Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 36
- Like
- 7.850
- Πόντοι
- 3.886
Και όλο το χέρι αν γίνεται
Mε αηδίασες ρε φίλε ααχαχαχαχααΕγώ αυτό το κάνω συνήθως όταν αργεί να χύσει κάποιος, γιατί με πίεση στον προστάτη είναι 99% σίγουρο ότι θα χύσει άμεσα.
Σε καμία περίπτωση σε όσους στήνονται στα 4 ή αρχίζουν να κουνάνε τον κώλο τους και να μουγκρίζουν
Πάντως σε όσα αρσενικά μου άρεσαν και το έβαλα... για κάποιον λόγο... αν ακουμπήσω με το χέρι μου σκληρή κουράδα γίνομαι τέρμα τούρμπο και χύνω κι εγώ αμέσως...
Σε καμία περίπτωση αν λερωθεί το δάχτυλο μου (που πολύ σπάνια να συμβεί), ξενερώνω και τέλος η όλη φάση (αλλά με το παραπάνω, και αφού έχεις και λάδι/λιπαντικό στο χέρι, δεν λερώνεσαι καν)
Επίσης αν δεν είναι τέρμα κομμένα τα νύχια μου δεν το τολμάω καν, δεν ξέρω πως το κάνουν οι γυναίκες με νύχια, αφού είναι επικίνδυνο να σε τραυματίσει.
Τύπε τώρα έτυχε να διαβάσω το ποστ σου αλλά με γάμησες πάνω που έτρωγα μπουγάτσα με κρέμα και πασπαλισμενη άχνη ζάχαρη λυπήσου μεΕγώ αυτό το κάνω συνήθως όταν αργεί να χύσει κάποιος, γιατί με πίεση στον προστάτη είναι 99% σίγουρο ότι θα χύσει άμεσα.
Σε καμία περίπτωση σε όσους στήνονται στα 4 ή αρχίζουν να κουνάνε τον κώλο τους και να μουγκρίζουν
Πάντως σε όσα αρσενικά μου άρεσαν και το έβαλα... για κάποιον λόγο... αν ακουμπήσω με το χέρι μου σκληρή κουράδα γίνομαι τέρμα τούρμπο και χύνω κι εγώ αμέσως...
Σε καμία περίπτωση αν λερωθεί το δάχτυλο μου (που πολύ σπάνια να συμβεί), ξενερώνω και τέλος η όλη φάση (αλλά με το παραπάνω, και αφού έχεις και λάδι/λιπαντικό στο χέρι, δεν λερώνεσαι καν)
Επίσης αν δεν είναι τέρμα κομμένα τα νύχια μου δεν το τολμάω καν, δεν ξέρω πως το κάνουν οι γυναίκες με νύχια, αφού είναι επικίνδυνο να σε τραυματίσει.
κανέλλα;;Τύπε τώρα έτυχε να διαβάσω το ποστ σου αλλά με γάμησες πάνω που έτρωγα μπουγάτσα με κρέμα και πασπαλισμενη άχνη ζάχαρη λυπήσου με
Μπόλικηκανέλλα;;
αμα ειχε κανει κόκκους φανταζομαι θα καυλωσες τέρμαΜπόλικη
Τύπε θα δανειστώ στίχους του μεγάλου εθνικού σταρ Ανδρέα Ευαγγελοπούλου που λέει " Όλοι κραζουνε τους γκέι αλλά τρων όλοι μιλφει"αμα ειχε κανει κόκκους φανταζομαι θα καυλωσες τέρμα
Φαινοταν οτι εισαι διανοούμενοςΤύπε θα δανειστώ στίχους του μεγάλου εθνικού σταρ Ανδρέα Ευαγγελοπούλου που λέει " Όλοι κραζουνε τους γκέι αλλά τρων όλοι μιλφει"
.... την κανελώνεις την μπουγάτσα μπαγασάκο ! ε ?Τύπε τώρα έτυχε να διαβάσω το ποστ σου αλλά με γάμησες πάνω που έτρωγα μπουγάτσα με κρέμα και πασπαλισμενη άχνη ζάχαρη λυπήσου με
Εσύ τύπε τον ξαρμιριζεις τον μπακαλιάρο?.... την κανελώνεις την μπουγάτσα μπαγασάκο ! ε ?
Πρέπει να αναφερθεί στο Τμήμα Εμπορίου της οικείας Νομαρχίας ( πρώην Αγορανομια) για παραπλάνηση αγοραστικού κοινου.καλα που το ανεφερες!
εγω νομιζα οτι στο αυταρχικο προγραμμα το νιμου συμπεριφερεται στο παλουκιλουκ καβαλοντας το αυταρχικα.
Ναι μια χαρά είναι... Ειδικά όταν σου κάμει καμιά πιπα περιποιημένη...και να στον παίζει ταυτόχρονα...μπορώ να πω ότι είναι πολύ πιο δυνατός ο οργασμός.πια η αποψη σας? το εχεται δοκιμασει
Ευτυχώς δεν έτρωγες μερέντα.Τύπε τώρα έτυχε να διαβάσω το ποστ σου αλλά με γάμησες πάνω που έτρωγα μπουγάτσα με κρέμα και πασπαλισμενη άχνη ζάχαρη λυπήσου με
Έλα ρε φίλε μου ήρθε και απότομο. Τα κομεντ για κουράδες σε άλλο thread. Κόντεψα να πνιγώ.Εγώ αυτό το κάνω συνήθως όταν αργεί να χύσει κάποιος, γιατί με πίεση στον προστάτη είναι 99% σίγουρο ότι θα χύσει άμεσα.
Έλα ρε φίλε μου ήρθε και απότομο. Τα κομεντ για κουράδες σε άλλο thread. Κόντεψα να πνιγώ.
Το τερμάτισες και μου τρέχουν τα σάλια βραδυάτικακανέλλα;;
Έβαλες δάχτυλο στην κρέμα, να ελέγξεις την υφή της, πρωτού την δαγκώσεις; (την μπουγάτσα βεβαίως βεβαίως).Μπόλικη