια θέση, μέσα σ' αυτό το πρόγραμμα, τότε είναι δικαίωμά σου. Εγώ, εκφράζω τη γνώμη μου (όχι μόνο στο νήμα της Νάγιας) και συζητώ, διαφωνώ, ή κάνω χιούμορ με πολλούς συναδέλφους. Για τα προκλητικά τυπάκια, όμως, που έχουν υφάκι καουμπόικο και πουλάνε εξυπνάδες με βάση τα γραφόμενά μου, έχω πάντα μια απάντηση να δώσω. Επίσης, δικαίωμά μου.
Εσύ, όμως, από πού συμπεραίνεις ότι δεν είμαι cool, χρειάζομαι μαθήματα στο σεξ (επειδή αυτό, συμβουλεύεις με το στυλάκι του ποσταρίσματός σου) ή ότι δεν έχω ήδη συναντήσει την κοπέλα ή αν είμαι λ.χ. στη λίστα αναμονής του τηλεφώνου της, και τώρα την γλείφω μήπως και μου το δώσει; Χαλάρωσε λιγάκι, φίλε μου, και κράτα τις συμβουλές για τον εαυτό σου.