You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Να σου βάζει κωλοδάχτυλο η γυναίκα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα eki10
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 368K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
james070
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 8
- Πόντοι
- 66
σε άνδρες αναφέρεσαι? σε στρέιτ ή σε λούγκρες του σάιτ?πια η αποψη σας? το εχεται δοκιμασει
για να ξέρουμε ποιοι απαντάμε.......
για πες εσύ πρώτος? σ αρέσει? στρέιτ είσαι ή πας και μ αγοράκια πού και πού?
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.102
- Πόντοι
- 17.085
Ένα ban και 3234 post σβησμένα. Είναι που το έχουμε πει τρία εκατομμύρια φορές: όποιον δεν τον αφορούν θέματα "ειδικού ενδιαφέροντος" απλά δεν συμμετέχει.
gamao_ke_derno
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Απρ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 14
- Πόντοι
- 0
χαίδεμα στην κωλοτρυπίδα και γλιφοκώλι σε συνδυασμό με μια καλή πίπα, είμαι μέσα
machinehead 7
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 533
- Πόντοι
- 2.137
Για την κωλοτρυπίδα μου είμαι καθετος δεν την αγγίζει κανείς! Μόνο ο γιατρός και αυτοί αχρείαστοι να ναι! Αλλα το γλύψιμο εκεί ανάμεσα και λίγο κάτω από τα καλαμπαλίκια είναι!!χαίδεμα στην κωλοτρυπίδα και γλιφοκώλι σε συνδυασμό με μια καλή πίπα, είμαι μέσα
ASPIRE(1)
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 30 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 13
- Like
- 4
- Πόντοι
- 2.935
ετσι συμφωνω και γω!!!!!!!!!!!χαίδεμα στην κωλοτρυπίδα και γλιφοκώλι σε συνδυασμό με μια καλή πίπα, είμαι μέσα
lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
ετσι νιωθεις και μια δροσια,σου περνει λιγο την καψα
ειδικα και αμα εχεις φαι και καυτεραετσι νιωθεις και μια δροσια,σου περνει λιγο την καψα
machinehead 7
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 533
- Πόντοι
- 2.137
Αν σου ρθεί και καμιά την αμολάς και αφήνεις την γκόμενα κάγκελο!ετσι νιωθεις και μια δροσια,σου περνει λιγο την καψα
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Θελει προσοχη ομωs........Mπορει να μην εχει αφομοιωθει ακομα η τελευταια ποσοτητα απο γιγαντεs!!!!!!Προσοχη στα ...εξερχομενα αερια!!!!
Ασφαλισατε το δακτυλο σαs σε περιπτωση ...εκτοξευσεων...Δεν ευθυνομαστε για το αποτελεσμα!!!
Σε περιπτωση που υπαρχουν αιμοροιδεs συνισταται η χρηση λιπαντικου
Ασφαλισατε το δακτυλο σαs σε περιπτωση ...εκτοξευσεων...Δεν ευθυνομαστε για το αποτελεσμα!!!
Σε περιπτωση που υπαρχουν αιμοροιδεs συνισταται η χρηση λιπαντικου
lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
κυριοι λιγη σοβαροτητα
Lucent51
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 151
- Πόντοι
- 2.046
Βρε παιδια κανετε σαν να μην το εχετε ακουσει ποτε. Αυτο ειναι και στα σερβις σε εξελιγμενα μωρα. Λεγεται και μασαζ του προστατη και σε κανει να εκτονοσεις σε ΔΤ. Δεν μιλαμε για δαχτυλο απο αντρα.......πιστευω!
Αρκει να βρεις μωρο με μικρα δακτυλα
machinehead 7
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 533
- Πόντοι
- 2.137
Αν και μικρός έχω κάνει εξέταση προστάτη και πίστεψέ είναι εμπειρία την οποία θέλω να βγάλω όσο τον δυνατόν γρηγορότερα από το μυαλό μου! :'( :'( :'( Και μιλάω για δάχτυλο από άντρα με το απαραίτητο αξεσουάρ! Γαντάκι! :'( :'(Βρε παιδια κανετε σαν να μην το εχετε ακουσει ποτε. Αυτο ειναι και στα σερβις σε εξελιγμενα μωρα. Λεγεται και μασαζ του προστατη και σε κανει να εκτονοσεις σε ΔΤ. Δεν μιλαμε για δαχτυλο απο αντρα.......πιστευω!
