Νέα

Να σου βάζει κωλοδάχτυλο η γυναίκα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα eki10
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 368K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Σας αρέσει το... δάχτυλο ?

• ΟΧΙ!

Ψήφοι: 452 32,2%
  • Αν ξέρει πως να το κάνει η γκόμενα... ΝΑΙ!

Ψήφοι: 686 48,9%
  • Μόνο δάχτυλο? Και κανένα δονητή αν έχει...

Ψήφοι: 266 18,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.404

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
36
Like
7.850
Πόντοι
3.886
Και όλο το χέρι αν γίνεται

john255

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
21
Like
560
Πόντοι
4.240
Εγώ αυτό το κάνω συνήθως όταν αργεί να χύσει κάποιος, γιατί με πίεση στον προστάτη είναι 99% σίγουρο ότι θα χύσει άμεσα.
Σε καμία περίπτωση σε όσους στήνονται στα 4 ή αρχίζουν να κουνάνε τον κώλο τους και να μουγκρίζουν :confused:

Πάντως σε όσα αρσενικά μου άρεσαν και το έβαλα... για κάποιον λόγο... αν ακουμπήσω με το χέρι μου σκληρή κουράδα γίνομαι τέρμα τούρμπο και χύνω κι εγώ αμέσως...
Σε καμία περίπτωση αν λερωθεί το δάχτυλο μου (που πολύ σπάνια να συμβεί), ξενερώνω και τέλος η όλη φάση (αλλά με το παραπάνω, και αφού έχεις και λάδι/λιπαντικό στο χέρι, δεν λερώνεσαι καν)
Επίσης αν δεν είναι τέρμα κομμένα τα νύχια μου δεν το τολμάω καν, δεν ξέρω πως το κάνουν οι γυναίκες με νύχια, αφού είναι επικίνδυνο να σε τραυματίσει.
Mε αηδίασες ρε φίλε ααχαχαχαχαα

cost2001

Μέγας
Εγγρ.
18 Μαρ 2006
Like
13.487
Πόντοι
3.556
Εγώ αυτό το κάνω συνήθως όταν αργεί να χύσει κάποιος, γιατί με πίεση στον προστάτη είναι 99% σίγουρο ότι θα χύσει άμεσα.
Σε καμία περίπτωση σε όσους στήνονται στα 4 ή αρχίζουν να κουνάνε τον κώλο τους και να μουγκρίζουν :confused:

Πάντως σε όσα αρσενικά μου άρεσαν και το έβαλα... για κάποιον λόγο... αν ακουμπήσω με το χέρι μου σκληρή κουράδα γίνομαι τέρμα τούρμπο και χύνω κι εγώ αμέσως...
Σε καμία περίπτωση αν λερωθεί το δάχτυλο μου (που πολύ σπάνια να συμβεί), ξενερώνω και τέλος η όλη φάση (αλλά με το παραπάνω, και αφού έχεις και λάδι/λιπαντικό στο χέρι, δεν λερώνεσαι καν)
Επίσης αν δεν είναι τέρμα κομμένα τα νύχια μου δεν το τολμάω καν, δεν ξέρω πως το κάνουν οι γυναίκες με νύχια, αφού είναι επικίνδυνο να σε τραυματίσει.
Τύπε τώρα έτυχε να διαβάσω το ποστ σου αλλά με γάμησες πάνω που έτρωγα μπουγάτσα με κρέμα και πασπαλισμενη άχνη ζάχαρη λυπήσου με

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.420
Πόντοι
12.756

cost2001

Μέγας
Εγγρ.
18 Μαρ 2006
Like
13.487
Πόντοι
3.556
αμα ειχε κανει κόκκους φανταζομαι θα καυλωσες τέρμα :coffee:
Τύπε θα δανειστώ στίχους του μεγάλου εθνικού σταρ Ανδρέα Ευαγγελοπούλου που λέει " Όλοι κραζουνε τους γκέι αλλά τρων όλοι μιλφει"

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.420
Πόντοι
12.756
Τύπε θα δανειστώ στίχους του μεγάλου εθνικού σταρ Ανδρέα Ευαγγελοπούλου που λέει " Όλοι κραζουνε τους γκέι αλλά τρων όλοι μιλφει"
Φαινοταν οτι εισαι διανοούμενος :coffee:

Y13

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
5.256
Πόντοι
1.056
Τύπε τώρα έτυχε να διαβάσω το ποστ σου αλλά με γάμησες πάνω που έτρωγα μπουγάτσα με κρέμα και πασπαλισμενη άχνη ζάχαρη λυπήσου με
.... την κανελώνεις την μπουγάτσα μπαγασάκο ! ε ? :think:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.994
Πόντοι
9.297
καλα που το ανεφερες!
εγω νομιζα οτι στο αυταρχικο προγραμμα το νιμου συμπεριφερεται στο παλουκιλουκ καβαλοντας το αυταρχικα.
Πρέπει να αναφερθεί στο Τμήμα Εμπορίου της οικείας Νομαρχίας ( πρώην Αγορανομια) για παραπλάνηση αγοραστικού κοινου.

Redmagic969

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2024
Like
210
Πόντοι
21
πια η αποψη σας? το εχεται δοκιμασει
Ναι μια χαρά είναι... Ειδικά όταν σου κάμει καμιά πιπα περιποιημένη...και να στον παίζει ταυτόχρονα...μπορώ να πω ότι είναι πολύ πιο δυνατός ο οργασμός.

mourganarxis

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2023
Like
244
Πόντοι
21
Ευτυχώς δεν έτρωγες μερέντα.

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
36
Like
7.850
Πόντοι
3.886
Το θέμα είναι να βρούμε καμία σε μπουρδέλο

Giankos2525

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2024
Like
31
Πόντοι
0

Έλα ρε φίλε μου ήρθε και απότομο. Τα κομεντ για κουράδες σε άλλο thread. Κόντεψα να πνιγώ.

Χύσε μέσα

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2023
Like
857
Πόντοι
86
Έλα ρε φίλε μου ήρθε και απότομο. Τα κομεντ για κουράδες σε άλλο thread. Κόντεψα να πνιγώ.

σόρυ ρε αντράκο γι αυτό, αλλά για κωλοδάχτυλο μιλάμε, δηλαδή δάχτυλο σε τρύπα κώλου... :hi:

• Χαχα
Αντιδράσεις: Magi

Mandragora

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2024
Like
429
Πόντοι
21
Έβαλες δάχτυλο στην κρέμα, να ελέγξεις την υφή της, πρωτού την δαγκώσεις; (την μπουγάτσα βεβαίως βεβαίως).
Παντως μαν... να ξέρεις ότι ζήλεψε κόσμος
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Απορία: Αν, και καλά, το βαφτίσει κάποιος «εξέταση προστάτη» πιάνεται;

srek7

Ανώτατος
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Κριτικές
63
Like
18.002
Πόντοι