LanciaRallye037
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 2.609
- Πόντοι
- 5.196
Ναγια γλυκιά μου, στειλε μου το νουμερο να σε πάρω..... Εχω σκάσει.......
βάλε air condition!!!Ναγια γλυκιά μου, στειλε μου το νουμερο να σε πάρω..... Εχω σκάσει.......
Αμα εχει αυτο στο μυαλο του, καλυτερα να κατσει σπιτι.E, θα πλυθεί η γυναίκα, με τα κάτουρα στο στόμα θα μείνει;
Χωρίς πλάκα όταν κάποιος φιλάει μια πουτάνα πρέπει να έχει στο μυαλό του ότι κατά 50% έχει στο στόμα της ακόμα χύσια από το προηγούμενο ρατεβού της! Το κάτουρο φεύγει και πιο εύκολα, είναι απόλυτα ρευστό.
αν ο τύπος γούσταρε αυτά εμάς δεν μας πέφτει λογος. Για κάποιους τα 320 είναι πολλά για κάποιους οχι. Αν σου βγάλει γουστα η κοπελα λες χαλαλι. Πόσοι από μας έχουν πετάξει 200ευρα σε άκυρα cg κ ct...Αρα εσυ τυπε πληρωσες 280 η' 320ε για μια πιπα και ενα γαμησι?! αα και ενα κατουρο...
αν ο τύπος γούσταρε αυτά εμάς δεν μας πέφτει λογος. Για κάποιους τα 320 είναι πολλά για κάποιους οχι. Αν σου βγάλει γουστα η κοπελα λες χαλαλι. Πόσοι από μας έχουν πετάξει 200ευρα σε άκυρα cg κ ct...
Εξαρτάται τι γλύφεις φιλεμου. Αλλοι γλυφουν κομματοσκυλα κι αλλοι σκυλομουναπαντως βρεττανε ο φιλος σου κατι αλλο κανει και δεν σου το εχει πει!!!με το γλυψιμο ΔΕΝ ΠΕΦΤΟΥΝ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ!!!!!Μιλαω ΚΑΙ εκ πειρας!!!χαχαχαχαχαχαα
Εξαρτάται τι γλύφεις φιλεμου. Αλλοι γλυφουν κομματοσκυλα κι αλλοι σκυλομουνα
βάλε air condition!!!
Ωραία φωτό, αλλά τηλέφωνο δεν βλέπω , παρά τα συνεχόμενα μηνυματα
Φιλε εγω δε σχολιασα το ποσο..η κοπελα απ οτι φενεται τ αξιζει..απλα μου φανηκε περιεργο που ο συναγωνιστης πληρωσε για 2 ωρες το μωρο αυτο για μια πιπα και ενα γαμησι..αντι να το σκισει να το ευχαριστηθει ..μπορει και να μην ηθελε να μπει σε λεπτομερειες βεβαια..οποτε πασο..αν ο τύπος γούσταρε αυτά εμάς δεν μας πέφτει λογος. Για κάποιους τα 320 είναι πολλά για κάποιους οχι. Αν σου βγάλει γουστα η κοπελα λες χαλαλι. Πόσοι από μας έχουν πετάξει 200ευρα σε άκυρα cg κ ct...
Φιλε εγω δε σχολιασα το ποσο..η κοπελα απ οτι φενεται τ αξιζει..απλα μου φανηκε περιεργο που ο συναγωνιστης πληρωσε για 2 ωρες το μωρο αυτο για μια πιπα και ενα γαμησι..αντι να το σκισει να το ευχαριστηθει ..μπορει και να μην ηθελε να μπει σε λεπτομερειες βεβαια..οποτε πασο..
φίλε, κι ένας σπουδαίος Sommelier, ακόμα και δωρεάν, μπορεί να δοκιμάζει τα καλύτερα και ακριβότερα κρασιά,
λαμβάνοντας την ουσιά που του χρειάζεται για να έχει προσωπική γνώμη και να ολοκληρωμένη εμπειρία, έστω και αν δεν μπαίνει στη διαδικασία
να καταπιεί το κρασί, ή να ζητήσει να του βάλουν ακόμα ένα ποτηράκι, για το τσακίρ κέφι. Ο καθείς και τα γούστα του
Απο τις επικογερες αναρτησεις ;) αρμοζει σε πολλα θεματα.. Συγχαρητηρια
Αυτος ειναι γευσηγνωστης φιλε μου..και οπως προειπες ειναι συνηθως τσαμπα..οταν ομως το πληρωσεις θες να τ απολαυσεις ολο..φίλε, κι ένας σπουδαίος Sommelier, ακόμα και δωρεάν, μπορεί να δοκιμάζει τα καλύτερα και ακριβότερα κρασιά,
λαμβάνοντας την ουσία που του χρειάζεται, για να έχει προσωπική γνώμη και ολοκληρωμένη εμπειρία, έστω και αν δεν μπαίνει στη διαδικασία
να καταπιεί το κρασί (απλώς το φτύνει, αφού το δουλεψει στον ουρανίσκο), ή να ζητήσει να του βάλουν ακόμα ένα ποτηράκι, για το τσακίρ κέφι. Ο καθείς και τα γούστα του
merci beaucoup, mon cher ami!
merci beaucoup, mon cher ami!
Αυτος ειναι γευσηγνωστης φιλε μου..και οπως προειπες ειναι συνηθως τσαμπα..οταν ομως το πληρωσεις θες να τ απολαυσεις ολο..
επισης συγκρινουμε τελειως ανομοια πραγματα..
ο καθενας οπως την βρισκει..αυτο ειναι το μονο σιγουρο..
o bon viveur και ο μερακλής, είτε πληρώνει, είτε όχι, αποζητά την ουσία της απόλαυσης. Έχει ξεπεράσει, την ικανοποίηση της πείνας.
Είναι σε άλλο επίπεδο. Για τον γευσιγνώστη, που ανέφερες, μην ξεχνάς ότι τον πληρώνουν για την εμπειρία, και η ευθύνη είναι μεγαλύτερη και η άποψη
σοβαρότερη, από τα καπρίτσια ενός πελάτη-καταναλωτή.
μπερδεψατε τη βουρτσα με την πουτσα....
μπερδεψατε τη βουρτσα με την πουτσα....