Νέα

Να σου βάζει κωλοδάχτυλο η γυναίκα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα eki10
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 368K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Σας αρέσει το... δάχτυλο ?

• ΟΧΙ!

Ψήφοι: 452 32,2%
  • Αν ξέρει πως να το κάνει η γκόμενα... ΝΑΙ!

Ψήφοι: 685 48,8%
  • Μόνο δάχτυλο? Και κανένα δονητή αν έχει...

Ψήφοι: 266 19,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.403

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Εχω και vespa και Yamaha XT600
κροσακι σα να λεμε..να μου πεις στους δρομους της επαρχιας τι να κυκλοφορησεις?
πολλές τσούλες κ πουτάνες γενικώς κοιτάνε με τι κυκλοφορεί ένας άντρας...
εχει στο νου την εν δυναμει εκμεταλευση...
το θεμα ειναι να τραβηξεις πρωτος.. ;)

dimline

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Κριτικές
4
Like
4
Πόντοι
6
πολλές τσούλες κ πουτάνες γενικώς κοιτάνε με τι κυκλοφορεί ένας άντρας...

μια γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της...θέλει απλά να τον κρατάει απ'το χέρι...

Αν μπερδεύει τους λεβιέδες η γκόμενα τι να την κάνεις φίλε μου...

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
δεν ασχολουμαι καν...τις αφηνω στην μιζερια τους !!!
εγω κανω το ακριβως αντιθετο..προσωπικα τετοιες γκομενες τις θεωρω απειρως χειροτερες απο τις τιμιες πουτανες που χλευαζουν.
τους φερομαι οπως τους αρμοζει..λιγος σοτος-παραμυθι στην αρχη και οταν βαρεθω ουτε καλημερα
μετα κλαιγονται στους φιλους μου για το ποσο κωλοπαιδο και παρτακιας ειμαι.. :2funny:

Επισκέπτης
εγω κανω το ακριβως αντιθετο..προσωπικα τετοιες γκομενες τις θεωρω απειρως χειροτερες απο τις τιμιες πουτανες που χλευαζουν.
τους φερομαι οπως τους αρμοζει..λιγος σοτος-παραμυθι στην αρχη και οταν βαρεθω ουτε καλημερα
μετα κλαιγονται στους φιλους μου για το ποσο κωλοπαιδο και παρτακιας ειμαι.. :2funny:

τι ειναι σοτος?  :think:

Επισκέπτης

αυτα τα εκανα οταν τελειωσα το Λυκειο...για 1-2 χρονια...τωρα δεν μου προσφερουν κατι...

πραγματικα τις λυπαμαι...κ οσες φορες τις εχω καλεσει στην παρεα μου...σε κλαμπ/μπουζουκια/παρτυ κλπ..το εχω μετανιωσει...

στην τελική...άσε που δεν ξερουν να γαμιουνται...κ δεν κερδιζεις τιποτα παραπανω απο λιγα λεπτα "αρνητικης διασημοτητας"...

***αρνητικη διασημοτητα -> απ'τους αντρες : τον καριολη,κοιτα τι μουναρες κυκλοφορει...κ απ'τις γκομενες : τον μαλακα κοιτα,με τις τσουλες που καμαρωνει...

το καλυτερο παιδι εχω γινει...κ θα παραμεινω...κ οποια γουσταρει...κ βολτα με το saxo,το crx κ οτι πιο παλιο εχω...για τις δουλειες μου...

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
σοτος=αυτο που θες να ακουσεις και να δεις,αλλα που σε καμια περιπτωση δεν ανταποκρινεται στην πραγματικοτητα
αυτα τα εκανα οταν τελειωσα το Λυκειο...για 1-2 χρονια...τωρα δεν μου προσφερουν κατι...

πραγματικα τις λυπαμαι...κ οσες φορες τις εχω καλεσει στην παρεα μου...σε κλαμπ/μπουζουκια/παρτυ κλπ..το εχω μετανιωσει...

στην τελική...άσε που δεν ξερουν να γαμιουνται...κ δεν κερδιζεις τιποτα παραπανω απο λιγα λεπτα "αρνητικης διασημοτητας"...

***αρνητικη διασημοτητα -> απ'τους αντρες : τον καριολη,κοιτα τι μουναρες κυκλοφορει...κ απ'τις γκομενες : τον μαλακα κοιτα,με τις τσουλες που καμαρωνει...

το καλυτερο παιδι εχω γινει...κ θα παραμεινω...κ οποια γουσταρει...κ βολτα με το saxo,το crx κ οτι πιο παλιο εχω...για τις δουλειες μου...
οπως τη βρισκει ο καθενας..εγω οφειλω να ομολογησω οτι το διασκεδαζω... :grin: :helpplea:

Επισκέπτης
σοτος=αυτο που θες να ακουσεις και να δεις,αλλα που σε καμια περιπτωση δεν ανταποκρινεται στην πραγματικοτητα

θεενξ

δεν εχεις κυκλοφορησει νυχτα μισ βεγκαν...

νομιζα πως ειχα, αλλα τελικα ειμαι πολυ αθωο! αχαχαχα  :rolleyes: :rolleyes:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom