τυπε σε εχει στο ψιλοκλασιμο η γκομενα :S
Ναι ρε γ@μοτο μου ( sorry) , εχω στεναχωρεθει πολύ .
Εσυ εισαι καλος φιλος μου, τι λες να κανω ?
τυπε σε εχει στο ψιλοκλασιμο η γκομενα :S
ρε μακαρε ακομα με τη τανα ασχολεισαι?γαμα μια αλλη τανα η ασχολησου με καμια γκομενα
τωρα μην ξαναπαρεις..αν γουσταρει θα βρει τροπο να σε παρει η ιδια...φιλε μου κανε πετρα τη καρδια πλεον και παρτο αποφαση καιρος ν ακολουθησεις αλλο δρομο.Καλησπερα συναγονιστες και τυποι
Λοιπον , βρηκα το θαρρος και καλεσα 2 φορές :
την πρωτη την καλεσα και χτυπησε μερικες φορες και το εκλεισε,
την δευτερη μετα απο μερικα λεπτα το εκλεισε στο 3 χτυπημα
ΣΚ@ΤΑ !!!! :- :- :- :- Ισως να μην ξαναπαρω η να περιμένω ?
ρ μακη λεφτα για να πηδιεται παιρνει.τι μπορει να σκεφτεται?Φαινοταν παρα πολύ καλη κοπέλα, περα απο οτι δεν εχω εμπειρια με τις γυναικες (ασχετα οτι δουλευει ως πουτανα), δεν περιμενα τετοιο φερσιμο
τυπε σκασε μυτη στο στουντιο που δουλευειΝαι ρε γ@μοτο μου ( sorry) , εχω στεναχωρεθει πολύ .
Εσυ εισαι καλος φιλος μου, τι λες να κανω ?
αφορμη να τα πιουμεψηνεσαι για μακελειο σουκερμαν?!
τωρα μην ξαναπαρεις..αν γουσταρει θα βρει τροπο να σε παρει η ιδια...φιλε μου κανε πετρα τη καρδια πλεον και παρτο αποφαση καιρος ν ακολουθησεις αλλο δρομο.
ρε γαμησετα ολα...,.Σε ευχαριστώ φιλε μου Τακη , θα προσπαθησω
ρ μακη λεφτα για να πηδιεται παιρνει.τι μπορει να σκεφτεται?
εχε το νου σου μη σουρωσεις και κανεις καμμια μαλακια παλι..Λειπουν οι δικοι μου και εχω ξεκινησει να πινω
Κανε αυτο που ςου πε ο γιατρος. Πιες, ντυσου ομορφα και ορμα στο χωρο τηε να της κανεις μανουρα θα την εντυπωσιασεις και δεν θα σε θεωρει μαμουχαλο.Λειπουν οι δικοι μου και εχω ξεκινησει να πινω
τυπε σκασε μυτη στο στουντιο που δουλευει