Νέα

Να ρουφιανεψω η οχι?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lalakia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

lalakia

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
0
  Εχω ενα κολλητο φιλο. Σε σχεση εδω και καμια 10ετια με πολυ ομορφη γκομενα. Αυτος επειδη τη γουσταρει πολυ και τη ζηλευει, την εχει φλομωσει στο κερατο. Οκ φαινεται αστειο, αλλα επειδη φοβαται μην του ξενογαμηθει λεει καλυτερα πρωτος εγω...Αυτος ειναι ο χαρακτηρας του.

Με τη γκομενα μια χωριζουν μια τα βρισκουν, τον πιανει αυτη να τη κερατωνει χωριζουν τη παρακαλαει αυτος τα ξαναβρισκουν και συνεχεια αυτη η δουλεια. Τα χουν βρει μεταξυ τους σ αυτο το μοτιβο και συνεχιζουν για χρονια.

Στη δουλεια εχω μια κοπελιτσα και αυτη ομορφο κοριτσακι. Αλλα κυριως ειναι πολυ καλο ατομο με πολυ καλα στοιχεια καμια σχεση με τις ξινες και ψωναρες ελλεηνιδες. Μ αρεσει φυσικα απλα επειδη την εχω γνωρισει τη σεβομαι και ξερω κιολας οτι δεν με παιρνει να της την πεσω-θα φαω χυλοπιτα. Τη θεωρω φιλη μου ομως, μου εχει σταθει σε διαφορες περιπτωσεις και την εκτιμω.

Ο κολλητος μου τη γνωρισε και της την επεσε. Τωρα ειναι στα φαση που εχει χωρισει με την επισημη γκομενα αλλα επειδη τον ξερω κανει προσπαθειες επανασυνδεσης. Εχουν ξεκινησει σχεση με τη δικια μου φιλη οπου αυτος το παιζει ερωτευμενος και απολυτα πιστος.

Το θεμα ειναι εγω τι κανω?

Αφηνω το φιλο να συνεχισει τα γαμησακια του ξεροντας οτι θα τη στειλει αδιαβαστη και με καφρικο τροπο γιατι αυτο κανει παντα...Βεβαια αισθανομαι ασχημα γιατι η κοπελα φιλη μου ειναι οντως πολυ καλος χαρακτηρας και μου εχει σταθει και ειναι πολυ ευαισθητη. Επισης δεν θελω να χαλασει το κλιμα στη δουλεια μετα σε στυλ "τι παπαρα μου γνωρισες"

Ενημερωνω πλαγιως τη φιλη τι ετσι ο κολλητος αλλα ρουφιανευοντας μ αυτο το τροπο το κολλητο?

Εγω να τη γαμησω δεν προκειται , ουτε το κανω απο ζηλεια...κυριως μετραει το κλιμα στη δουλεια.

Dimitrios_76_Ps

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2014
Κριτικές
1
Like
46
Πόντοι
1
Πιανεις τον κολλητο και του τα χωνεις ενα χερακι να αφησει τη γκομενιτσα ησυχη ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!

Αλλιως, ΜΗΝ κανεις το ρουφιανο σε καμια περιπτωση

OP
OP
L

lalakia

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Πιανεις τον κολλητο και του τα χωνεις ενα χερακι να αφησει τη γκομενιτσα ησυχη ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!

Αλλιως, ΜΗΝ κανεις το ρουφιανο σε καμια περιπτωση

τον εχω πιασει αλλα δεν το καταλαβαινει.

Ενω σαν φιλος ειναι πολυ οκ ατομο στις γυναικες ειναι καφρος.Μου λεει οκ καποια γαμησια θα της ριξω τι εγινε

Δεν νιωθει και δεν εχει κανενα σκοπο να την αφησει προς το παρον
Μετα θα τη στειλει αδιαβαστη σιγουρα και με ασχημο τροπο γιατι το κανει για επιβεβαιωση κυριως

Οπως τα λεω ειναι

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Όλο lalakies

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
41
Πόντοι
16
Αρχίζεις λάθος το όλο thread. Δεν είναι κολλητός σου, δεν είστε καν φίλοι. Γνωστοί είστε.
Ρουφιάνεψε τον και αυτός το ίδιο θα έκανε! Είμαι 1000% σίγουρος ότι παίζετε υπόγειες πουστιές ο ένας στον άλλον με την πρώτη ευκαιρία! Κλασική Ελλάδα.

