jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
Καλημέρα παιδιά
που θα μπορουσα να βρω το τηλ της νάγιας?
ευχαριστω
Στελνεις μηνυμα στην ιδια κ αναμενεις
Καλημέρα παιδιά
ευχαριστω
Και αναμένεις........Στελνεις μηνυμα στην ιδια κ αναμενεις
Και αναμένεις........
το επαγγελματικο φεις υπαρχει..και για τους αλλους,υπαρχει και το πραγματικο!οκ?Επειδή τα έχουμε λίγο μπερδέψει να σας πω τη γνώμη μου γιατι κάποια μέλη δεν εχουν καταλάβει.Το fb που αναφέρθηκε ειναι της Μαριαλενας και όχι της Ναγιας.Και ενα μικρό κουιζακι "ΒΡΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟ FB ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΛΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΕΝΑ Σ/Κ ΜΕ ΤΗ ΝΑΓΙΑ".Μην ψάχνετε και πολυ ειμαι τόσο καλός που σας βάζω ευκολακια.Λοιπον κύριοι γιατι επαναλαμβανόμαστε συνέχεια οπως έγραψε και άλλος συνάδελφος ενα μυνημα ειναι αρκετό για να απαντήσει με 100 υπαρχουν ακριβώς ίδιες πιθανότητες.Εχω στείλει pm σε δυο κοπελες (η μια ειναι η Μαριαλένα)Εδω και ενα μήνα και ειμαι στην αναμονή παρόλο που θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω τη Ναγια για να με φέρει σε επαφή.Οι κοπελες αυτο επέλεξαν να κάνουν και εκείνες καθορίζουν ολα τα υπόλοιπα.Σε όποιον δεν αρέσει αποχωρεί.Μιλαμε για παροχή υπηρεσιών και θελω να μου πει κάποιος απο εδώ πόσες φορές έχει παρακαλέσει επί ενα μήνα τον υδραυλικό να του φτιάξει τη βρύση χωρις να πάει άλλου.Νομιζω οτι το τελειώσαμε το θέμα αυτο.Καλο βράδυ.
Στην πορτα εισοδου ομορφου σπιτιου που βρισκεται οδος Καρβατζίκα 69...Προς Χ μερια / Υ πλευρα. Διπλα στο γνωστο παταταδικο. Περιοχη Αδελφοχωριου.Καλημέρα παιδιά
ευχαριστω
Ρε ζαδρεν μην το δουλευεις το παιδι. Νεος είναι ακομη δεν ξερει τα περι ΝαγιαςΣτην πορτα εισοδου ομορφου σπιτιου που βρισκεται οδος Καρβατζίκα 69...Προς Χ μερια / Υ πλευρα. Διπλα στο γνωστο παταταδικο. Περιοχη Αδελφοχωριου.
Αν απευθύνεσαι σε μένα, να σε ενημερώσω πως έγραψες ένα σεντόνι παπαριές, ποιος αγαπούλης κ πίπες μας λες..
Το έχεις καταλάβει πως κάποιες έχουν επιλέξει με αυτό τον τρόπο να δουλεύουν?
Μάλλον εσύ παρακαλάς, επί του θέματος Νάγια, ποτέ δεν ζήτησα το τηλέφωνο κ δεν την συνάντησα.
Ωχουυυ, βλακειες.Εχω μια ιδεα. Να ζητησω από την Ναγια το τηλ. του Καψωνη και να το βαλω εδώ για καμια ωριτσα. Συμφωνείτε ? Πλακα θαχει εεεε
Τώρα φιλαράκι αν σου πω οτι συμφωνώ θα ειμαι πολυ κακός;Υπαρχει βέβαια και η ιδέα να δημιουργήσεις και μια αγγελία για σκέψου το!Εχω μια ιδεα. Να ζητησω από την Ναγια το τηλ. του Καψωνη και να το βαλω εδώ για καμια ωριτσα. Συμφωνείτε ? Πλακα θαχει εεεε
Εχω μια ιδεα. Να ζητησω από την Ναγια το τηλ. του Καψωνη και να το βαλω εδώ για καμια ωριτσα. Συμφωνείτε ? Πλακα θαχει εεεε
Ας κάνει και send σε μένα που μοναδική μου αρετή είναι η υποομονή που μου υπέδειξαν παλαιότεροι ;) αισθάνομαι σαν τον ραλφ μάατσιο στο καρατε κιντ!!!!! Ακομα τον φραχτη βαφω!!! Χαχαχαχαχαχαχα
Και μετά τον φραχτη εχει ...Wax on, wax off... χαχαχα ....
Φιλε μου . Πρεπει να αρχισεις σεμινάρια χιουμορ .Ουτε προστατης είμαι ουτε προστατη εχω. Εσυ ?Ωχουυυ, βλακειες.
Δεν την ξερω, αλλα δεν την κοβω αδυναμη να υπερασπιστει τον εαυτο της. Αμα θελει, διοτι αμα δεν θελει, βλεπει και γελαει με τους αυτοκλητους προστατες.
Τι πανικός ειναι αυτός με το νήμα της Ναγιας σήμερα.Μια το βρίσκω μια το χάνω,μια σκούρα γράμματα μια κανονικά,μια 130 σελίδες μια 129 δεν μπορει κατι εχω χάσει!
Τώρα ειναι που τη γ@μης@με να αρχίσουν και οι βρυκολακες να ζητάνε το τηλεφωνο της Ναγιας.Σκιαχτηκα ρε αδερφέ!!!!You have now crossed over into... the twilight zone!