Νέα

Να σου βάζει κωλοδάχτυλο η γυναίκα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα eki10
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 370K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 45 άτομα (6 μέλη και 39 επισκέπτες)

Σας αρέσει το... δάχτυλο ?

• ΟΧΙ!

Ψήφοι: 454 32,2%
  • Αν ξέρει πως να το κάνει η γκόμενα... ΝΑΙ!

Ψήφοι: 690 48,9%
  • Μόνο δάχτυλο? Και κανένα δονητή αν έχει...

Ψήφοι: 268 19,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.412

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Τρελλή μαλακία. Ό,τι χειρότερο. Εκεί που σε πιπώνει και στον παίζει, κλαπ, να σου βάλει το γαμημένο το δάχτυλό της. Το παθαίνω τελευταία στις βίζιτες που πήγα (στο χώρο τους), και είναι σκατά η φάση. Απερίγραπτο. Και το κάνουν οι παλιοπουτάνες, ΧΩΡΙΣ να θες, και ΧΩΡΙΣ να το ζητήσεις.

Εσείς είστε οι βιτσιόζοι κωλοπούστηδες που χαλάτε την πιάτσα, και βάζουν χέρι εμάς, ενώ εμείς είμαστε στρέητ και γιατί εσείς πουστρέψατε; Στα διάλα ρε! Παλιομαλάκες! Ντινγκιντάνγκες! Αγορίτσια του κερατά;! Που να σας χώσει τον αντίχειρα του ποδιού η πουτάνα στο γαμημένο τον κώλο σας! Ανώμαλοι, πουσταριά!;

Τύπε,μήπως κάνεις κάτι εσύ και τις προκαλείς...?  :S

skatharozoumhs

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2010
Κριτικές
5
Like
13
Πόντοι
1
μου αρεσει να μου βαζει γκομενα δαχτυλο αλα εχω να το κανω χρονια ντρεπομε δε θελω...αφου ειμαι ανδρας.οσο αυτο με το μασαζ προστατη δε νομιζω να ισχυει αφου παλια που το εκανα μου πεσε το πεος τελειος ασε που κατουραγα ολη μερα μετα.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
μου αρεσει να μου βαζει γκομενα δαχτυλο αλα εχω να το κανω χρονια ντρεπομε δε θελω...αφου ειμαι ανδρας.οσο αυτο με το μασαζ προστατη δε νομιζω να ισχυει αφου παλια που το εκανα μου πεσε το πεος τελειος ασε που κατουραγα ολη μερα μετα.
καθάρισε καλά το συστημα μαν....

18919791891979

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
0
e τυπαδες....
ο σκαθαροζουμης τα ειπα τεκμηριωμενα. Ανατομια ειναι λεβεντες.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Περίεργα μας τα λέει ο τύπος...πως γίνεται να τον κωλοδαχτυλιάζουν χωρίς να θέλει...? :S
τυπε δεν είναι απίθανο πάντως,έχει πολλές ανώμαλες εκεί εξω,μια που πηδούσα ήθελε να της βάζω καρότα στον κώλο....

Εγγρ.
5 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
66
Πόντοι
1
τυπε δεν είναι απίθανο πάντως,έχει πολλές ανώμαλες εκεί εξω,μια που πηδούσα ήθελε να της βάζω καρότα στον κώλο....

Τύπε συριζαία ήταν το γκομενίδιον ; αυτοί έχουν τέτοια γούστα

Spartan_Gr

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Like
217
Πόντοι
16
Η κοπέλα που τα 'χω τώρα καβλώνει πολύ με τον κώλο μου και μου ζητάει συχνά να κάνουμε ανάποδο 69.Της αρέσει να μου χαιδεύει την τρύπα αλλά που και που θέλει να μου βάζει λίγο δάχτυλο.Δεν την αποθαρρύνω καθώς μου είναι εντελώς αδιάφορο,περισσότερο με γαργαλάει θα έλεγα.Απλά μου κάνει εντύπωση πως υπάρχουν γυναίκες να καβλώνουν τόσο με τον αντρικό κώλο.

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
Η κοπέλα που τα 'χω τώρα καβλώνει πολύ με τον κώλο μου και μου ζητάει συχνά να κάνουμε ανάποδο 69.Της αρέσει να μου χαιδεύει την τρύπα αλλά που και που θέλει να μου βάζει λίγο δάχτυλο.Δεν την αποθαρρύνω καθώς μου είναι εντελώς αδιάφορο,περισσότερο με γαργαλάει θα έλεγα.Απλά μου κάνει εντύπωση πως υπάρχουν γυναίκες να καβλώνουν τόσο με τον αντρικό κώλο.

Τι είναι ανάποδο 69 ορέ παλικάρι?  :think: :think: :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom