hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
οχι παιζουμεγεια σου ρε μπαμπινιωτη..
οχι παιζουμεγεια σου ρε μπαμπινιωτη..
αυτα τα εκανα οταν τελειωσα το Λυκειο...για 1-2 χρονια...τωρα δεν μου προσφερουν κατι...
πραγματικα τις λυπαμαι...κ οσες φορες τις εχω καλεσει στην παρεα μου...σε κλαμπ/μπουζουκια/παρτυ κλπ..το εχω μετανιωσει...
στην τελική...άσε που δεν ξερουν να γαμιουνται...κ δεν κερδιζεις τιποτα παραπανω απο λιγα λεπτα "αρνητικης διασημοτητας"...
***αρνητικη διασημοτητα -> απ'τους αντρες : τον καριολη,κοιτα τι μουναρες κυκλοφορει...κ απ'τις γκομενες : τον μαλακα κοιτα,με τις τσουλες που καμαρωνει...
το καλυτερο παιδι εχω γινει...κ θα παραμεινω...κ οποια γουσταρει...κ βολτα με το saxo,το crx κ οτι πιο παλιο εχω...για τις δουλειες μου...
ναι ναι
ασε κι οσο φανταζομαι το αλτεκ τοσο μεγαλωνουν τα βυζια μου
βελτιωμένα στα σημεία??
ποτέ...
ψιτ..ουτε καν αναρτηση, ενα φιλτρο εξατμιση και πιο φαρδυα λάστιχα??
ουτε καν αναρτηση, ενα φιλτρο εξατμιση και πιο φαρδυα λάστιχα??
ειναι παπουδια αυτοι..<<μη βαλεις χερι στο αμαξι>>ουτε καν αναρτηση, ενα φιλτρο εξατμιση και πιο φαρδυα λάστιχα??
ουτε καν αναρτηση, ενα φιλτρο εξατμιση και πιο φαρδυα λάστιχα??
μια κολώνα σε καλύπτει;
αααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχα
απο τσιμεντο σε τσιμεντο αληταμπουρα..τσιμεντενια
ειναι παπουδια αυτοι..<<μη βαλεις χερι στο αμαξι>>
απο τσιμεντο σε τσιμεντο αληταμπουρα..
στο 18 ανω θα σε κλεισω κωλοπαιδι..
δε σου λεω να πειραξεις τον κουβα ρε μακ...εξαλλου τα'παμε..130 χορευει ολακεροεγω εκτος του οτι ειμαι αυτης της παλαιας σχολης...
δεν βλεπω κ το λογο...να πειραξω ενα αυτοκινητο που με βοηθα μεσα στην πολη...ειδικα τη στιγμη που υπαρχουν αμαξια που κανω τη δουλεια του γκαζιαρη...χωρις πειραγμα...
α μπα γειτονες ειμαστε?ιχσεξουλα ολες οι νεοφιλαδελφιωτισες ειστε τοσο προχω...
η εσυ βγηκες μονο ετσι;;
δε σου λεω να πειραξεις τον κουβα ρε μακ...εξαλλου τα'παμε..130 χορευει ολακερο
εφοσον εχεις τα εργαλεια μαμισια δεν υπαρχει λογος...
τα ιδια μου λεγε και ο αλλος..
Θες πειραγμένο??
http://[URL unfurl="true"]www.didntyouhear.com/wp-content/uploads/2007/09/lada.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
αααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχα
βλέπω έχει και φτερά για να πετάει όταν έχει μποφόρια...
ενα καγκουρι της πιατσας..ποιός μαλάκας;
οταν παρω καινουργιο θα πειραξω αυτο που'χω τωρα...εξαλλου το παντρευτηκα τ'αμαξι..Θες πειραγμένο??