Lucent51
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 151
- Πόντοι
- 2.046
Αν και μικρός έχω κάνει εξέταση προστάτη και πίστεψέ είναι εμπειρία την οποία θέλω να βγάλω όσο τον δυνατόν γρηγορότερα από το μυαλό μου! :'( :'( :'( Και μιλάω για δάχτυλο από άντρα με το απαραίτητο αξεσουάρ! Γαντάκι! :'( :'(
Εχεις δικιο, αλλα αυτο ειναι εξειδικευμενο σερβις για αυτους που το γουσταρουν! Εδω στο φορουμ διαβαζω και για στραπ-ον αλλα δεν σημαινει οτι θα το δοκιμασω
Το δαχτυλο ομως ειναι κατι που διαβαζω συχνα σε Αγγλικα φορουμ απο γκομενα σε τυπο!
Αστα να πάνε.
Έχω φάει κι εγώ κωλοδάχτυλο απο γιατρό για εξέταση αιμοροίδων. Είναι κάτι που δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι. Παράτησα την εξέταση στην μέση, άφησα τον γιατρό μαλάκα να με κοιτάει με απορία και σηκώθηκα και έφυγα τρέχοντας.
Πραγματικά λυπήθηκα τους πούστηδες...
Έχω φάει κι εγώ κωλοδάχτυλο απο γιατρό για εξέταση αιμοροίδων. Είναι κάτι που δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι. Παράτησα την εξέταση στην μέση, άφησα τον γιατρό μαλάκα να με κοιτάει με απορία και σηκώθηκα και έφυγα τρέχοντας.
machinehead 7
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 533
- Πόντοι
- 2.137
Σαφώς και δεν είπα ότι θα το δοκιμάσεις! Έχω φίλο που το γουστάρει με τα χίλια! Όχι strap on και τέτοια απλό δαχτυλάκι κατα την διάρκεια της πίπας! Λέει ότι είναι και γαμώ! Εμένα πάντως τότε διαφορετικό μου φάνηκε!!Εχεις δικιο, αλλα αυτο ειναι εξειδικευμενο σερβις για αυτους που το γουσταρουν! Εδω στο φορουμ διαβαζω και για στραπ-ον αλλα δεν σημαινει οτι θα το δοκιμασω
Το δαχτυλο ομως ειναι κατι που διαβαζω συχνα σε Αγγλικα φορουμ απο γκομενα σε τυπο!
machinehead 7
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 533
- Πόντοι
- 2.137
Ναι φίλε και εγώ από τότε έχω ένα θέμα με τον πωπουδάκο μου! Δεν θέλω ούτε καν να τον ακουμπάνε!!! Τουλάχιστον τις αιμορρίδες τις έφτιαξες? Γαμάω το θέμα τώρα!Αστα να πάνε.
kwstakis21
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 8
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ε αλλο να σε δαχτυλωνει ο γιατρος με τα τριχωτα μπριζολοχερα του και αλλο μια μουναρα!
με πετας ιδεες αδελφε βλεπω να ανοιγει θρεντ με τιτλο ''ψαχνω γιατρο με μεγαλα δαχτυλα,ξερει κανεις τιποτα? ''
machinehead 7
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 533
- Πόντοι
- 2.137
Λες???με πετας ιδεες αδελφε βλεπω να ανοιγει θρεντ με τιτλο ''ψαχνω γιατρο με μεγαλα δαχτυλα,ξερει κανεις τιποτα? ''
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 652
- Εμφανίσεις
- 99K
- Απαντήσεις
- 4
- Εμφανίσεις