Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
ειναι μεγαλη η σειρα αναμονης, ουτε Ικα 7 το πρωι
κάπου εδώ θα είναιΝαγια,ναγια εισ εδω?
δε θελω ουτε καν να φανταστω τη κατασταση στο inbox τηςΑπό τις 2 τα ξημερώματα και λίγο λες ...
δε θελω ουτε καν να φανταστω τη κατασταση στο inbox της
στο πανωΣε ποιο κουτί ακριβώς;
Στο πίσω ή στο μπρος;
Παιδιά είσθε off topic.
Θα σβηστούν τα post
Ο YannisKapsoni είναι από τους πρώτους που στέλνει πμ στα κορίτσια και μάλιστα στέλνει τηλέφωνο και φωτογραφία του.
Kyklopa αν είναι αλήθεια αυτό,εσύ που το ξέρεις? είσαι φίλος με τον YannisKapsoni και πίνετε μαζί καφέ?
Το σαλιο μου το πηρε Ναγια οσες φορες βρεθήκαμε φιλε μου καλε.
Τυχερούλη να περνάς καλα!!Το σαλιο μου το πηρε Ναγια οσες φορες βρεθήκαμε φιλε μου καλε.
το να εχεις δωρεαν συνευρεσεις δεν ειναι κακο! το αντιθετο μαλιστα..Κύριοι καλησπέρα σας και να περνάτε καλα.Βλεπω οτι παρακολουθείτε πολυ στενά τα γραφόμενα μου και με τιμά ιδιαίτερα αν βέβαια είστε διαφορετικά μέλη και όχι ένας.Ακουω για δωρεάν συνευρέσεις και διαφορα αλλα τα οποία δεν νομιζω να τα πιστεύετε γιατι αυτο θα ειναι προβλημα.Ο άλλος κυνηγάει να κανει ραντεβου με οποία κοπέλα εχω γράψει οτι πήγα εγω.Μαγκες επιβεβαιώνετε το ρητό που λέει οτι στην Ελλάδα αν οι μ@λ@κες είχαν φωτάκια θα είμασταν Λας Βεγκας.Και πάλι να μαστε όλοι καλα και να μην κυνηγάμε μάγισσες.