mikroula*

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2014
Like
0
Πόντοι
6
Aν τον ρουφιανεψεις δεν θα χαλασουν εντελως οι σχεσεις μεταξυ σας; :idiot:
εκτος και αν στα @@ σου...και σε νοιαζει μονο αυτη..Τι σοι φιλος σου ειναι;

εγω πιστευω ζηλευεις και λιγο που του καθονται ωραιες γκομενες και εσυ καθεσαι και κοιτας :grin:

Γιώργος Ξύδης

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.700
Πόντοι
2.597
την ρουφιανά πολλοί αγάπησαν, τον ρουφιάνο ουδείς...

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.474
Πόντοι
4.746
αφησε το στη μοιρα του..κι ο καθενας θα βρει το δρομο του..
απο πιτα που δεν τρως..τι σε μελλει κι αν κ...

nikko77gr

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Είναι δυνατόν να συγκρίνεις τον κολλητό σου με την τυχαία συνάδελφο την οποία μεν σέβεσαι, αλλά αύριο δεν με ξέρεις δεν σε ξέρω ; Και στην τελική ενήλικας είναι κι αυτή, αν γουστάρει νταραβέρι με τον κολλητό σου πρόβλημα της.
Αν πάλι ο φίλος σου δεν είναι και τόσο κολλητός, αλλά απλά γνωστός τότε πήδα του τη γκόμενα μπας και βάλει μυαλό. Έτσι κι αλλιώς χωρισμένοι είναι.

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
την ειχες μεσα στα ποδια σου το μουνακι με τον καλο χαρακτηρα κ με το που την ειδε ο κολλητος σου την γαμησε απολες τις τρυπες

καλος μαπας εισαι

le

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Πιστευω πως ειναι και λιγο θεμα σεβασμου. Εαν του μαλακα του ειχα πει να κοψει τις μαλακιες με την δεσποινιδα αλλα αυτος στα παπαρια του τοτε δεν με σεβεται ουτε εμενα αλλα και ουτε την δουλεια μου. Εν ολιγης μου δειχνει οτι ειναι παρτακιας και σκεφτεται το πουλακι του. Πραξε οπως αυτος και στα αρχιδια σου στην τελικη... :rockon: :rockon:

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.737
Πόντοι
2.606

Τυπε σουπερ avatar  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66

Πού χάθηκες ρε Τρέλα;

Πώς πήγε το παρτάκι τις προάλλες;

P7ZD

Γεια σου ρε κλωνοΒλώκεμορτ...  :coffee:

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
τον εχω πιασει αλλα δεν το καταλαβαινει.

Ενω σαν φιλος ειναι πολυ οκ ατομο στις γυναικες ειναι καφρος.Μου λεει οκ καποια γαμησια θα της ριξω τι εγινε

Δεν νιωθει και δεν εχει κανενα σκοπο να την αφησει προς το παρον
Μετα θα τη στειλει αδιαβαστη σιγουρα και με ασχημο τροπο γιατι το κανει για επιβεβαιωση κυριως

Οπως τα λεω ειναι
και καλα σου λεει ο φιλος σου.τι είναι αυτή ,ανηλικη?δε φερεις καμια ευθυνη,ας προσεχε η γκομενα

και να σου πω και κατι...πριν κανει κατι με τον κολλητο σου,σε ρωτησε εσενα πρωτα τη γνωμη σου?μηπως εισαι λιγο χαφτομουνης?φιλικα,μην παρεξηγηθεις...

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
285
Πόντοι
2.287
Αν σου ζητησει την γνωμη σου πες της οτι ο φιλος σου ειναι ασταθής χαρακτηρας,οτι ειναι απλά ενας τύπος για να περνάει καλά,να μην εχει πολλες προσδοκιες.Μην ανακατευτείς σε προσωπικά και λεπτομερειες.Παιξτο Ελβετος,στην χειροτερη περιπτωση θα εχεις λιγο γκρινια,στην καλύτερη,θα την παρηγορείς εσυ μετα  :fuck1: :zfuck: :fuck2: :knockinb:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom